Отговори
# 30
това за фотограф или за манекен да го броя  Joy
Бяхме го нарекли за фотограф-журналист, но сега като каза и  newsm78 добре звучи и манекен Laughing

# 31
  • София
Kaнеста,Честит Рожден ден!Много здраве и щастие!

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 20:57 от Исайкова

# 32
  • Sofia
Здравейте мами,
  bouquet КАНЕСТА,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДА СИ УСМИХНАТА И МНОГО ОБИЧАНА!!  bouquet

тази вечер ми скъсаха нервите,то не бяха крясъци то не бяха ревове и отнесоха по един(  Йоско по памперса),та сега кротуват:-)

# 33
  • Димитровград
Благодаря на всички за поздравите!
За съжаление рождената ми вечер стана политически дебат...Още спорим,аз малко избягах да ми отпочине главата Crazy.
Едита не ходи.Пуска се сама за малко и за по-удобно сяда по дупе.Иначе и ние имаме проблеми със слагането на памперса.Мием си зъбите от един месец.Давам и четката и тя търка сама без паста.Хапва си добре горе-долу.Кухнята я бива.Иска да я занимавам докато яде-иначе не става.Исках да питам слагате ли малките да спят в чувалче?Защото аз още не я слагам.Страх ме е като стане да ме търси да не падне и да се удари.
Честит първи рожден ден на Ема на Кате пате.

# 34
Добро утро!
Май болният ни татко успя да ни зарази и се почва пак.... Поне аз съм с гърлобол, Малик със запушен нос и нощта беше както подобава. Писна ми и от болести, и от недоспиване. И аз в такива ситуации се сещам все за Майчето и й се възхищавам на търпението и смелостта.
Майче, получи ли ми снощи смс-а? Ако не - нямаше в Хит за съжаление. Не исках да звъня, да не би да се приспивате.
Канеста, Малик откакто се е родил, спи с чувалче, изправя се и се разхожда с него и нищо му няма Simple Smile Само че не знам, дали ще можеш да я свикнеш сега, бях чела, че става само до опр. възраст newsm78
Някой има ли възможност за връзка с ПОЛЯ, защото вече се притесних - не вярвам да й е омръзнало тук, винаги пишеше много свежарски и ентусиазирани постове Thinking

# 35
  • Sofia
Добро утро,

ЧЕСТИТ 1 РОЖДЕН ДЕН НА ЕМА НА МАМА КАТЕ ПАТЕ!ДА РАДВА МНОГО МАМА И ТАТЕ!

# 36
  • Пловдив
Добро утро!

Тази нощ Росен се буди само 2 пъти за по 5-10 минути. Направо се чувствам наспана.

Изпратих татито на работа, бебето спи от 7.00 насам и аз пия кафе пред компютъра - малее откога не е било това
 черпя ви кафенце или чайче за отскок! food010

Хубав ден! ( поне засега при нас изглежда слънчев )

# 37
добро утро! свежо и слънчево!
ние тази нощ вече спахме добре. даже аз така съм откарала, че по едно време се будя, отивам да видя кейти, а тя отвита и ледена  ooooh! още не сме купили зимно чувалче. никой не ми отговори преди, ама аз пак да питам- ползвали ли сте чувалче с ръкави
сердика, съчувствам  Hug ние вече се измъкваме май от този кошмар. дано мине бързо и по-леко! при нас кейти беше болна само 1 ден, но пък ела ни виж с татко й...
тортите уточнихме  Mr. Green ама с какво ще гощавате гостите, имам предвид манджи  някакви newsm78 при нас се очертават около 12 човека, само най-близките и пак ми се виждат много  ooooh!
току-що кончето ни остана с 2 крака. предистория: подариха на кейти на кръщенето едно конче, което свети, свири и ходи. на другия ден още спря да ходи. после замлъкна. сега само бучи и присветка. и с всеки изминал ден окуцява. явно сме малки още за домашни любимци  Crazy
хайде желая ви слънчев и жизнерадостен ден!

