Отговори
# 60
  • София
тити - нищо специално няма.  И  Филип така - яде парчета плод, сухар, овесени ядки непасирани, но опре ли до говено и пюрета - само гладко смляни. Спорет д-рката било нормално, имало деца, които така правели и то доста време. Било въпрос на навик, просто се страхували от новото....нещо като инстинкт за самосъхранение...все някога щял да прояде - каза да пробвам от вр на вр и това е...

# 61
  • София
Което пък ме подсеща за Били и как я питат в теди "студове" защо излиза с децата - при нас е същата история. "Ама не ви ли е страх на това студено време?" #Crazy От какво да ме е страх, то златна есен, зимата сигурно ще ме обявят за неспособна майка, че си разхождам детето на минусови температури.
Сердика, сетих се как свекър ми миналата зима ми викаше " Ама за къде бързаш, ще стане лято и ще го извеждаш на разходка"  #Cussing outJoy Joy Joy

# 62
  • Gabrowo->Sofia
тити, пробвай с по-разварени зеленчучи, намачкани с вилица, после с по-едричко намачкани и така. В началото Иван ядеше няколко лъжички непасирано, остатъка пасирах. На следващто ядене повечко и така докато всичко стана намачкано. Вече понякога и не мачкам, а сам си дъвче с венците.
ПРоверявах за Поля, дали е писала нещо във форума, ама не. Последно в нашата тема и то отдавана. Никси от време на време пише в други теми, преди време се похвали, че Гого е проходил.
Ние излизаме на следобедна разходка.

# 63
тити, пробвай с по-разварени зеленчучи, намачкани с вилица, .......

е точно така давам, дъвче ужасно старателно, но може би това го изморява бързо.
Е щом е нормално, лека-полека ще я караме.

# 64
Има и друг вариант с прояждането на по-едро смляни храни. Малик първо им се нахвърли с настървение, но минаха няколко дена и тотално ги отказва - усети ли нещо по-едричко, си бърка в устата, вади всичко и го размазва по столчето.  Sick
Иначе сухарче, бисквитки, ябълки, хляб и даже киви - да! Въпреки че май по-скоро ги предъвква по веднъж и ги плюе после, ама айде...

# 65
а петра дъвче и отхапва. поне по отношение на ядене/хранене нямаме проблеми с нея.

намерих си бонбони маршмелоуз в омв. отидохме пеша Simple Smile

# 66
  • София
Бубе,много гадно така,че се притесняваш.Но и според мен не я карай толкоз-радвай се че поне мляко яде.нали все пак била най важната храна до една годинка.Ние пък като не пием мляко:(((Още по-зле.
Сердика,ужас,представям си какво ти е -особено като си видяла пак 38.Желая ти бързо,бързо оправяне.
И аз от седмица пак съм си с температура-пак ми е скапано и пак незнам от какво ooooh!
Аман.
Въпрос 1-може и да сте обсъждали,но да си попитам.Почнахте ли да обличате малките с бодита с дълъг ръкав?
Въпрос 2-Ще има ли среща уикенда?
Въпрос три ще е без подчертаване Wink.Някой знае ли откъде да си намеря яке,в което да сбутам гърдите си???Sad(((Днес пробвах,пробвах и нъцки.

# 67
  • София
на въпрос 1 - ами не съм спирала - в смисъл и лятото понякога привечер съм слагала, за да не е с 2 ката дрехи, а сега му слагам с дълъг ръка в в по-хладните  дни и отгоре дебела блузка или пуловерче и елечето или есенно яке...ама то и аз така се обличам...та той като мен, а пък гледам някои дечица със зимни якета или с космонавти....
на въпрос 2 - ние сме болни - ест - тати заминава и има вероятност за среща...няма как др яче да е Wink

а на №3 - нинам - такъв проблем никога съм нямала, все ще си намериш нещо готино Wink

# 68
Здравейте  Simple Smile
Нямам много време в момента, но искам да се разпиша в новата темичка  Blush Отгоре-отгоре попрочетох и бързам да честитя:

Честит рожден ден, канеста!!! Здраве, щастие и парички, и все така да те обичкат всички  Hug

Честит първи рожден ден на малката Ема на кате-пате!!!
Което ме подсеща, че откакто се роди Ема маминка не се е разписвала  Thinking

На котето - честито ноемврийче   bouquet Да расте здраво и щастливо!!! И вуйна му много да го глези  Wink

Майче, честит лаптоп!

А ние сме почти готови с хола. Купихме си килимче, днес закачих новото перде, монтираха секцията, остава да подредя и да снимам, както обещах  Simple Smile Сега изчезвам да чистя ...

# 69
здравейте
тити нур прояде не пасирана храна от лакомия, бяхме с една мама и тя дава на нейното такава манджа, нур запя и иска, прави физиономии но се справи, сега яде всякакви размери нарязани, настъргани, по големи по малки, няма проблем
бубе, аз до детската ясла, на година и нещо, съм яла само бананова каша и кисело мляко, и съм оцеляла, ще прояде, просто и трябва някакъв стимул, някъде ще види деца да ядат и ще и се прияде, ще се отприщи
в чувалче не съм я слагала, но мисля че и е време, ще пробвам тези дни
за среща аз съм за, само кажете къде и кога

# 70
Искам да се извиня за правописната грешка, както Тити правилно забеляза Ники не е 86, а 78см. Всъщност тя не много висока, но то и ние сме със средни размери за мъж и жена. Я мамите с момиченца да напишат бързо размерите си за кратка справка Laughing

Въпрос 1-може и да сте обсъждали,но да си попитам.Почнахте ли да обличате малките с бодита с дълъг ръкав?
да почнахме от две седмици, опитах с по-плътни, но се замислих какво ще правя в голямата зима и за това сага сме на  по-тънки /памучни/. старая се да не я изнежвам излишно. Моята снаха е много студенлива и постоянно навлича племеницата ми и тя много бързо илесно се разболява - не искам да се получава така и при нас и се страя да се абстрахирам от това как се чувствам аз и да обличам малката само с два ката дрехи при температура в стаята около 20 градуса.
А по въпроса с храненето ние също имахме малко проблеми, но преди 2 седимици започнах да давам една хранителна добавка, която ми изписа хомеопатичката която лекува Ники, като имуноукрепващо средство, впредвид идващите болни времена. Тази добвака има "страничен ефект" - увеличаване на апетита. Така че с един коршум два заека: хем здрава, хем се храни добре, което само по себе си е здраве Hug

# 71
Сисе, а как се казва това хомеопатично лекарство?

# 72
Здравейте мами. Рядко мога да пиша ,но ви чета често. Като си дойдем в плевен и нямам време. Искам само да ви се похваля, че и ние утре ще правим питка. Вече ходим, но не много уверено. Като разбере че е сама и сяда по дупе.

# 73
Сисе, а как се казва това хомеопатично лекарство?
супер антиоксидант с пикногенол  - спомага за неутрализиране на вредното влияние на свободните радикали в тялото - така пише на опаковката, колкото разбрах от лекарката садържа коластра.

# 74
http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=12620&AlbumId=35007
ПРОСТЕТЕ МОЕТО НЕВЕЖЕСТВО, НО НЯКОЙ ЩЕ МЕ СВЕТНЕ ЛИ КАК КАТО ПОСОЧА ЛИНКА, ДА МУ ДАМ НЯКАКВО ИМЕ КАТО НАПР.: ВИЖ ТУК И Т.Н. ?

Последна редакция: сб, 21 окт 2006, 01:57 от Sissa

Общи условия

Активация на акаунт