Отговори
# 15
  • София
simka - то това че пълзи нищо не значи. И Филип пълзеше, но рано проходи...той просто иска да може всичко като големите и възръстните, а и като ходи и се изправя има достъп до все повече места , особено до "забранените" мн го радва, че стига сам.Сега се учи да се катери по мебелите - чат-пат успява., но на по-ниските, даже вече и бута разни предмети, които му пречат(като например един стол които слагам пред пералнята, като я пусна, за а не ми я спира по 10 пъти на пране, но вече той не е пречка)...ужас според мен проходи, за да може да прави повече пакости...абе ужас, вече почти няма невъзможни неща и места за него...
А тази сутрин изровил пликчето, кадето бяха гривничките от болницата и пъпчето му, и ги размятал из къщата...още се издирват - скрил ги е някъде....

нищо не казахте дали сте навити събота - неделя ако е хубаво времето за среща?

# 16
мече - аз ти звънях веднъж преди да ми стане много зле от бременността. всъщност него ден нещо ме беше хванала музата и звъннах на сердика, ама тел. й не беше включен, после на теб и на деситка. ама никой не намерих  newsm78 и после си казах, по-добре - иначе щяха да ми се чудят хората на акъла колко съм изтрещяла.
а за бонбоните - айде сердика да види тази вечер, а ако няма - ще пратя брат ми до някое омв. чак пък вас да разкарвам... освен това, не съм сигурна дали е съб. и нед. няма да са ми лоши дни - нищо чудно да ми е зле и нищо да не направя.
безаварийно местене желая. помня като се местих от студентската ми кавртира в тази къща какъв ад беше. в един момент се чудех къде в онова малко таванче съм събрала багаж за 1 камион + 30 саксии (е, саксиите бяха на стълбището разположени). отврат е. и си е стресиращо - уж искаш да се преместиш, а като го направиш, не казваш на новото мято "у дома", а някак другояче. на мен ми трябваше близо година, за да свикна с къщата.

# 17
  • София
Канеста, честит рожден ден!!!!!!!!
Бррррр, много ми е студено, но снощи ни пуснаха парното, след двудневно досаждане на домоуправителя и накрая-посещение на абонатната станция в мазето Mr. Green
И аз се чудя колко много ноемврийчета има вече проходили, като гледам Вики-след годинката ще е май, тя по принцип е мързеливичка, а и с това бясно пълзене съвсем се отказва да ходи Joy Но се научи да пие сама от шишето си (сигурно пак сме едни от последните, което усвояват това умение) Mr. Green

# 18
Майче, еми ето....значи имам и неизвинено отсъствие при теб и в такъв случай трябва да се поправим, но когато решиш, че ти е по- добре, че сега сигурно не ти е до вижданки много.
Така или иначе, ако решиш за бонбоните казвай,а и за каквото и да е друго също! Ние ще сме в Горна Баня вече от Понеделник, но това не пречи, ако ти трябва нещо да ти го донеса   bouquet Само свиркай! Тенкю и за преместването! То си е ужасна работа, особено пък с бебе вече, но няма как. А за у дома наистина ще мине доста време.......чак ми е криво че ще се местим  Confused

# 19
ДНЕС СЕ РОДИ ОЩЕ ЕДНО ПОДРАНИЛО НОЕМВРИЙЧЕ!
АМИ ВУЙНА СЪМ НА БЕБКА /ОЩЕ СИ НЯМА ИМЕ/!

# 20
живи и здрави!

# 21
  • София
ЧРД на Канеста!  bouquet  bouquet  bouquet Много здраве и усмивки!
Анеле, честито зъбче. Май само Калоян остана беззъб в отбора newsm78
Да е жива и здрава подранилата ноемврийка!
Възхищавам се на Майчето за ентусиазма да прави такива торти със сложни украси. Успех!!!
За прохождането и при нас ще е определено след годинката. Засега лази много бързо ,изправя се, а от няколко дни пристъпва по ръба на спалнята ако му сложа някоя играчка за примамка.
А иначе много "говори". Постоянно джомоли разни неразбираеми в повечето случаи звукосъчетания, освен мама, баба, татетате и на една.
Зимно яке с гащеризон му взех още от лятото - бяха на разпродажба - 22лв двете, много са хубави.
Сиса , много е висока твойта девойка Simple Smile
Приятен ден

# 22
  • Измир
ЧРД на Канеста!    bouquet
 Да са живи и здрави новородените бебенца Hug
 Много ни е хубаво заглавието. Simple Smile
 Тити питаше дали румънските майки са по+различни, ами не, но тук разликата е в това, че никой не ходи на консултации, а още в родилното се разбираш с накоя педиатърка и тя те посещава в къщи всеки месец. Естествено това се заплаща 30 лв., но нашата педи ни говори на англйски и за това ни взима 40лв. В замяна на това при първото посещение стоя 4 часа и ми разясни доста неща. Спомням си, че бях доста объркана тогава,  и нямахме комп., и си мисля, че си заслужи парите. Сега идва всеки месец, бие ваксини и ме напътства за хранта. Естествено аз си карам по моя преценка.
 А един въпрос и от мен=къде мога да прочета нещо повече за правенето на прощапулник? Благодаря ви.