# 38
здравейте
сиса, малката е голяма кукла, май за манекен е тази лента
ноща беше по-добра от другите, макар и без биберон, мога да кажа че изобщо не го е търсила, е малко, като се събуди, но щом я погаля по главата заспива отново, и се буди много малко пъти, и спахме до 8,30, дано и другите нощи са такива

# 39
Юка, вярно бе, аз исках да отговоря и забравих. Ползвали сме спално чувалче с ръкави, които се махат според температурата, и съм съм много доволна. А предисторията е малко смешна. Като съвсем мъничък, примерно на месец, ни беше много трудно с първото приспиване вечер, Малик не искаше и не искаше да заспива, та татко му все го слагаше в слинга и спеше пърата порция сън с него в слинга на дивана Crazy След това си спеше в леглото без проблем, само това пусто първо заспиване. А бяхме забелязали, че щом го сложим в космонавта за излизане, заспива след две минути. Та от немай къде една вечер го сложихме в космонавта, изчакахме две минути, докато заспи, разкопчахме го малко (спалнята ни беше ледена, де!) и това беше, спа като пън. На следващия ден купихме дебело чувалче с ръкави и същата история се повтори, няколко дена след това започна да спи по цели нощи (ех, спомени....де да беше и сега така....) Сори за лирическото отклонение Grinning

# 40
  • София
Добро утро!

Честити ходещи крачета на Яна!
Сердика , дано се разминете този път с болестите!
Юка, ние имаме чувалче с ръкави, но не мисля че е особено удобно - то все едно да спиш с палтото. Занесла съм го при майка ми, че там е по-студено.Може би ако ръкавите са с цип както казва Сердика ще е по-функционално. Иначе вече ползваме зимно без ръкави, но отдолу е с боди с дълъг ръкав и пижамка с дълъг ръкав и мисля, че му е добре. А и по- студено да стане вътре пак ще поддържаме  същата температура.
Хубав ден на всички!

# 41
  • гр.София
Здравейте и от нас. Аз не пиша  много често .Чакаме с нетарпение 22ноември и бебчо става на 1година.В сряда ходих ме да го мерят и тежиме 10300кг. и сме високи 79см.Другият месец ще му взимат кръв и урина.Ващите бечета  плачат ли  като ги водите  при лекарката ,защтото ние упищяваме всичко ,всеки път.Иначе спи спокойно през ноща от 8ч. до 5-6ч.лазиме изправяме се но не ходиме още.Нещо му се изгуби апетита преди всичко си изяждаше е това е засега от нас.

# 42
  • София
Ни в клин,ни в ръкав-но аз съм навита за среща. Sunglasses

Ух,Кристи пак прави белиии.Отивам.

# 43
  • София
Ох,отиде в мократа баня и започнал да бърка в един лиген с вода.Беля след беля.
Нуши като каза за мерките-ние сме отслабнали последния месец със 150гр./Само Кристи де,аз с повече ф  Party.
За консултациите-не,не плаче.Само като му биха ваксините.

# 44
ДУ.
Довечера мъжа ми ще яде бой  #2gunfire #Cussing out- снощи преинсталира компютъра. Хвана се първо да ми прави интернета. И в резултат аз днес си го оправях сама. какво е гласил не знам, но настройките бяха объркани. А аз оставям Кити сама, тичам при комшията, гледам неговите тикчета и други подобни. Звъня в Интернет доставчика и от там ми казват, ами докато не си оправите маската няма да тръгне. Shocked И чак тогава тръгнах да проверявам. А той писал писал и не дописал. А снощи ми вика, не проверявай всички е както трябва. Да ама не. А аз се излагам пред хората. Направо съм бясна. Sick
Кити спи в чувал без ръкави и не мога да дам отговор за ръкавите.
Сердика, стига болести при вас. Дано всичко се размине този път.
Честито прохождане на Яна.
Сисе, може и манекенка да стане, с тези размери. А Кити е само 70 см. Като тапичка е. Питам докторката нормално ли е, а тя вика - А ти колко си висока. Аз отговарям 159. А тя - Ами как искаш детето да стане 180.
Нуши, не плаче. Сама си влиза в кабинета, проверява всичко ли работи и къде какво се е променило, смее се на докторката и си говори със сестрата.

Общи условия

Активация на акаунт