Наде, тук съм аз, но само чета

Позволявам си да се включа, за да доуточня нещо
Феми, не виждам за какво да се сърдя. Не на всеки му се гледа моя сериал, честно казано колко фенове има и колко млн. туита гонят на мен не ми е важно. Аз се водя от собствените си усещания, но никога не съм казвала, че от него по-хубав няма, чат-пат издиша сценария, комичните моменти са дразнещи и т.н. да не изпадам в излишни обяснения. Такива като мен има, които са го подхванали и държат докрай заради ХанКер. Може и отвсякъде да изникват, знам ли, но аз като не ползвам Инстаграм и руските групи, а само Туитър и темата за сериала си набавям информация колкото ми трябва, без да ми става досадно.
Чак пък да припадам по Керем, пресилено е. Сега го откривам като актьор и в този смисъл ми е интересен. За актуалната визия ще се въздържа от коментар, но по принцип е харизматичен и изглежда да е готин като човек.
. Белл не е влизала във форума от 25 юли, не я откривам да влиза и в Скайп. Писала съм ѝ на ЛС, но нямам отговор. Дано да е добре!
, радвам се като се обозначиш и драснеш някой ред.

Нямат умора феновете . Обичат ги и творят . С Хазал са безброй колажи , най много от всичките му партньорки . Класиката си е класика и магнетичното и химичното . С този проект и роля на Емир започна всичко за нас и ЧУ . Задържа се на върха , което не е лесно . 

Това което върти пресата .... Няма сила ,която да го накара ако сам не реши и трябва да е чок загубен и влюбен.