BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 721
  • 393
  •   1
Отговори
# 195
Да, често мия ръцете си, но и работата ми е свързана с постоянно ползване на вода и миещи препарати. Кожата ми е суха и чувствителна, а в последните години се налага да употребявам облекчаващи кремове, защото ми се появи зачервяване, лющене на кожата и сърбеж. Мисля, че имам нужда от съвет на дерматолог, за да защитя кожата на ръцете си.

# 196
Мия и дезинфекцирам ръцете си по-често отпреди, но това изсушава прекалено и без това сухата кожа на ръцете ми. Затова се опитвам да намеря някакъв баланс между чисто и щадящо.

# 197
Често мия и дезинфектирам ръцете си

# 198
Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви? Винаги съм поддържала отлична хигиена на ръцете. Сега покрай пандемията още повече, в дамската чанта винаги имам дезинфектант и антибактериални кърпички. Но повечето спрейове и гелове изсушават кожата ми.

# 199
  • София
По-често мия и дезинфекцирам  ръцете си. Кожата ми стана по-суха, започна да се цепи и да боли, затова я мажа и с крем за ръце.

# 200
  • Пловдив
Винаги съм мила често ръцете си, а сега е почти двойно.  Предпочитам да използвам вода и сапун, но за съжаление нямам такава възможност през цялото време на работа и дезинфектанта влиза в играта. Дезинфекцирам ги периодично, от което кожата ми страда и реагира с белене, сухота и сърбежи. Идеята за дезинфекциращ продукт с едновременно овлажняващо действие е много добра и ще подобри състоянието на кожата.

# 201
  • Варна
По-често мия и дезинфекцирам  ръцете си. Кожата ми стана по-суха, мажа я по-често с крем за ръце.

# 202
По-често си мия и дезинфекцирам ръцете. Кожата ми доста се изсуши.

# 203
  • varna
Определено в последната една година си дезинфекцирам ръцете по-често. Имам винаги в дамската си чанта.

# 204
Мия ръцете си доста по-често от преди , може би заради пандемията , но забелязвам , че кожата ми много се изсушава и имам нужда от крем за ръце всеки път след измиване.

# 205
По-често си мия ръцете, но когато съм навън ги и дезинфекцирам.

# 206
Винаги мия ръцете си често и редовно, но не повече предвид ситуацията, в която се намираме. Може би започнах да използвам повече дезинфекциращи гелове и кърпички, вече заради въпросната ситуация. Ръцете ми винаги са били сухи и кожата ми е склонна към напукване от прекаленото мокрене. Ползвам всякакви кремове, но предимно вечер, защото повечето попиват бавно и са мазни.

# 207
  • София
Не мисля, че ги мия по често от преди ковид.  Използвам много дезикфентант без които не излизам.

# 208
Винаги си мия ръцете редовно. Кожата ми е суха и дори лятото при леко застудяване загрубява. Зимата дори се случва да се напука на места. С удоволствие бих изпробвала Вашия нов продукт, защото съм доволна от всичко използвано до момента от Bioderma.

# 209
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Както преди Ковид, така и сега, често мия ръцете си, въпреки че работа на компютър. В резултат на това, кожата ми често е суха, а зимата се цепи, кърви и боли. Дезинфектант също имам винаги в себе си и го използван при необходимост, но когато съм във фаза на рани, употребата му е болезнена и я заменям с други средства, по възможност.

Общи условия

Активация на акаунт