ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 665
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
По спомен, интервюто е някъде от края на 2018, за сайта на Хюриет. При всички случаи в темата имаме копирани преводите на рускините. Ако можеш да се ориентираш по времето, все ще откриеш в кой брой на темите ни се намира. Ще потърся и аз, и ще сложа линк, ако го открия.

-------------------------
Намерих. В тема 500 е. Тук https://bg-mam.ma/p/1075913/37803429 и после с разни коментари и на следващите страници.

Последна редакция: чт, 02 сеп 2021, 20:18 от profi_1

# 106
Важно!  
Утре в Петък Официално пускат тийзър на филма с Хазал Кая и Онур Туна.
Това ще стане около 16 часа следобяд.
Отдавна го очакваме и с интерес ще го гледам и ще почакаме още мъничко до утре.
На снимки ми харесват как стоят един до друг и двамата имат красиви очи и цвят.

Момичета , наглеждайте по мрежите за тийзъра защото не е сигурно дали ще имам възможност да го сложа.

Дени Hug Спомням си интервюто.  Най добре да си прочетеш от линка.
Аз също се зачетох и припомних нещата.
Каква кака ,Айше Арман си е лелка. Тя се снима с всички, които интервюира. 
То бедра ,краци ,ръце. Ох на кака сега ми е паднал.
Интервюта и фотосесия няма да видиш при него просто така.
Прави го защото е част от задълженията му и проектите.
Фотосесията е добра. Тогава се върна от Америка. Често се застояваше в Лос Анджелис по онова време. Подготвяше се за проекти ,учише инглиш. Съчетава и релакс.
Притежава способността да се изменя бързо външно. Така е на тези снимки изглежда като зрял мъж. Като агънце нема да го върнем.

Наистина се притеснявам за Белчето.
Какво ли е станало досега не е отсъствала толкова време.
Нямаме кординати ,не отговаря на лични.
Стискаме палци да е добре. Тя и преди си имаше грижи. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 05:31 от femmi2

# 107
Добро утро, последен работен ден и после три дни почивка/сериали 🤣
Тази нощ мрежата споделя, че Чаатай се връща в телевизията. Не знам какво означава това, най-вероятно роля в сериал, но пък вие не сте споделили нищо подобно, та не съм сигурна дали съм разбрала правилно. И все пак ето две снимки.....

Феми, Profi, благодаря за линковете Simple Smile Разглеждах снощи 500 тема и коментарите ви по онова време. Интересно време..... интервюто е било добро. От тогава насам май няма такова дълго и пространствено интервю....или аз не съм срещала. 🤔🙃

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 08:07 от DeniAra

# 108
Добро утро .
Днешният ден е пъстър от инфо за нашите хора.
ПУ,ПУ,хайде Иншаллах да се завърнат с гръм и трясък и да отвят конкуренцията.
Те го могат. Чаатай Улусой ако се завърне на тв екран не платформа голема радост ще бъде от феновете.
Аз предпочитам на платформа ,не му трябва цензура и да бъхти и да не си доспива.
С тези рейтинги никой не е застрохаван.
И Хазалче рискува но щом желае и е харесала идеята и проекта.
За нашата красавица има новости около проекта.
На мен чок ми хареса избора за втори партньор. Супер пич е красиво и талантливо момче с невероятен поглед. Heart Eyes
Гледала съм го Озанчо. Наскоро си смени мениджърската агенция и вече има нова мениджърка.
Феновете на актьора се радват че ще го гледат на екран има си тема и в бг мамата. Погледнах я и Хазал Кая харесват.
По коментари разбрах че в оригинала героят на Озан Долунай е психо.
Няма да се отървем от това ,комшийте харесват психарии и са рейтингови. Ако следват оригинала и не го изменят много ще има такъв герой.
Озан ще се справи ,не се съмнявам.

И така да обобщим.....
Сериала ще се казва Невъзможното. Продуцент Мед Япъм по канал Фокс тв.
Главните роли.
Хазал Кая ,Буура Гюлсой и Озан Долунай.
Режисьора е обявен но се извинявам не запомних името. Снимал е последно Марашлъ с Бурак Дениз.
Снимките стартират средата на септември.
Подготовката е в пълен ход. 
От сега предизвиква интерес в мен добър каст ,Аксой умее да избира и да прави успешни продукции.