# 23
  • Пловдив
Добър ден! Simple Smile

Честит рожден ден на Канеста! Всичко най хубаво!

Честитот на вуйната! Да е живо и здраво бебчето!

Честито на Мечето за проходилата Яна!

Ние изкарахме поредната безсънна нощ! И това е само първият зъб! А другите Crazy?

Нашият тати снощи като се прибирал от работа проявил самоинициативност и от склада на ТСМ купил на Росен яке - тъмно синьо, с червено и бяло, с качулка, подплатено с полар, отвън е нещо като гумирано ( размер 98 см Shocked), но какво да се прави. Изпрах го, а на малчо ще му е като харизано тази зима Mr. Green

Въпрос - как да си сложа памперса на детето? Гоня го по голо дупе поне 10 мин, докато го облеча

# 24
анеле ей пред таzи голяма дилема съм и аz  Wink опитвам да му дам някоя играчка, белким се zадържи по гръб, но той само я zахапва, хвърля я и хуква да пълzи иz стаята. след сменяне на памперс се чувствам, като че съм се борила с Крали Марко  Wink Най много се zадържа по гръб, като му дам четката zа zъби да си мие zъбките  Joy мног ообича Саши да си мие zъбките  Joy
За това, че не щат да лежат по гръб , когато им расте zъб ... ами опъвали се някакви лицеви мускули и zъбките боляли повече  newsm78

# 25
  • Gabrowo->Sofia
Канеста, честит рожден ден! Желая ти много щастие и любов.
Били, честито ви бебче! Да расте здраво и щастливо!
И на Яна честити ходещи краченца - безаварийно за напред!
Аз от 2-3 седмици съм улеснена от към вечеря за дребосъка. Супата от детската кухня е за вечеря + още нещо от нашата храна, щото лакомията не трае и в кайна сметка се отказа от вечерното кърмене. Вече 4-5 дена обличаме пижамата, слагаме го в леглото и след маллко спи. Пу, да не му е уроки, че като го похваля и се прецаква схемата. Обаче, аз наистина съм учудена как не ще са суче вечер, гледами ми гърдите, обръща се на другата страна и  почва нещо да си бръмчи. Все едно ме няма там! Вече кърмя само сутрин рано, май работата върви към доброволно отбиване.

# 26
Майче, честит ти лап топ. А не се съмнявам, че ще измислиш какво да купиш на Филков за РД.
Днес при нас беше кошмар. Ходихме да купуваме подарък на едно бебе с още 3 майки. Избрахме го, но в магазина децата пощуряха. Моята дъщеря, за да бута на всякъде се научи да става от количката и да слиза сама - завърта се и на крачета тупва. Както си гледаме ние и по едно време нещо ме хваща за краката - поглеждам тя Катерина.  Не иска да яде отново - вече  се 3 ден караме само на кисело мляко и солети. И малко печена филия. 7 Зъб ту се показва, ту се скрива - такова чудо не бях виждала. Текат лиги цяла река.

# 27
честити проходили крачета на Яна
при нас напоследък нощите са кошмар, днес цял ден мрънкоти, и аз реших край на биберона, махам го, като ще се събужда през половин час поне да има причина и да се отучи от това смукане, за какво и спрях нощните хранения, тя се пристрасти, така че седмица две трябва да я избутаме,
за вечеря давам супичка, или друга манджа, отсипвам и от наща преди да я подправя много,

# 28
Да се запиша и аз в новата тема, чието заглавие особено ми хареса. Сега забелязвам, че имаме нова рожденичка Ема на мама Kate_Pate, nbirthday на която пожелавам щастливо детство и мноооого усмивки.

Честито на Мечето за проходилата Яна-все напред да я водят и много да я слушат крачетата!

olgarita   за прощъпулника аз прочетох от този сайт в раздел празници и го направих точна така, както беше описано, тъй като в нашето семейство нямаме такъв обичай. Празника беше много хубав и си заслужава, ето избора при нас

Последна редакция: чт, 19 окт 2006, 17:10 от Sissa

# 29
това за фотограф или за манекен да го броя  Joy

буба - мерси, мерси. ние се сдобихме с него благодарение на луис на клара - нали е с компютърна фирма. мислех за нг да подарявам и започнах да събирам парички, а то изведнъж - хоп и взехме та взехме. трябва нещо друго да измислям сега. таман няма да е толкоз скъпо  Laughing

днес не съм повръщала - малко ми е просветнало. ще се опитам да направя някаква мини торта.

и пак да кажа - много се радвам, че петра не ще още да ходи. ама много. иначе на проходилите - честито! 

Общи условия

Активация на акаунт