BIODERMA и NAOS представят първия в света дезинфектант за ръце, който действа и като крем

• 14 484
  • 393
  •   1
Отговори
# 345
Използвам антибактериални сапуни, дезинфекциращи спрей и гел, не знам доколко са ефикасни, но доста изсушават кожата на ръцете.

# 346
Дезинфектантите правят кожата ми суха, а в последните години ги използваме непрекъснато.

# 347
Проблема ми е, че лятото ръцете ми започват да се белят и понякога на места е болезнено. Иначе редовно ги мия и дезинфекцирам, може и това да е проблема.

# 348
  • София
Определено след използването на дезинфектант ръце и се изсушават много.

# 349
От честото миене кожата на ръцете ми беше страшно суха и нацепена и е така всяка зима,особено когато ползвам и дезинфектант.

# 350
Когато ползвам дезинфектант ми изсъхва кожата на ръцете

# 351
Да, много по-често си мия ръцете. От дезинфектантите кожата на ръцете ми започва да се изсушава и бели.

# 352
Предпочитам да си мия ръцете, но когато не съм вкъщи използвам и антибактериални гелове и кърпички.

# 353
  • София
Изненадващо в последните 2-3 дни кожата на ръцете ми се напука, явно дезинфектантите са дошли в повече, иначе през лятото нямам такива проблеми.

# 354
Мия ръцете си както обикновено.
Когато нямам възможност да използвам вода и сапун , използвам дезинфектант, на децата им е по- удобно с дезинфектанти 😂
Проблем с кожата имам при студено време , напуква се много и крем не помага..

# 355
  • София
Все още не съм намерила решение да запазя ръцете меки и хидратирани, без сухи участъци. Надявам се Биодерма да помогнат в борбата ми със сухата кожа.

# 356
Не отчитам промяна в честотата на миене на ръцете със сапун, но дезинфекцирам доста по-често, от което забелязвам, че кожата на ръцете ми често губи свежестта си.

# 357
Определено ми изсъхва кожата от дезинфектантите, зимата още по-явно.

# 358
Да, много често ги мия. Имам проблеми - напукват се по- лесно и са дехидратирани от прекомерната употреба на дезинфектанти.

# 359
Мия ги много по-често от преди. Винаги нося съсс себе си дезинфектант като спрей, но кожата на ръцете ми стана суха от него. Постоянно ги мажа с крем.

Общи условия

Активация на акаунт