BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 488
  • 393
  •   1
Отговори
# 330
  • Елхово
От както има ковид много често мия и дезинфектирам ръцете си, след това задължитебно мажа с крем за ръце.

# 331
  • SF
Поразвалих си кожата на ръцете с тези дезинфектанти, но продължавам да ги ползвам непрекъснато. Ползвах ги и преди ковид - непрекъснато имах флакон в чантата си, както и пакетче мокри кърпички.

# 332
  • софия
Винаги съм мила старателно ръцете си.

# 333
Предпочитам да мия ръцете си, но когато съм навън използвам и антибактериални гелове и кърпички.

# 334
Изсъхване и напукване на кожата, започва да се усеща грапава и е много неприятно...

# 335
От началото на пандемията, до ден днешен всички вкъщи мием ръцете под строй, по колкото е необходимо на ден. Разбира се, кожата на ръцете се изсушава и дори напуква особено моята.

# 336
От доста време ползвам дезинфектанти.

# 337
Мия ръцете си по-често,откакто се появи Пандемията.Избягвам дезинфектантите. Суха ми е кожата от тях.

# 338
  • Монтана
Мия ръцете си, но навън използвам антибактериални гелове и кърпички.Определено кожата на ръцете се изсушава повече.

# 339
Много често навън дезинфекцирам ръцете си,когато нямам достъп до вода и сапун. Кожата на ръцете ми доста се дехидратира и се налага по-често и обилно мазане с подхранващ крем за ръце.

# 340
  • София
Последната седмица на морето намали употребата на дезинфектанти и усещам подобрение в състоянието на кожата. Но може да се дължи и на непрекъснатото мазане на плажа!

# 341
  • Бургас
Избягвам дезинфектанти. Миенето на ръце си остава често.

# 342
Мия и дезинфекцирам често.

# 343
  • EU
Предпочитам да мия ръцете си, но когато съм навън използвам и антибактериални гелове и кърпички.

# 344
От пандемията мия много по-често ръцете си - за щяло и не щяло

Общи условия

Активация на акаунт