Дени ,Благодаря за инфото за нашето слънчице. Блогъра Токио го е споделил. Колко е достоверно ще почакаме и разберем.
По принцип вярвам и доверявам на Ранини ,Оя Доан и Бирсен Алтунташ.
Ако го прочетеш от тези хора значи е вярно.
Те са навътре в нещата.

# 109
Случайно попаднах на тийзъра на филма с Хазал и Онур Туна. Феми няколко поста по-нагоре казва, че няма да има възможност да го сложи, затова аз...

# 110
Случайно попаднах на тийзъра на филма с Хазал и Онур Туна. Феми няколко поста по-нагоре казва, че няма да има възможност да го сложи, затова аз...

Турците ударно започват:heart_eyes:
Не знам за старите сериали и сезоните им до този момент, за които често споменавате, но тази есен ще се опитам да бъда крак с актуалните dizi новини. Само не знам, как се следят по няколко сериала наведнъж Grinning Колежката е споделила за сериала на Хазал, пък аз пускам линк с първи трейлър на сериала с участието на капитана от ОС. https://www.fox.com.tr/Uzak-Sehrin-Masali

Феми, ти беше писала за него.  Simple Smile Тази минута видео изглежда обещаващо.
Имам въпрос за Хазал, тя в два сериала ще участва? Един с този Онур Туна и втори с Буура Гюлсой....

Последна редакция: пт, 03 сеп 2021, 23:59 от DeniAra

# 111
Дени,не е сериал джанъм.
Сега ще ти обясня да си в час с новините около нашите патрончета.

Това ,което колежката Марги е споделила ,ох стана ми смешно с тая колежка:joy: ,аз и казвам баджаначка от доброто старо време.
Та тийзъра ,който е донесла е от филм.
Не е сериал.
Казва се Какво ще се получи от мен.
Снима го миналото лято.
Още Фико беше мъничко бебе и го взимаше със себе си .От малък е свикнал с професията на мама и тате.
Имам си любима снимка Хазал го държи и Фико гледа с любопитство как гримират мама за снимки Heart Eyes

Та това е филм . Премиерата е на 26 ноември 2021 год. в киносалоните.
И след това на някой от платформите с които Аксой ще се договори.

Между другото Хазал и Чаатай снимаха лятото филмите си. Двамата са с общ мениджър в една агенция  Wink
На Чаго излезе  навреме нищо че НФ бавят доста на Хазалка сега
доживяхме тийзъра и инфо за него.
На мен чок ми хареса видяното. Страхотни са с Онур Туна. Синеочко и тя зеленоока. И двамата таланти. Нищо че е два метра мъж Аксой има усет и изобщо не мислех за височини като въртях тийзъра. Наизуст ще го научим. Как се метна само върху Онур и го докосна леко по устната,вечерта романтика.Heart Eyes
Чок Севиорум. Обичам те:revolving_hearts:
Енис Аракън също участва ,Селин Шекерджи. Те са близки приятели гостуват си по къщите. С Енис много се забавляваха по време на снимките има и клипчета и снимки зад кадър.
Онур каза много мили думи за колежката.
Чешит си пада по характер особняк но с нашата красавица си паснаха и сработиха.

Дени, Хазалка снима наскоро Пера Палас за Нетфликс.  Ретро проект.
Затова си промени цвета на косата в рижаво .
Свикнах с това и даже ми харесва :heart_eyes
Тя е светлоока.
Нашата е продуктивна и работи. Нищо че е с малко дете успешно съчетава майчинство и кариера и намира време.
Проектите са филм и два сериала. Чакаме да излезе Пера Палас по НФ. Предстои новата продукция отново с Фатих Аксой за която подробно писах сутринта.
Хазал Кая е талисмана на Аксой. За четвърти път след Фериха ще работи с него.

За Чаатай чакаме втори сезон на Йешилчама по някое време. Има доста вероятност да се върне на тв екран.
Самият Чаатай в интервюта е казвал че ако наистина го грабне с нещо историята и му предложат предложение на което не може да устои ще се завърне .
Ще постави условие да един сезон. Няма да снима за откат и да разтягат. В Защитника са четири сезона  това е световна платформа и подписа ексклузивен договор.Money Така че си го изпълни.

