ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 653
  • 725
  •   1
Отговори
# 90

Наде, тук съм аз, но само чета Hug

Позволявам си да се включа, за да доуточня нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Феми, не виждам за какво да се сърдя. Не на всеки му се гледа моя сериал, честно казано колко фенове има и колко млн. туита гонят на мен не ми е важно. Аз се водя от собствените си усещания, но никога не съм казвала, че от него по-хубав няма, чат-пат издиша сценария, комичните моменти са дразнещи и т.н. да не изпадам в излишни обяснения. Такива като мен има, които са го подхванали и държат докрай заради ХанКер.
Може и отвсякъде да изникват, знам ли, но аз като не ползвам Инстаграм и руските групи, а само Туитър и темата за сериала си набавям информация колкото ми трябва, без да ми става досадно.
Чак пък да припадам по Керем, пресилено е. Сега го откривам като актьор и в този смисъл ми е интересен. За актуалната визия ще се въздържа от коментар, но по принцип е харизматичен и изглежда да е готин като човек.

# 91
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Липсвах две седмици поради престой в болница. Нямаше как нито да чета, камо ли да пиша. Борбата с ковида не е лесна. Още месец съм в болнични. Надявам се да се възстановя. Като има с какво да се включа в темата, не пропускам Peace. Белл не е влизала във форума от 25 юли, не я откривам да влиза и в Скайп. Писала съм ѝ на ЛС, но нямам отговор. Дано да е добре! Praynig
Наде Hug, радвам се като се обозначиш и драснеш някой ред.

# 92
Здравейте  Hug
Сега повече се притесних за Белчето.  
На мен ми дава че влиза често у форума.
Не е лесна борбата с тая напаст ще Оцелеем!
 И аз може да съм  лепнала разните му варианти.  Тестовете надеждни скъпи.
Мерките пак ще се затегнат есента.    
Гушкам ви всичките в темичката  и се пазете колкото можете.
За здраве HugFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

Хазал е споделила в сторито си фото с Онур Туна ,когато снимаха филма. Онур също го качи. Снимката сме я виждали. Не е нещо ново. Дали това е знак че предстои да излъчат филма ? Иншаллах ,дано!

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 23:59 от femmi2

# 93
Сега надникнах в профила на Бел, че ми прозвучахте притеснително - при мен също отчита да е била последно на линия на 25.07.
Феми, при теб друго ли изписва? Питам понеже не те разбрах, а е възможно. Има разни бъгове свързани с форума и то не за пръв път. В момента първо се сещам за това, вижте откога пише, че е последното мнение,
Скрит текст:

Дано всичко е наред с Бел, а ти Проф се възстановявай.

# 94
Марги Hug Писах ти на лични  какво изписва при мен .
Попадна ми в мрежите зад камера на Йешилчама с режисьора

колаж ХазЧаг .Gift Heart Нямат умора феновете . Обичат ги и творят .  С Хазал са безброй колажи , най много от всичките му партньорки . Класиката си е класика и магнетичното и химичното .   С този проект и роля на Емир започна всичко за нас и ЧУ . Задържа се на върха , което не е лесно .

Дениии , за теб  е това слънчице Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 00:00 от femmi2

# 95

колаж ХазЧаг .Gift Heart Нямат умора феновете . Обичат ги и творят .  С Хазал са безброй колажи , най много от всичките му партньорки . Класиката си е класика и магнетичното и химичното .   С този проект и роля на Емир започна всичко за нас и ЧУ . Задържа се на върха , което не е лесно .

Дениии , за теб  е това слънчице Heart Eyes

Феми, благодаря за слънцето Nature Sunny Flowers Sunflower
Оффф, гледам слънцето и не мога да се нагледам, голям сладур Yellow Heart
Как да се уморят феновете, че то от любов и красота уморява ли се човек Simple Smile
Защо десет години вече не ги събират двамата в нов проект, ще е приключение и феновете ще полудеят до небето. В това число и аз.....Heart Eyes
Преди малко написах в темата за Акин, че нямам против зет като него, ама това се отнася на 100% и за Чаатай. Може и двамата едновремено, имам две дъщери Joy Joy

Малко смях от коментар с мой превод на една жена преди 4 години под епизод в youtube:

"çağatay ulusoy'un omuz genişliğine bakmaktan diziye odaklanamıyorum, maşallah uçak pisti gibi, bi süzülsem keşke ben de
Като гледам ширината на раменете на Чаатай Улусой, не мога да се съсредоточа върху поредицата, машалла, това е като писта, бих искала и аз да се плъзна"

Със сълзи се смея на такива коментари...... Joy

Обичате ли котенца?

Или предпочитате стопаните им?

Сега сериозно......турците имат национален празник и всички пишат поздрави, споделят националното си самосъзнание и гордост публично. Чаатай не прави изключение:

"Отдавам почит на великия лидер Мустафа Кемал Ататюрк и неговите бойни другари с уважение, благодарност и копнеж, написали голям епос за героизъм в историята ни. 30 август е ден на победата за всеки, който има дух на независимост и свобода."

Друг въпрос е, че президента им Ердоган е на път да затрие всичко постигнато от Ататюрк, ама нейсе......

Тук  https://www.bgdnes.bg/Article/8818468 прочетох, че Чаатай е поканен да играе младия Ататюрк в биографичен филм за него и част от снимките ще са в България. Поканен за ролята е и Къванч Татлъту https://lupa.bg/news/kavanch-tatlatu-igrae-kemal-atatyurk-vav-fi … ev_67454news.html
Голямата и единствена любов на Ататюрк е българка.

