ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 471
  • 725
  •   1
Отговори
# 630
Редувам поста да донесете афиша.
Кой е стилиста на сериала ?
Май не е Илка .

Диде ,като гледаш Каан откриваш ли нещо от Емир от карата ?
Пънар Дениз я спрягаха редовно че ще партнира на Чаатай. Голямо желание. Оффф кога ще има новини за Зимородок. Абсолютна мъгла. Head Band

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 21:37 от femmi2

# 631
Редувам поста да донесете афиша.

Видях го не е зле но можеше да по арт.
Кой е стилиста на сериала ?
Май не е Илка .

Диде ,като гледаш Каан откриваш ли нещо от Емир от карата.
Пънар Дениз я спрягаха редовно че ще партнира на Чаатай. Голямо желание. Оффф кога ще има новини за Зимородок. Абсолютна мъгла. Head Band

Пънар е искана за всеки понеже и с Ози се познават и с него я искат също не е нещо което трябва да те шашка.
Нищо общо не намирам освен леденото излъчване Каан е много добър и прикрива всичко още в Ашк 101 беше се отървал от Емир ,но сега е друго а Ългаз и Джейлин наистина ще имат запомняща се история искрено се надявам да видя още по хубави неща....

Хазал за Воуг

АФИША

# 632
Уаууу Хазал за Воуг е Прелестна. Очакваме още снимки и интервюто.
Истинска звезда и жена на корицата.

Пълни ми душичката тази кукличка бе и с Фико също. Heart
Патрона очите не мой му видим. Една фотосесия за годната по задължение. Отпусна се в някой но си остава загадъчен.

Вярно че си партнират и в Ашк 101. Много хора плени с образа на Емир.
Готин злодей.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:06 от femmi2

# 633
Още от Воуг

# 634

FlushedHeart EyesHeart Eyes На черно бялото фото ми останаха очите.
Като статуетка е.
Тези нейно хипнотизиращо зелени очи потъваш в тях. Green Heart
Ако бях мъж ще се влюбя в нея.
Давай моето момиче неуморна си красива и талантлива и умна.

Радва ме че феновете на актьорите си харесваме всички няма войни.
С изключение на тези които искат любимката си до Ози ама трябва да се примирят.

# 635
Дени , разкажи за този момент с палежа любопитно ми е .
https://twitter.com/OnlyCagatayU/status/1454295785126993925

Ох, не знам защо ме питаш затова, вместо да питаш с кого прави любов, колко често и има ли огън Heart Eyes

Палежът на колата се случва, защото Мине и Семих прикриват убийство извършено от Мине. Хакан  я изнудва. Тя отива на среща с него и му носи една чанта с пари. Той обаче заедно с парите иска и друго. Изнасилва я и по време на изнасилването тя се достига чантата си, вади нож и го забива в шията му. После се обажда на Семих и той отива при нея. Копаят дупка, заравят убития и после запалват колата.

И все пак, за да не съм лоша пускам три снимки от по-интимните сцени. Гизел си е доста палава и буквално изцежда Семих. В ръцете й той е като сексуална играчка. Г-н Семих хич не е примерен съпруг.
Изгледах 5те епизода, но на турски. Чакам превод - руски и български, няма значение.
Чаатай е великолепен, невероятен. Очите му се виждат, устните също, усмивката, ръцете му и онзи глас, който разтапя....особенно когато говори с Мине. Не знам на какви вълни е тембъра му, но направо омекват колене, ръце, всичко.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 22:21 от DeniAra

# 636
Като гледах не видях такива сцени или съм ги прескочила.Това веднага се поправя. Откога чакам палавия котарак.

Дени от кой епизод са кадрите казвай джанъм.
И аз така си помислих заради убийство, защото като гледах и без превод се подразбира. Мине наръга един който искаше да я насили. Семих си създава проблеми заради бившата.
Така е Ча е великолепен и особено тембъра му. Мимики ,движения всичко.
Не можах да свикна с тоя ужасен причос зализан.
Превод на бг едва ли ще има. Rolling Eyes
На руски сигурно ще е с озвучка.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 08:40 от femmi2

# 637
  • Варненска клюкарка
И Дуда с интервю за класно списание -  кака на страниците на Мари Клер. Но на корица едва ли...