Мисля да погледна дизито с капитана и ако намериш с превод споделяй в темата.
Дени, спокойно може да си  го коментираш в нашата темичка.
А ,ти до къде стигне с Ичерде напредваш ли ?
Как го гледаш с бг дублаж или на турски или субтитри.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 00:31 от femmi2

# 112
Дени,не е сериал джанъм.
Сега ще ти обясня да си в час с новините около нашите патрончета.

Феми, благодаря Simple Smile Е б..си, то магистратура ще завърша по турска кинематография и телевизионна продукция докато ги схвана съседите Joy Ичирдето си върви, но повече ми харесa Защитникът и двата игрални филма.

# 113
Феновете тръпнат в Очакване с любимците си и правят колажи . Харесват каста. Невъзможното - Приказка , която започва с лъжи и завършва с неочакван край . Доколкото разбрах в оригинала корейския героя на Озан ще изостави героинаята на Хазал. Тя е чок влюбена в него. Депресирана ще иска да се самоубие и скача  от моста. Тогава минава Буура и я спасява и води в къщи. Той е вдовец с дете или деца. Тя остава да живее с тях.  Така ще се зароди нещо , но психото героя на Ози ще съжали че я е оставил така си мисля. Ще има любовен триъгълник и драми. Какво ще измислят в римейка сценаристите е друг въпрос. Озан е голям сладур. Когато съм го гледала съм си мислила как ли ще бъдат с любимата ми Хазал. Визуално ще са чок красиви. Heart Eyes
И ето сега може да се каже че желанието се сбъдна и двамата  ще играят заедно. Озан го даваха в ЖИ в по бТВ.
Не можах да изтрая сериала. Ту мач ми идва всичко в него. Гледах малко в началото и после четох инфо за него.
Радвам се когато няма войни между фенове ,важното  е таланта. Всички в каста са талантливи.
Цитат  по памет от форума. Харесвам и Хазал. Играла е с едни от най добрите. Ози има какво да научи и попие от тях Хазал и Буура.

Това е Официална снимка от промото на Фокс тв. Размазана е с лошо качество и това е нещо. Когато излезе рекламата за есенния сезон ще е с качество и ще ги видим и тримата.

Kissing HeartТова е чок нежно. Ноември е далече за премиерата в киносалоните.
Надявам се бързо да го докопат и да се насладим на филма.

Колегата Онур Т. с нова фотосесия за списание.

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 18:13 от femmi2

# 114
Здравейте, хубава съботна вечер на всички 🥰🌺

На фона на всички новини и трейлъри (къна в другата ми тема)в началото на сезона за всички артисти и фенове, днес излезе още нещо което може да направи новина след време.

"According to the famous journalist Ranini, #HazalKaya and #ÇağatayUlusoy can star in the film if they find a suitable story. They may also be acting on digital platforms over time, but they are unlikely to work together on free TV. Let them do https://t.co/mMiIrmelwo

Допълвам информацията с редакция, за да не стават излишни постове.
Пак днес от същата журналистка, нов туйт с Чаатай. Според мен подсказва евентуален ангажимент.

Renowned journalist Ranini said that the filming of the series Museum of Innocence has been postponed until author Orhan Pamuk sits down at the negotiating table again.   #Amazon #ÇağatayUlusoy #MuseumofInnocence
https://t.co/IRtC9XYgmT https://t.co/ib2O8j4F0h

Последна редакция: сб, 04 сеп 2021, 19:35 от DeniAra

# 115
Здравейте, хубава съботна вечер на всички 🥰🌺

На фона на всички новини и трейлъри (къна в другата ми тема)в началото на сезона за всички артисти и фенове, днес излезе още нещо което може да направи новина след време.

"According to the famous journalist Ranini, #HazalKaya and #ÇağatayUlusoy can star in the film if they find a suitable story. They may also be acting on digital platforms over time, but they are unlikely to work together on free TV. Let them do https://t.co/mMiIrmelwo

Дениии ,този хабер от Ранини дава много надежди. И щом го пише не е случайно и напразно. Тя знае нещо  и ни подготвя.
Чаатай Улусой и Хазал Кая във филм ако намерят подходяща история. Сигурна съм че са говорили продуценти с тях и мениджъри.
После ще дописвам.
Ох сърчицето му ще изскочи. Винаги съм вярвала че ще стане.

# 116
Здравейте, преди седмица споделих за евентуално връщане на Чаатай в роля за обществената телевизия.
Днес има информация за предложението.

