Отговори
# 45
привет  Wink
Сердика, дано не ви хващат пак вирусите , а само телепатията  Joy. Аz като се раzсополиви дребосъка му правя от чайчетата на ХИП с лайка и да ти кажа май топло чайче се отраzява добре и на малките хора  Wink За телепатията каzах, zащтоо и аz снощи си мислих zа Поля и днес намерението ми беш? да попитам има ли някой новини от нея. Ако няма ще попитам във френските мадами, дамно пък те zнаят нещо повече.
юка чувалчето на Саши е беz ръкави. Не zнам дали ще му хареса опакован с ръкави  Wink

# 46
Питам докторката нормално ли е, а тя вика - А ти колко си висока. Аз отговарям 159. А тя - Ами как искаш детето да стане 180.
Joy hahaha Joy hahaha
Диди, вярно, че е малко като с палтенце, но като съвсем бебе това беше предимство - нали много махаха с ръце и се плашеха и будеха от това, та си мисля, че това е бил номерът. А иначе има (за тук не мога да говоря, за Германия става дума) чувалчета с ръкави в толкова разновидности и платове, че съм сигурна, че има и много удобни. Но боди с дълъг ръкав плюс пижамка с дълъг ръкав според мен е предостатъчно и в най-големите студове. Което пък ме подсеща за Били и как я питат в теди "студове" защо излиза с децата - при нас е същата история. "Ама не ви ли е страх на това студено време?" #Crazy От какво да ме е страх, то златна есен, зимата сигурно ще ме обявят за неспособна майка, че си разхождам детето на минусови температури. Той не, че не се разболя, но не е пък от разходките навън!
Вивитка, телепатия е - преди малко му дадох да лочи чай от лайка Wink

# 47
ей, досега гледах сайтовете на зара, h&m, marks & spenser и цените им. и завиждам на мамите в чужбина, съвсем благородно, но завиждам. ще се вдигна до солун на един хубав пазар. цените са като на турските ментета тук. а за дизайн и кройка няма да говоря. лошото е, че никой от споменатите не прави доставка. та въпрос- знаете ли хубави чужбински сайтове за дрехи с доставка и има ли желаещи да комбинираме поръчки  Flutter

# 48
  • София
Юка и в Сф има marks & spenser .Но е скъпичко.Иначе имат мн готини неща.

# 49
Serdika, men ako pita[ ne e ot studenoto, a ot wirusi . Dosta bebeta bqha bolni i lqtoto , kato si pomisli zowek .
ebay , amazon ... ne mogat da ne dostawqt za bg. eto edin za kashi http://www.biogebinde.de/?open=49&showgroup=491

# 50
  • София
Филип се събуди с нов зъб и Т38 градуса...не че имат нещо общо, но така - болни сме Sad

# 51
а вие как ги виждате тия зъби. петра не ми дав аизобщо да й надниква в устата, нито пък да опипам с пръст. 5 или 6 зъба вече имаме, но колко са точно, хабер си нямам. и май още ще излизат, щото нещо подуто и червено ми се мерна. но наистина няма начин да разбера.
смяната на памперса не е причтна работа - мятам я на шкафа за повиване и почвам да й крещя НЕ, НЕ и така докато успея да й сменя гащите. на друго място няма как - тя си мисли, ч ена леглото или напода е място за игра. шкафът се оказа добро решение за нас. долу-горе слуша.
юка - ха-ха - за солун и аз си мисля, но заради икея. но там имало и огромен бебешки магазин и разни евтинки нещица.
с прегледите при доки нямаме проблеми. и на ваксини даже не реве толков а- по-скоро се обижда.
нашите чували за сън са без ръкави. но единият е пухен и е много топъл.
дрехи на петра - все още имам разни чужбински свежи неща. но скоро ще свършат, т.е ще й умалея. налага се някой спешно да отиде в командировка - аз нали не мога да мърдам  Joy
сердика - сега видях смс-а - голям заплес съм. ние вчера купихме на харибо някакви подобни - розови бяха. вместо торта-тиква стана торта-слон. имам забележки по изпълнението си, но ще се науча. ама и вие се скъсахте от болести
а на мен и поля и кита нещо ми залипсваха. а също и никси.