# 638
Оууу и таз шушумига ли дала интервю и са я нащракали.
Сега ще подпаля...
Защо да не е на корица великатЪ световна звездЪ. Щом има кой да я тика и е гадже на един от най добрите в бранша и търсени. Всяка негова поява е Сензация.
Една снимка и става бум.

Кака намазва заради него Rage Осъзнава го.
При една раздяла такива екстри както и други да забрави.
Или ще я търсят да я разпитват за бившия.
С какво удоволствие пиша тази дума. Нека съм лошата у филма.
Всеки по пътя си и връщане няма. !
Сигурно на снимките е като леля му или са я Фотошопнали.
Не вярвам да е издала нещо кой знае колко лично. Представям си коментите и каква лудница е при рускините.
Феновете на чифтето срещу хейтърите Joy
Арабите няма да и простят.
За проваления филм и роля дали ще говори.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 23:43 от femmi2

# 639
Кой лайкна снимката на Хазал

-Селяхатин Пашалъ , Каан Урганджъоулу , Бурак Дениз, Буура Гюлсой,Яъз Джан Конялъ, Енис Аръкан, Боран Кузум , Йозгюр Масур

За сега....

# 640
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Моите реплики за оформлението и съдържанието на бъдещия начален пост на темата бяха отправени конкретно към Феми, като негов бъдещ автор. Изцяло съм изхождала от погледа ми върху това какво ѝ допада на нея, а на мен ми е прекалено. Я се сети да го сложи в спойлер, я не.
За шапките - наличието на картинка с надписи, поставена между два надписа (заглавния на форума БГ-Мамма и заглавния на темата) не е никак ОК. Визуално изглеждат като три заглавия едно под друго, само дето средното е малко по-шарено. Без значение коя и каква е темата. Peace

Шапката с шапките Wink, макар и с разтеглени образи, е много добра.

Убийствени са снимките на Хазал за Воуг. Heart Eyes
А на Дуда интервюто не можах да го открия.

# 641
Спокойно досетих се че искате в спойлер.
Ще има една ,две и без. 

Обичат си колегите Хазалче. Heart Eyes
Лайкват я и още ще има.
Този ,който желаем няма да го направи. Ще я види разбира се. Дано ни зарадва колко му е да натисне клавиша  за минута.

Интервюто ще го докопат рускините ако поискат разбира се заради любимеца си.

# 642
Спокойно досетих се че искате в спойлер.
Ще има една ,две и без. 

Обичат си колегите Хазалче. Heart Eyes
Лайкват я и още ще има.
Този ,който желаем няма да го направи. Ще я види разбира се. Дано ни зарадва колко му е да натисне клавиша  за минута.

Интервюто ще го докопат рускините ако поискат разбира се заради любимеца си.
За Чаатай не знам ама Озан ако я лайкне и той ще е последната китка неговата колкото е вътре с материала той толкова го отбягва.

# 643
Диде ,не е ли социален?
Я,кажи на Ози страст ли му е риболова ?
Има такива снимки в ИГ.
Що не са се сдушили още с баш рибаря ,Ча е луд по това . Имат общо хоби с Киво.
Хазал редовно лайква и по модите се движи.

# 644
Диде ,не е ли социален?
Я,кажи на Ози страст ли му е риболова ?
Има такива снимки в ИГ.
Що не са се сдушили още с баш рибаря ,Ча е луд по това . Имат общо хоби с Киво.
Хазал редовно лайква и по модите се движи.

Не го кефят такива неща даже беше споделил преди да се загаджи с Пелинай ,че като види хубава гледка само я гледа казва,че е красива и не му прави впечатление дори да вади телефона да я снима.На работа телефона го оставял в раницата защото иска да е концентриран и далеч от това,че се казвал Озан.
Има да даже беше споделил при Ибрахим Селим ,че е снимал сцена в Истанбул за Добри и лоши дни и искам да ти кажа,че самата сцена беше клъцната и показана само в фрагмана.
Не е нещо невъзможно като гледам и как се движи нагоре момчето ми защо и да не се запознаят.

Общи условия

Активация на акаунт