Последна редакция: пн, 30 авг 2021, 20:06 от DeniAra

# 96

Çağatay Ulusoy ❤
Различно се пише на някой места ново ,но в коментарите чета че е от 2020 год. Бил е в мебелен магазин немски
Днес от магазина са публикували фотото с надпис. Благодарим за вашата помощ.
Нищо не се види от лицето му на фотото.
Ако е старо защо сега са сетили да сложат фотото?

Набрал е 6млн. последователи в ИГ.
Ейвалла. Не е малко предвид че се сеща за него рядко. Като подарък е неговата поява.

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 21:22 от femmi2

# 97
Мярнах, че днес е починал Ферхан Шенсой. Освен с дъщерите му, Чачко по онова време беше близък и със самия татко Шенсой. Да почиват в мир и той, и нашият татко Ръза - Метин Чекмез.

# 98
Здравейте, хубава сряда за всички Simple Smile
Общият ни любимец очевидно все повече се старае да избяга глупави серили и любовни сапунки. Не съм специалист по темата, но чета всякакви истории. След последното което Феми препоръча и аз гледах "Хартиени животи" определено си мисля, че Чаатай ще продължава да играе в сериозни, тежки и значими роли. Снимките, които споделям показват, че ориентацията му е в тази посока.

Цитат към снимките в Instagram:
"Вътрешен човек, попитан какво знае за филма на известния борец Коджа Юсуф с участието на Чаатай, каза: Филмът определено ще бъде продуциран, сега сценарият е в процес на финализиране и бюджетът е договорен.
Говорим за френския период от живота му, който трябва да бъде заснет във Франция."

Коджа Юсуф е първият турски борец в класическата борба. Има български корени от шуменски край. За турците, Коджа Юсуф е като нашия Дан Колов.

Колкото повече гледам и чета за Чаатай и живота му, толкова повече го харесвам този човек. Заслужава си всичките 6 милиона последователи и цялата фенска маса по групи и форуми. Гледам снимката му от онзи магазин за мебели споделена от Феми и му се кефя максимално. Не за друго, ами въпреки статута си на звезда се е навел/клекнал и прави нещо с ръцете си, помага, работи заедно с другите. Обичам тази непренуденост и човешкото отношение.
В този линк има много интересна и дълга статия за първия късометражен филм "Птичка" на Чаатай и брат му Аталай.
https://www.cagatayulusoynorthamerica.com/blog/birdie-kus-cagata … ream-into-reality
Не знам дали са споделяни тези линкове в темите и дали са ви интересни подобни статии, но споделям защото освен до видимото в артиста Чаатай се отнася и до душевността на човека Чаатай.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 12:35 от DeniAra

# 99
Дени и на теб хубав ден.
В момента нямам възможност да сложа снимки.
Само ще те помоля ако си видяла новите снимки на Дуда от ИГ да ги сложиш в темата.
Има ги при рускините
Предупреждавам че гледката е ужасна поне за мен. Накичила се е с бижута  и си е направила пирсинг на устата.
Чело ,усмивка мазна ,не става за рекламно лице.
Чачо как я харесва така и я гледа с новия вид Close Това което върти пресата .... Няма сила ,която да го накара ако сам не реши и трябва да е чок загубен и влюбен.
Което ме съмнява.
Никъде не е казано че тя ще е вечната и че няма да срещнат други хора в живота си. Чачо заслужава нещо много по добро. Не казвам супер красавица не е нужно за друго става въпрос.

Споделям мнението ти за него като човек и актьор.
Това за коджата Юсуф бореца е дъФкано....
От заман време му приписват тази роля като наедрее и си промени вида.
Аз не вярвам че ще стане и не искам честно казано.
Избягва лигави истории любовни. Но в дизитата винаги има ашк.
Ето сега в Йешилчама е преплетено това с ретро продуцента. Нашият умее тия неща ,особено погледа му нежен ,блестящ. ,топъл. 
Сега откривам това в друг актьор който гледам и е страхотен. А визията му е ох аритмия получавам. Също е готин човек и умерен в държанието. Забавлява се на сета. Снощи потънах в романтиката на Пойхаз. Revolving Hearts
Играе с колежката с която Чаатай е играл в Защитника. Сладури са и има нещо между тях ,усеща се флуиди и пеперудки. Ще видим какво ще излезе или ние си въобръзяваме.
И двамата свободни хора неангажирани.

# 100
Дени и на теб хубав ден.
В момента нямам възможност да сложа снимки.
Само ще те помоля ако си видяла новите снимки на Дуда от ИГ да ги сложиш в темата.
Има ги при рускинините.

Имам само това и не помня къде го срещнах. ....

Ще погледна в руските групи, тези дни не съм им гостувала.

Намерих ги....

Има и коментари от сорта на Yaaa çok özledimmmm, Beautiful 🌸🌸.....значи хората все пак я харесват. Гледа малко налудничаво, но може само така да ми се струва.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 16:26 от DeniAra

# 101
Феми, слагам ги и няма да ги крия в спойлер. Peace

# 102
Здравейте момичета,
Коя е тази руса дама? Чаатай е много готин на тези снимки. За разлика от други снимки, на които изглежда момче, тук е зрял и стабилен мъж.

На тази снимка определено се забавлява 😀

# 103
Журналистка. Чаатай имаше интервю с нея. Нищо особено, ама каката обича да си прави доста провокативни снимки с хубавите мъже, които интервюира.

# 104
Журналистка. Чаатай имаше интервю с нея. Нищо особено, ама каката обича да си прави доста провокативни снимки с хубавите мъже, които интервюира.

Благодаря Simple Smile Просто ми харесаха снимките. На каката й личи 😀 Дано задава хубави въпроси. Не видях интервю, само снимки.

Общи условия

Активация на акаунт