Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 16

• 29 719
  • 790
  •   1
Отговори
# 330
Dreaming_girl почти 100% съм сигурна, че никой от центъра няма да ти даде резултати от микробиологията или други изследвания.Те работят с външна лаборатория и резултатите си ги проверява Вецев.
При него стандартните изследвания се бавят.Не смогва с всички пациенти и от там идва това забавяне.Ако смяташ, че е нещо което не можеш и не желаеш да търпиш, за което си в правото си, го смени .Просто ти казвам, че следващия път ще бъде същото...
Аз за себе си, си направих сметката и реших да остана, защото имам много горчив опит с други доктори, при които веднага съм си виждала резултатите, веднага ми е назначавано лечение и какво от това като е било грешно🙄 Алтернатива за себе си друга не открих.
Но наистина си прецени нещата за теб.
Ето на мен ми каза, че на другия преглед ще пускаме кръвни .Обаче на мен понеже не ми се чака после един месец ще си пусна изследвания преди да отида при него , за да ги види направо.Той каквото прецени друго да ми пуска после и ще чакам като може да ми го изпрати, защото няма да ми е спешно и няма да се дразня.
А във Феникс е имало дни когато, като съм била е нямало никого на регистратурата, може би и днес няма и затова не ти вдигат .

# 331
ако нямаш оплаквания какво толкова мислиш тая микробиология Simple Smile Звънни му , кажи му пътувам така така притеснена съм вече 3 седмици се бавят
При него стават така защото работят нещата в Майчин дом.

# 332
Бочинка, микробиологията и цитонамазката и кръвните, които взимат във Феникс ги правят в лаборатория Мед дия.Майчин дом е само за БХС.Пак казвам за мен забавянето е защото доктора няма капацитет да следи за всичките пациентки и резултати физически, за да става в кратки срокове тази комуникация както на нас ни се иска.Затова всеки тряба да прецени има ли нерви и желание да чака или няма и не го устройва.Според мен не е редно и да му звъним непрекъснато в такава ситуация, защото съм сигурна, че още много чакат.Поне аз като си чаках моите имаше и друга съфорумка, тя звъня и на нея и каза същото, като смогне да стигне до нея ще и ги прати...
Не го защитавам или оправдавам, казвам само до какви изводи съм стигнала аз, за да може всеки да прецени какво да прави.

# 333
аз си чаках моите 3 седмици и накрая ми ги прати но не съм имамла оплаквания или още нещо Моите бях взети от България

# 334
На мен ми каза, че още не са качени в системата и затова се бавят. Явно там нещо се случва. Аз всъщност исках да питам къде са правени и да звънна директно в лабораторията. Ще пробвам с Мед диа, дано са там. Не искам излишно да звъня на докнора. Ясно ми е, че не съм му само аз на главата.

# 335
Темата малко я обърнахме на Вецев, може би наистина трябва да си направим отделна. Все пак да попитам- вика ме на ранен скрининг следващия петък в 19 часа на България. Кръв там ли се дава, защото знам, че е хубаво да се даде в рамките на 2 дни от изследванията?

# 336
Ъпдейт. Обадих се в лабораторията, казах им ЕГН и ми дадоха номер и парола за достъп. Та да знаете, ако някой е на зор като мен- това е вариант.

# 337
Gebura...кръв ти взимат на място преди да влезеш при доктора. Акушерка ти взима кръв.

# 338
Здравейте,
На някоя да са останали излишни инжекции фраксипарин 0.4?
Отново е изчезнал от аптеките.
Днес със 40 разговора намерих едва 2 опаковки.

# 339
Аз да попитам някоя мама с прееклампсия която е била моля ви кажете ми ще се побъркам ,аз само от притеснения вдигам кръвно но аг ми даде допегит имам рияк от прееклампсия висок,онзи ден пусках урина няма белтък нямам кръвно нито подуване на крайноци на нищо... само че ме боли глава това може ли да е прееклампсия?

# 340
  • София
Аз да попитам някоя мама с прееклампсия която е била моля ви кажете ми ще се побъркам ,аз само от притеснения вдигам кръвно но аг ми даде допегит имам рияк от прееклампсия висок,онзи ден пусках урина няма белтък нямам кръвно нито подуване на крайноци на нищо... само че ме боли глава това може ли да е прееклампсия?
Мери кръвното и вкъщи,ако трябва се консултирай с кардиолог,не е шега работа и взимай каквото са изписали,гледай да не се напрягаш доколкото е възможно,това е най-големият враг.

# 341

По скоро си провери хемоглобина и желязото

# 342
Здравейте,някой правил ли е скоро ASPI тест? При Паскалева ли се прави? Трябва ли да се запише час и има ли нещо специфично при приемането на аспирина преди теста (аз го пия вечер)? Опитвам се да се свържа с болницата,но никой не вдига. Евентуално някъде другаде в София правят ли такъв тест?

# 343
Сити клиник, при Паскалева само с час, трябва да пиеш минимум 7 -10 дена и да се пие всеки ден

# 344
Сити клиник т.е  болница Токуда нали? Там просто трябва да отида в лабораторията и не е се записва час така ли?
Благодаря!

Сити клиник, при Паскалева само с час, трябва да пиеш минимум 7 -10 дена и да се пие всеки ден

Общи условия

Активация на акаунт