Засега отлагах кръщенето, защото в града, в който се намирам сега, нямам много възможности за избор на кръстник, тъй като бях чувала, че е желателно кръстникът да има двама живи родители, да е семеен, а не ерген и да може да си намери свидетелството, че самият той е кръстен
Поне така съм чувала, а доколко е вярно, не знам 
Snow_white Благодаря за отговора.
По-скоро обмислям вариант като се роди детето, живот и здраве, и когато то се кръщава, да ме кръстят заедно с него, ако това е възможно. Иначе за изповедта отдавна си го мислех, даже още от преди да забременея, тъй като ми се случиха доста неприятни неща през годините и искам да се пречистя и да започна наново. Гледам да си вървя по пътя и да не преча на никого, не се определям като лош човек в никакъв случай, обичам децата и животинките, просто имам проблем с това, че често изричам думи, които не са подходящи за една дама
, много съм нетърпелива и лесно избухвам. Та и това, че съм изричала често кофти думи, го считам за някаква форма на грях.
). Както и горе написах, така и тук казвам и това не е просто препоръка, ами така се прави: всеки църковен въпрос, включително и "кой може да кръсти детето" се изговаря със свещеник, защото той е вашият духовен ръководител и застъпник. Със сигурност може да ви посъветва по-добре от кокошки като нас в тоя форум.