BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 500
  • 393
  •   1
Отговори
# 300
  • Countryside
Използвам антибактериални кърпички и дезинфектанти и зимата имах големи проблеми с кожата, използвах ежедневно и по няколко пъти  крем за ръце с 10% уреа. Любопитна съм за новия продукт на Биодерма...

# 301
Използвам антибактериални кърпички, спрейове, и много по-често миене на ръцете. Определено кожата ми стана по-суха.

# 302
Само зимата дезинфектанта ми създава проблем, изсушава ми кожата. На детето и жена ми не се отразява както на мен, те се дезинфекцират по доста пъти на ден.

# 303
Дезинфектанта доста изсушава кожата, също и честото миене на ръце. Студеният въздух зимата също. Дезинфекцирам се често и понякога ръцете стават доста сухи

# 304
И дезинфектант и крем за ръце ползвам многократно през деня. Интересна е комбинацията между двата в един продукт.

# 305
  • София
От пандемията мия много по-често ръцете си - за щяло и не щяло Simple Smile
Избягвам дезинфекцирането, тъй като имам проблеми - сърбеж и обрив.

# 306
  • някъде
По-често гледам да мия ръцете си, а не да ползвам дезинфектант, защото от него ми изсъхва кожата и не ги усещам чисти.

# 307
Винаги съм си миела ръцете често със сапун, но откакто има Ковид, използвам и многократно дезинфектант. Кожата на ръцете ми е доста суха. Хидратирам с крем за ръце.

# 308
  • Plovdiv, Bulgaria
Мия ги както и преди Ковид. Но съм си имала проблем винаги, много суха кожа.

# 309
Със суха кожа съм и след като дойде пандемията, хидратацията и стана още по  сложна задача. Използвам дезинфектант само когато нямам опция да измия ръцете си със сапун и вода.

# 310
Винаги си измивам ръцете със сапун, откакто настъпи Ковид, използвам дезинфектанти, които изсушиха до болка кожата ми,с поява на пъпчици

# 311
Нямам вяра на антибактериалните кърпи. Сапун и вода избирам на първо място, алтернативно чист спирт за дезинфекция. И в двата случая ми се налага да хидратирам след това. Само крем-сапуните са с по-щадящо действие при мен, но не отменят нуждата от крем напълно.

# 312
Да, покрай вируса по-често си мия ръцете и използвам дезинфектанти.
Кожата на ръцете ми стана по-груба и чувствителна, но няма как, трябва да спазваме хигиена.

# 313
Кожата на ръцете ми последната година е доста по суха, поради често използване на дезинфектанти и доста честото миене.

# 314
  • Велико Търново
Буквално половината ми багаж в дамската чанта се състои от кърпички, гекове, Салфетки и спрейчета. Ползвам всичко и по много!

Общи условия

Активация на акаунт