BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 492
  • 393
  •   1
Отговори
# 315
  • оттам, откъдето започва България
Да, определено по-често си мия и дезинфекцирам ръцете.

# 316
Използвам доста гел - десинфектан и това допулнително предава сухота на кожата ми.

# 317
Използвам повече дезинфектанти и мокри кърпички. Кожата се изсушава, заради което използвам и по-често крем за ръце.

# 318
Да, определено по-често. Когато нямам достъп до вода използвам дезинфектант. От време на време ги усещам по-сухи ръцете си.

# 319
Мия си ръцете доста по-често, ползвам и дезинфектанти няколко пъти на ден. Кожата ми става суха и се разранява до напукване, налага се и лепенки да слагам понякога.

# 320
Използвам често  гел дезинфектант и кърпички

# 321
  • София
Определено дезинфектантите дразнят кожата ми, а когато нямам достъп до вода и сапун, се налага да ги ползвам. Винаги съм си мила често ръцете, но дезинфектант купих заради пандемията.

# 322
И преди Ковид миех ръцете си често, но сега на моменти се усещам че прекалявам. Навън използвам често за мен и децата дезинфенктант.
Кожата ми е ужасна, както и ноктите.

# 323
Мия и зезинфекцирам ръцете си често и кожата ми стана по-суха и понякога се лющи.

# 324
Ползвам различни антибактериални сапуни,мокри кърпи и дезинфектанти  за  ръце.

# 325
Свикнах често да си мия ръцете. Обикновено ползвам дезинфектанти и по-рядко антибактериални кърпички. Проблеми с кожата не съм имала.

# 326
  • Г. О.
Да, кожата ми е суха от честото миене на ръце и ползването на дезинфектант.

# 327
  • Пловдив
Неизбежно страда кожата на ръцете, заради използването на всякакви дезинфектанти, сапуни и мокри кърпи...

# 328
Последната година и половина мия и дезинфекцирам ръцете си много често, в следствие на което кожата ми е постоянно суха.

# 329
  • Варна
Налага се да дезинфекцирам ръцете си често. Използвам гел и мокри кърпички. Кожата става изключително суха и чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт