ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 633
  • 725
  •   1
Отговори
# 75

Феми, на водка със сок ананс я карам  Heart Eyes така че, чакам сюрпризите с едно голямо наздраве

Дениии , Наздраве и от мен това е бонус за снощи , защото нямах възможност да онагледя и затова сега .
Приготви си още една водка , или си грабни от червеното изкушение Stuck Out Tongue Winking Eye

Гифа с Чаатай с апарата и морето е направен специално от Еми , като подарък Gift Heart
Живот и здраве ще го пуснем и в заглавната страница като изпишем темата. Сега я караме яваш , бавничко и полека.
Заповядай още с делфинчето как се гмурка. YumAnimal DolphinAnimal Dolphin

принц Емир Heart  Дъ бест , уникален !

https://twitter.com/tweety_caty/status/1123707921236406272
този гиф как млати октопода го търся отдавна . Късмет е че го намерих.Невероятен и с тази бяла ризка, кефи ме гифа и Хаканчо. Stuck Out Tongue Closed Eyes Издразни ме сценария как убиха Лейля.  Хакан уж Защитник ,Пазител ,а не можа една жена да пребори.  Лейлята обладана от злите сили тръгна срещу него. Зейнеп се наложи да го спасява.Smirk

и още грабни  момента и мига. Секси фотограф  Heart Eyes
а гифа с червените шорти е забавен как се потим и припадаме като ученички. Така ни карат да се чувставаме любимиците .

Като редактирах добавих още красоти.

Музата ме споходи

На кастинг ще ходим
няма да се изложим
Ще ни размята и люби
няма да се чуди.
А пък Фема ще е за десерт
следи от нокти ще му остави
шаманката да колабира и нервира Joy Joy
Чачо не е мъж за една жена
може в реала
не и в сериала.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 14:33 от femmi2

# 76
Joy

Като редактирах добавих още красоти.

Музата ме споходи

На кастинг ще ходим
няма да се изложим
Ще ни размята и люби
няма да се чуди.
А пък Фема ще е за десерт
следи от нокти ще му остави
шаманката да колабира и нервира Joy Joy
Чачо не е мъж за една жена
може в реала
не и в сериала.

Феми, музата ти доста страстно го раздава Joy
Младежът дали знае на колко жени присъства в сънищата......Joy Joy Joy
Гледам гифчетата, спомням си каквото съм гледала по сериалите и се чудя на тези турци ......във филмите все го раздават със замах. Все ги въртят, нахвърлят се като невидели, пък жените не им се дърпат, даже си го търсят. Това режисьорски похват ли е или така си действат по принцип Grinning

# 77
Мараба , Чачи ни поздравява . Така ми липсва да слушам гласчето му и да бъде на екран . Ще почакаме още  блу тв си промени програмата , иначе сега щяха да ни засипят с материал за втори сезон на Йешилчам през август. Надявам се есента да го пуснат.  
На негово място платформата реши да ускори излъчването на дизито с Йозге Йозпиринджи и Селих Бадемджи. В сериала се снима хамиле не и пречи. По нейни думи са решили да не правят голяма сватба септември, защото ще бъде с голям корем и не можела да се весели.

Афра с визията от втори сезон на Йешилчам. Интересни , хубави очи. Хазалените зелени също са красиви . Heart Eyes
Ново от нашият сладък бАнбон Фико:yum:  Порастна и кога измина това време ще навърши две годинки.

Инфо за филма с Онур Туна и Хазал Кая. Аксой направи същото и с ПЕ за печалбата ,криви му излязоха сметките. Разбирам че иска да печели , защото влага средства и плаща на куп народ. Искаме да го гледаме ,а ни карат да чакаме. Imp 
https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1871660
Излезе съобщение че Забавянето на филма Какво ще излезе от мен/ Benden Ne Olur с Хазал Кая и Онур Туна в главните роли се дължи на желанието на продуцента Фатих Аксой да реализира по-големи печалби от него.  Идеалният  вариант първо филмът да се  появи на голям екран и след това на  няколко от големите интернет платформи. Преговорите с платформите , които искат да получат право на излъчване на филма продължават.

-------------------------------------------------

това е новата визия на Баръш Калъч за новото дизи .  Назад в страниците постнах резюме за него .
Страшен е визия на беглец , отшелник.
В неговият герой ще се влюбят две жени.
Тази визия няма да е през цялото време.
Предполагам ще стане пак готин като се разреши драмата.  
В ЗЯ е мега красив. Адвокат Кая.

Капитан Левент е първата му роля ако не греша.  
Забелязали го хората има късмет. След Фериха участва в още продукции. Някой успешни ,други ги спряха.
Като водещ се пробва на предаване.
Аксой го извади от нафталина и се задържа в Забранената ябълка. По бТВ го излъчват със заглавие Опасно Изкушение. Не го гледам нямам желание. Като се появи капитана може и да погледна.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 16:01 от femmi2

# 78

Хайде, Феми, пускай актуална информация, снимки и гифки на любимците!

Последна редакция: пн, 23 авг 2021, 19:35 от Emiliya

# 79
Еми , актуално йок. Покри се дойде му в повече че се показа няколко пъти Joy За проекти ще разберем. Търпение .... Феновете почват да го губят но са свикнали и си тъжат. Наближава и РД през септември. Миналата година съседите и аркадаши  го изненадаха с торта. Та се надяваме и този път да качи фото  в ИГ. Тогава ни изплаши с вида си и мустаците. Сега няма да е така.  

Çağatay Ulusoy- photos and clips: January August 2021
ново клипче от вярна фенка . Прави страхотни неща за любимеца. Не се отказва от него.

Новата занимавка на пресата да откриват стари неща и туитове.

Турската преса
публикува туит  от преди години на младата актриса  Хафсанур  Санджактун в обяснение на ашк на Чаатай Улусой. Написала е че го обича като брат. Чок севиорум.
Хазал  също ги дрънка такива като я питат за колегата специалния.

Момичето е хубавко , нежно.Прилича ми на Лейля Лидия в лицето.
Играе в Сон Яз - Последно лято , където участва  и нашият зет - мъжа на Хазал .
Там играе прокурор , а тя дъщеря му . Хафсанур е гадже на Дениз Джан Акташ младежа , които участва в агента и Чачо му даде съвет и приготви и нагости с риба. Младежа не е свикнал с мръсните номера на шоубизнеса .

Мараба ,:sunny: редактирам с днешна дата

Селфи с Мишо и екипа на Последно лято. Започнали са подготовката за втори сезон . Хазал го навестява на сета като и домъчнее .  На Али  няма да му партнира Фунда занулиха я , ще вкарат нови герой. Гледайки колажа с Хафсанур и любимеца ми харесват двамата. Феновете в мрежите се размечтаха да ги съберат в проект. Не е лоша идея ,тя е нежна , не съм я гледала като актриса но мисля че ще се справи. Ча ще и помогне, като трябва.

Animal FishAnimal DolphinNature Sweat DropsNature Sweat DropsHeart Eyes
От времето на Защитника са тези морски снимки. Ех ,сега няма такива папараците тая година не го издебнаха. По добре така че като видя чифтето о онази да се превзема и зъби като зейнал крокодил се обривам и подивявам. Този летен сезон е тежък за Турция.
Пожари , наводнения.
Стрес е за хората.

Дени ,:hibiscus:
Другия ти любимец Акън са го снимали в репортаж. Видяли си го.
Сандра не я тачите феновете ама.....

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 16:32 от femmi2

# 80

Тъжна новина за актьорския състав на ОС. След продължително боледуване в болница Айдън Ататюрк е починал Метин Чекмез.
Метин Чекмез започва кариерата си през 1962 с роля в пиеса на Истанбулския градски театър "Хамлет".

Хазал, Чаатай и останалите от състава на ОС споделят в профилите си в социалните мрежи снимки с Чекмез и изказват съболезнования.

Мир на душата му!

# 81
Мир на душата на Метин Чекмез. Добър актьор. 
Мисля че и той е с наши корени от Бг.
Отдавна не бяхме чували нищо за него, бил е болен и се е лекувал.

Дени, видях снимки в мрежите с тъжната вест но дали са от профилите на Хазал и Чаатай или от архива на феновете.
Може ли да постнеш какво са публикували .
Някой от колегите на ОС може и да присъстват на погребението. Нашите хора дали ще отидат.
Трудно лято преживяха комшийте заради стихията и пожарите ,навсякъде ни залива и нова вълна на тая напаст Imp

Инфо за Хазалка от вестник Хюриет.
Хазал Кая с нов телевизионен сериал.
Хазал ще играе жена която много е преживяла и следствие на инцидент получава амнезия.
Име на партньора журналиста не съобщава но от преди това се тиражира името на Буура Гюлсой.
От Нетфликс са решили да правят втори сезон на Пера Палас. Още не са го излъчили но харесали резултата. Е как става нали зрителите определят но пък те знаят най добре, щото са го снимали.

Нищо не коментирайте за вероятният партньор как ги виждате двамата с Хазал и Буура  ?
За мен ще е интересно и двамата са талантливи.
Буура не е красавец , компенсира с друго.
На височина са добре.
Ще видим колко ще излезе вярно.

# 82
Мир на душата на Метин Чекмез. Добър актьор.  
Мисля че и той е с наши корени от Бг.
Отдавна не бяхме чували нищо за него, бил е болен и се е лекувал.

Дени, видях снимки в мрежите с тъжната вест но дали са от профилите на Хазал и Чаатай или от архива на феновете.
Може ли да постнеш какво са публикували .
Някой от колегите на ОС може и да присъстват на погребението. Нашите хора дали ще отидат.
Трудно лято преживяха комшийте заради стихията и пожарите ,навсякъде ни залива и нова вълна на тая напаст Imp

Инфо за Хазалка от вестник Хюриет.
Хазал Кая с нов телевизионен сериал.
Хазал ще играе жена която много е преживяла и следствие на инцидент получава амнезия.
Име на партньора журналиста не съобщава но от преди това се тиражира името на Буура Гюлсой.
От Нетфликс са решили да правят втори сезон на Пера Палас. Още не са го излъчили но харесали резултата. Е как става нали зрителите определят но пък те знаят най добре, щото са го снимали.

Нищо не коментирайте за вероятният партньор как ги виждате двамата с Хазал и Буура  ?
За мен ще е интересно и двамата са талантливи.
Буура не е красавец , компенсира с друго.
На височина са добре.
Ще видим колко ще излезе вярно.

Разгледах повече подробности и като че ли споделяното съобщение за Чекмез е от повечето страници на фенове. Това на снимката намерих с официалното име на профила на Хазал. Видях и на Чаатай, но сега не го намирам. Както и да е...... съболезнования към всички приятели, колеги, семейството му.

Коментари за евентуалната двойка Хазал и Буура не мога да направя. Не знам кой е и какъв е. Прегледах в нета снимки и едно друго за него, но изобщо не знам дали е добър артист. С Хазал може и да се разберат, а може тя да го носи на гърба си през цялото време.

Феми, в преден коментар споменаваш репортажа с Акин. Да, видях го, изгледах и цели два часа едно папарашко шоу по Kanal D от съботата. Два часа в репортажи за всички турски звезди хванати от обектива на камерата по бански или в морето. Турските папараци не си поплюват, адски нахални хора. Имаше откас и за Чаатай, но стара история и в комплект с някакви други. Колкото до Сандра на Акин, аз изобщо не я харесвам. Не само като негова приятелка, ами като жена. Много изкуствена ми изглежда. С тази коса ала Мерелин Монро 🤣
Обаче никой не ме пита мен, така че си гледам каквото падне за него, а Сандра не ме интересува. Безразлична и безлична ми е.....

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 07:00 от DeniAra

# 83
Гледала съм Буура Гюлсой в различни проекти. Великолепен артист. Последно игра в историческия Селджуците и си промени визията. Писала съм си с някой от неговите фенове ,които харесват Хазал Кая и ще се радват да му партнира. Буура е играл и в Дъщеря ми с партньорка  Лейля Лидия Тугутлу. Тя партнира и на Чачи в Див Мед.
Ако решиш да гледаш нещо с него питай ще ти препоръчам проекти.  

Дени ,нахални са и по домовете те преследват Imp Това е част от славата ,но ти нарушават личното пространство.
Акън и Сандрита запазиха спокойствие.
Усмивката на Акин е красива.
Дали е уместно да сравнявам Сандра и Дуда и двете не са жени за нашите любимци и са безлични.
Чаго е станал един скучен... Преди не беше такъв. Сега е мираж да излезе и да го щракнат пък за барове.....
Ако и двамата са избрали жени за да им е спокойно и удобно и загърбват себе си и чувствата...
Не го казвам, щото ревнувам или нещо такова ,тяхната голяма любов ,която нищо не ги разделя не я усещам и виждам. Сега да не си помислите че премирам за демонстрации. Слава Богу рядко излиза с крокодила. Не ползва и соц. мрежите.
 Това че изригна в ИГ заради клюки е чудо. Flushed Дойде му до преливника.

Беше питала назад за възрастта на Чаатай.
На 23 септември ще навърши 31 год.  
Другият ти любимец е роден на 22 септември.
Той е набор на Чаго.
Вчера Арас Булут също навърши толкова.
Да е жив и здрав и да ги съберат пак с Ча за кеф на почитателите.

Редакция на днешен петък .
Мислех да го оставя за нов пост не ми се чака.
 Инфото си е важно .
Официално ! Честито ще гледаме нашата красавица в есенния сезон .
Хазал Кая и Буура Гюлсой в общ проект.
Продуцентска компания Мед Япъм на Фатих Аксой. Ще е адаптация на японския Оазис.
Аксой го бива в това. Много успешни римейкове е прави.
Има усет за чифтета екранни.
Канал Фокс тв. Снимките почват  до седмици.
Фокс тв много сериали се е нарамил да излъчва та.... Аксой обича да  работи с тях. 

Божеее , колко е красива Очите , всичко.  Кукличка талантлива с характер . Heart
Евалла с малко дете не се отказва да снима. Вярвах че няма да се откаже. Съчетава майчинство и кариера успешно.
Сценарият да го бива.  Режисьора е работил за Марашлъ с Бурак Дениз.
Ще цитирам дружка с която си пишем у форума  
Цитат
Фемии, благодаря за прекрасната новина. Току що и аз прочетох новината за любимите ми Хазал и Буура. Желая им успех и  отново много да ни радват.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 20:59 от femmi2

# 84
Добра вечер!
Дърпаме  темичката че отишла назад .Wink

Бонд ! Kissing Heart

Каква мила снимка .
Назад редактирах с хабера Официалния ако не сте го погледнали .
Хазал Кая  с нов проект през новият есенен сезон. Отново с Фатих Аксой. Дали ще запази заглавието Оазис или ще измислят друго.
На колажи ми допадат Хазал и Буура.
Ето какво са написали в тиймито .
Хазал Кая талисманът на Фатих Аксой.  
За четвърти път работят заедно. Тя му носи късмет и печалба.
Аксой беше почетен гост на нейната сватба , както Хазал на дъщеря му.
Тогава присъстваха и още колеги  от ОС.
Двете страни са доволни. Хазал е споделяла че си е извоювала равностойно заплащане.

Зетя Али от Последно лято сезон 2

Слагам отново тази красота. Хипнотизиращи очи. Как да устоиш. Heart EyesHeart EyesGreen Heart

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 21:51 от femmi2

# 85
Хазал има необикновена красота. Даже не толкова красота, колкото чар, харизма, магнетизъм.....

Снимките със сина й са много нежни. Хубаво е, че на тези снимки винаги изглеждат близки до някой когото познаваш. Без позьорство и лицемерие. Не като снимките на нашенци с децата им, все едно са извънземни.

Двойката между Хазал и този Буура има истински шанс да ми хареса. Май, май след нашия любимец, друг партньор на Хазал не ми е харесвал. Не че съм критерии за каквото и да било, но момчето с голямата глава и къдравата коса никога не ми е харесвал. Онзи русоляв гига, мега секс символ хич, ама хич не го долюбвам. Така че, предстоящото партньорство може да е следващото най-добро след Хазал+Чаатай.

Сетих се този откъде ми е познат..... навремето имаше един сериал с хиляда епизода за Фатмагюл (не помня името), която беше изнасилена. Този играеше един от изнасилвачите. Помня че се самоуби от угризения на съвестта. Добре изигра терзанията и съжалението.....

# 86
Здравейте неделно . Хладно и дъждовно е .
След като нашия не се показва и си стои в къщата и при неговите риби , хората са качили фото зад кадър от сезон 2 на Йешилчам. До Нова Година се надявам да го излъчат на платформата. 

с актрисата Гюнгюр Байрак , майката на Семих Атеш.

Наздраве с ретро  продуцента, принц Емир и екшън с агент Сарп - Бонд KissSunglassesSunglasses

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 15:12 от femmi2

# 87
Здравейте.
Не зная дали сте коментирали, но е починал актьора играещ бащата на Фериха.
Къде са Ивчето, Марги, Профи, като че ли рядко се разписват?!

# 88
Наде , Здравей Hug
Писахме за Метин Чекмез  че е починал. Хазал и Чаатай исказаха съболезнования , както и феновете на сериала.
Рядко пишат дружките.
Белчето не и се пише, вероятно наглежда къщичката ни. Ще се радвам да се разпише и да кажа как е Hug
Разлюбиха го патрона. Марга припада по Керем Б. и Ханде. Разбирам я харесва й сериала.
 Да не се разсърди баджаначката постоянно за тях се пише и снимат. Идва ми ту мач на мене. Страсти се разразиха за снимки на Ханде по червен провокативен бански. Нали са в Турция така е. 
Паднах си по  летен сериал  и въздишам и съм се зомбирала.
От 10 години не се е случвало от нашите фемири. Затова ще ви разкажа и покажа в следващ пост.

Нови от Хазалинда. Подготвя се за новият проект.
Пу , красавица ! Heart Свикнах с този цвят на косата.

Дени Flowers Hibiscus На мен също ми харесват на колажи Буура и Хазалка.
Ако искаш да загледаш нещо с него ти препоръчвам Дъщеря ми и Любов от втори опит.
Това са бг заглавията и двата сериала ги излъчват по нашите тв.
Сериалите са различни жанрове и роли и са хубави.
С комедията съм се смяла и партньорката е добра .
И за снимките с Фико добре си го изразила.
При нея нема показност и фалш като при някои други.
 Затова  ми е любимка. Heart Eyes  Али е щастлив че го дари с дете.

това е фраг на зетя Али с Лейля и Маджнун .
От 3 -ти септември по платформата Ексен.

Ново от дизито на Баръш Калъч- нашият капитан. Драма ще е мъка.
Иска ми се да го погледна заради Баръш. Не ме кефи нещо каста. Изградил е визия като за образа си.
https://www.youtube.com/watch?v=NimBXmR7qIM&t=1s

От испанския журнал Хола за благотворителността при турските актьори. Споменават се различни имена. Пишат и за нашият патрон.
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_222503

От Оя Доан , която също писа за това.
Чаатай Улусой като актьор, който трябва да се вземе за пример както в неговата работа, така и в личния му живот. Става ясно, че той подкрепя училища в най -бедните провинции на Турция както за училищни консумативи, така и за хранителни нужди, също и студенти. Подчертава се, че Хазал Кая е назначена за посланик на добра воля във Фонда на ООН за населението на Турция.

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 21:49 от femmi2

# 89
Ново от дизито на Баръш Калъч- нашият капитан. Драма ще е мъка .
Иска ми се да го погледна заради Баръш . Не ме кефи каста нещо ....  Изградил е визия  като за образа си.
https://www.youtube.com/watch?v=NimBXmR7qIM&t=1s

От испанското списание Хола за благотворителността при турските актьори . Споменават се различни имена .  Пишат и за нашият патрон.
https://vk.com/cagulsoy?w=wall-101396376_222503
Чаатай Улусой като актьор, който трябва да се вземе за пример както в неговата работа, така и в личния му живот. Става ясно, че той подкрепя училища в най -бедните провинции на Турция както за училищни консумативи, така и за хранителни нужди, също и студенти. Подчертава се, че Хазал Кая е назначена за посланик на добра воля във Фонда на ООН за населението на Турция.

Здравейте Simple Smile

Харесвам капитана и задължително ще гледам. Беше пуснала едни негови снимки с брада и небрежен вид.....ами готин си е Simple Smile

Феми, зачетох се и аз при руските девойки в тази новина за благотворителност на Чаатай и изгората му. Много добре правят хората, браво на тях. Като си спомня за ролята му в Хартиени животи и изтръпвам. Сигурно и той ще я помни цял живот. Много е готино, че звезди като Чаатай не забравят за хората, които не са галеници на съдбата и имат нужда от помощ....най-вече децата. Съвсем отскоро чета новини за турските мега звезди, но забелязвам, че всички развиват благотворителност под различна форма.

Другото което прочетох е за евентуален брак с мадам Дуйгу.....май го беше споделила в един пост.
Интересно, дали е вярно или само слухове на тамошни клюкари....

Общи условия

Активация на акаунт