Не знам колко е достоверна информацията, но вече на няколко места я виждам.
 Няма да пиша цялото инфо, само ще споделя, че става дума за проект на Хилал Хазар и Мелек Джентоглу (идея нямам кои са). На Чаатай Улусой е предложена роля в проекта заедно с Дилан Чичек Дениз. Проектът ще се продуцира от BKM с режисьор Хилал Сарал. На нито едно място където видях инфото няма подкаст за евентуално съгласие от страна на Чаатай. Поредицата разказва как ученият Сайид Али се влюбва в Махбикер, която е супер известна жена. Разказва за проблемите, с които се сблъсква Али, за семейството, близките и реакциите им към тази любов. Разказва се как Махбикер се превърща в негов финансов и морален край.
Феновете се надяват тази новина да е истина и Чаатай да се върне в телевизията.

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 20:27 от DeniAra

# 117
Гифче с Хазал и Буура Гюлсой.Феновете творят и чакат с нетърпение проекта Невъзможно.
Хареса ми гифа. Акцентират на погледите и на двамата.
Дени , тази новината изглежда е фалшива. Малко вероятно да стане тоя проек с Диляна.
Четох статиите.
Някой се развълнуваха че режисьорката следва Чаатай в ИГ профила му. Това се оказа че е отдавна ,явно харесва Ча  той както знаем рядко следва някой. Та разбрах от коментари че не следва Хилял. Също пишеха че някой си видял Чаатай на сета на проекта с режисьорката.
Видял дръжки.... Ако беше наистина там охо.... Диляна не е лоша мацка напоследък нещо не ми се нрави. С Арас в Чукур ми харесаха доста в началото двамата. Сега се залюби с някъв. Имал деца и бивша. Пресата ги дялка и следи. Направиха им папарашки снимки.

Тези любимци ще ни побъркат сега си имам нов.Не съм се отказала от Чачи.Heart С него стават бавно нещата .
Липсва ми много :so:flushed:b:
Алп ме заплени. Не знам как стана изведнъж. Мъж та дрънка. Особено с къдриците истински мачо. Чок му отиват и припадаме по тях. Химичат си с Айча в Приказката. Брутална визия е Алп в тоя проект.Heart Eyes Талантлив също. Романтик и в живота.

Чок гюзел е колажа ХазЧаг Heart

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:48 от femmi2

# 118
Здравейте, по повод наближаващия рожден ден на Чаатай в една от фен групите пуснаха видео от миналата година. Със сигурност сте го гледали, но го споделям отново, защото мен ме остави без думи, а на вас може да припомни какво сте харесали в този човек..........
Пускам линк, защото платформата на bg.mama няма права да излъчва видеа от източника.
https://www.youtube.com/watch?v=7Lfwvc7r7sQ

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 17:38 от DeniAra

# 119
Здравейте дружки . Темичката ни отишла назад докато ме нямаше . Бях на Дунавска Обиколка . Много ми хареса да разгледам непознати места и опрделно се върнахме заредени . Heart EyesНапролет пак ще отидем с приятеля. Стоиш и се наслаждаваш на Дунава и гледките  хапваш рибка , разхоздаш се  въздуха чист . Само трябва да имаш връхна дреха и пръскало за комари . Доста се е развил Видин откакто отвориха моста за Румъния . Има живот .

Ново- Хазал и Зетя на шопинг в Зорлу Мол - Истанбул . Журналята са ги щракнали .Camera

нова - стара с Хазал и екипа от Пера Палас
мама  и с Фико направили физиономии смешни Mask
https://twitter.com/dilosumsuuu

гифче с маминият сладур Yum

Сертаб Бал това е името на героинята на Хазал във филма .
на нашата кукличка й отива червеното . Цвета на любовта .
в нашият сериал сме я виждали в този цвят . Heart

Heart Eyes с нетърпение чакам филма . До ноември има доста време .

--------------------------------------------------------

новата визия на капитана за дизито . На първото фото е партньорката му.

После ще редактирам поста с нови снимки на Дуда . Златното съкровищИ на рибаря .
Аман от нея  предпочитам рибаря . Очите не мойш му види Imp, Гинчо абер си нема да го накара поне една снимка да сложи или да загатне за нов проект . Станал е същия като подопечения си .

Снимките , на море са . Не е трудно човек да се досети  . Рибарчето лови риба и готви .  РусалкатЪ дали се е научила да готви рибена чорба . Релакс на макс докато почне нов проект .  Блу тв бавят втори сезон на Йешилчама .

Гинчо , мениджъра му се е отчел с фото в сторито .

Последна редакция: сб, 11 сеп 2021, 18:42 от femmi2

Общи условия

Активация на акаунт