# 52
Бубу, лошоооооооо. Лошо, лошо. Да се оправяте супер бързо!
Момичета, моята Т се върна....За някакъв си един час стана вече 38 Cry А всъщност може и да е от друго, от вируса на Дирк newsm78 Дано, предпочитам. В понеделник ще повтарят теста за онази бактерия, та ще се види. В сряда ще летим, дано дотогава съм пак пушка, че сама с детето си е чанч. И то да е пушка, де! Че иначе чанчът станал двоен. Или си оставаме Sunglasses
Разказвах ли ви, че и на мен, и на Дирк ни правиха манту, че и на двамата не ни е слагана ваксина (на Запад на нашия набор вече не слагали), думата ми е, че не боля, да не се притеснявате за вашите дечица, на които е правено Rolling Eyes
А, и лекарката съвсем на сериозно ни попита дали имаме 25 години  bowuu Стана ми хубаво, ама може и да е искала да бъде особено мила, щото си плащаме Mr. Green

# 53
  • София
Майче - като ревне се виждат най-добре зъбите - или като се смее, но като плаче най-хубаво , а др 6 са мн големи - няма проблем с тях за виждането Wink

# 54
за зъбите- на нас в момента ни расте кътник. видях го, докато ревеше с цяло гърло. иначе е немислимо. венецът е много подут и зъбчето просто е очертано под него. от време навреме насън започва много да плаче, явно я боли, защото скимти. понякога и през деня ревне ей така. но иначе е весела и немрънлива. въпрос- има ли някой с кътници вече  Thinking

# 55
Аз пак да се оплача - Кити вече 3-4 ден я кара само на кисело мляко и вода. Не иска нищо друго да яде. Все си виках, че не е гладна, но днес не яде 5 часа. Като видя бурканите и вика Ам, Ам. Аз бързо вадя лигави и лъжица и давам. Първата лъжица добре. После ре и блъскане на всичко. Вадя препечена филийка - пак блъска и хвърля. После вадя пилешко месо и него така хоп на земята. Аз давам в устата плюе всичко и рев. 45 минути се е драла-това е точната дума. И като и дадох млякото и млъкна.  Cry
Много ме е страх, че никакви витамини не приема това дете.

# 56
  • София
бубе - а тя добре ли е - да не я боли нещо гърло и за това така да не иска - или просто пак такъв период ви ехванал?

# 57
Бубуто, ами според докторката е добре. Игрива е, само били прави - днес вали тук, бяхме на едно заведение, което има шатра и е доста голяма. Там си играха децата. О 6 деца, само мотя дъщеря реши, че трябва да ходи под чучурите и да сяда в локвите. но с това ядене не знам. Звънях на докторката било от зъбите. Да и давам да яде каквото иска, ако иска само на вода да я оставя. Може и само с 1, 2 хранения. Да не я тормозя да яде.Ами вече вдигам ръце и да става каквото ще. Надявам се да прояде пак.

# 58
  • Gabrowo->Sofia
Бубе, ще прояде бе. Не се притеснявай. То явно насила не става, щом иска мляко - мляко.
Юка, за Ванката имаме чувалче без ръкави. Не личи да му е неудобно с него, дори успява да се изправи понякога.
Зъбите ги гледам, като по взема в мен и го обърна с главата назад и надолу, тогава зяпа и аз зяпам  Wink За сега освен четирите предни зъба, които се виждат без усилие, всичко друго е подути венци....
Хайде разболяващите се да се стягат и да преборват вирусите.

# 59
ме4ето, честито ви прохождане!
Сердика, явно бг вируси не ти понасят.
от изброените дотук девойки само с Поля не знам какво става, по едно време беше онлайн в скайпа, но не отговаряше и напоследък я няма и там.

и аз едно въпросче: има ли нещо, което трябва да знам за въвеждането на непасирана храна, понеже на Деян първо му се повдига, после изяжда 1/3 от количеството и после категорично отказва. За сведение, настърган плод яде.

Общи условия

Активация на акаунт