ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 461
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Добро утро. Hug

Новите сезони на Йешилчама и Уважение са най гледаните сериали на платформата блу тв. Това не е измислица ,а Официално написано.

Радвам се за патрона и проекта. Втори сезон е по интересен. Сценария не се пише на парче и така е по добре и удобно за актьорите.
Този четвъртък ще има ли нов епизод на продуцента ? Нали не е свършил остават още пет епизода.

Ох шЪ падна с коментарите Joy
Любимия подарил това интервю и сесия  за престижното списание за подарък на РД на скъпата му Дуда.
Дудето се кефи и разлиства списанието в сторито и не и пука че филма й се провали.
Нали живее истински филм с който трябва в живота. Щастието обича тишината и на никого да не докладваш.

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 09:59 от femmi2

# 646
Да не забравяме, че и най-успешните актьори имат провали зад гърба си....

# 647
  • Варненска клюкарка
Съмнявам се някой да си губи времето да превежда Дуда, ако в интервюто не е споменала Ча. Досега да се е разбрало ако имаше нещо интересно.

Така е Проф, шапката с шапките е много ефектна.

# 648
И аз това казвам прочели са интервюто и като няма нищо споменато за любимеца не си правят труда да превеждат. Още повече че не я харесват.

Дори да е уредил за списанието не са се прежалили за корица.
Репортаж са направили.
Дуда е прифанала от неговия начин на живот във връзката. Разбирателството и подкрепата е важно нещо.

Марги ,така е никой не е застрахован от провал и големи звезди да са. 
Актьорите  си вършат работата но тяхната система за рейт и това произвеждаме на кило...
Хубави продукции са отпаднали заради драгия турски зрител и политика на канала.
Истината е в платформите и нашия има нюх и един от първите които дадоха тласък. Диктува жанра и успеха. След Ичерде екшъна се втурнаха да правят същото. Чукур е мега успешен и то четири сезона ,сега компанията прави и корушите. Вижда че тази формула е успешна но всеки път няма как да стане.
Корушите залагат на маанета и махалата и въпроса за расизма.
Екин Коч е симпатичен но нещо хич не ми допадат двамата с Ураз.
Не че съм ги наблюдавала толкова но по това което мяркам не ме грабват.
Ураз си има фенове.
И у форума се коментира.
Арас и Чаатай са друга бира трудно някой ще ги надмине като химия и тандем. Хората ги помнят и обичат.
Правят се сравнения.

Мисълта ми е при Дуда само едно Ичерде и излезе късмета и птицата на рамото.
И в пълнежа беше ужасна. Уредена или не живее си живота. Дали е било от вратата за краката и кой кого е ухажвал ще си останем с любопитството. Нашия като поиска всяка може да има и да омае. И тя си е казала Боже да вярвам ли че ме харeса. Добре че ми спестяват целуфани за да не повърнЪ.
Става за зомби или за някоя шаманска роля с нейния вид.

Вътре - Ичерде са го закупили дизи спайн, която е в комплект с цифровата Амазон Прайм Видео.
На Амазон ще гледат Чаатай и сериала .
Коментарите са за приятно гледане е че завиждат че ще гледат този класен сериал и екшън.

Какво стана с Амазон ? 
Големи приказки че ще снима за тях. Още не съм се отказала че ще го бъде. След Зимородок живот и здраве Ко всичко е договорено и мега компанията е решила да прави и излъчва техни турски проекти.
Сега навлиза Дисни плюс ще снимат с Керем Б. Имат договорка с него.
Марги така ли е нещо такова се пише.

# 649
Феми, това за Керем не знам дали е потвърдено...

Диди, един въпрос към теб - колко епизода до момента са заснети на Присъда, така май се превежда заглавието на сериала с Каан и Пънар?

# 650
Феми, това за Керем не знам дали е потвърдено...

Диди, един въпрос към теб - колко епизода до момента са заснети на Присъда, така май се превежда заглавието на сериала с Каан и Пънар?

Керем като ги гледам как снима айде да не говоря може да съм му фенка но съм реалист.
Каан и Пънар са супер иначе сега предстои осми епизод.

Какво ни очаква в Гост?

https://twitter.com/misafirdizi/status/1455600894599483395

Хазал:Очаква ни много вълнуваща история.Очаква ни една много невинна история.И едно голямо преобръщане ни очаква.
Буура: Епизоди изпълнени с много чувства и случки.Всичко което има в едно семейство болката му,радоста му и хубавото и всичко ни очаква.Освен това е историята за преобръщането на живота на един мъж,семейство и жена.
Озан:Очаква ви една топла семейна обстановка.Очаква ви вълнуващ сценарий.И за съжаление и малко тъга ви очаква.
Бюлент:Малко тъга,семейство,вълнения.Много неща мога да кажа,но нека да не издавам толкова много.
Селен:Очаква ви нещастие ,но една страна и надежда ви очаква.Бунт,тъга ,но и обич ви очаква.

# 651
  • Варненска клюкарка
Дуда тази седмица е втора по  популярност сред турските актриси на сайта   IMDb. Предната седмица е била на трето място. Вероятно причината е филма. На първо е Айча - тя не е мърдала от първите места, още от излизането на първия сезон на Защитника.
Фемо уморих се вече с тоя Амазон! Защо за Амазон да е вярно, когато самият О.Памук отрече за Музея, каза че никога не е продавал правата на свои книги на никого, донесох ви тук скрийн от сторито му. И конкретизира още повече с думите че Музеят не става за филмиране. После се писа за някакви преговори, но така и нищо не се случи, не можаха да се разберат. Някой просто си направи ПР за Чачава сметка както много пъти се е случвало. Като куп актриски с кариере в застой, като Барбаросата, Юсуф бореца и прочие. Единствените Чачови проекти за които е имало сигурна информация дълго преди осъществяването им са били Мъпета и Защитника. Повечето му проекти лъсват непосредствено преди започване на работния процес. Докато го гледахме  брадясал на яхтата миналото лято и вече го брояхме за брат Барбароса, месец след това почна да снима ХЖ. И защо му е договор с нещо което в Турция почти нямя абонати, кой ще го гледа?
Доколкото е вярно това което се говори, Амазон първо ще снимат с Енгин Акюрек.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 14:29 от Беллора

# 652
Това за класацията е изненада ,няма как да не се зарадва Дудето. Плюят я това ли са обсъждали да е втора.
Не щото е талантлива.  
Популярна е повече заради връзката си с Чаатай.
Вероятно има и такива, които са я харесали във филма и самият филм също. Макар да се води провален на режисьора и НФ.
Айча още от времето на Защитника я харесаха в чужбина и сега с Приказката много дръпна ,защото имат голяма подкрепа в чужбина. Алп също.
Много ме радва мачото, като личност и актьор. Имат сходство с Ча но и различия. Дано е вярно това че ще снима за Мирамакс. Чакам го в екшън и любов с някоя мацка. И новата му фотосесия е чок татлъ. Heart Eyes
Декември ще свърши проекта и ни е мъчно.

Акюрек ли ще снима за Амазон Frowning
Значи все пак са намислили да правят проект.
 Щом като не става с Орхан Памук и не се продадени правата ще измислят друга история.
Това са предположения. Времето ще покаже. Сега си чакаме новия проект по тв 8 .
Току виж продуцента размисли и се договори с цифрова платформа. Нищо не е сигурно докато не се обяви и подготви.
Така е мислихме пирата а се оказа клошарския филм. Всички ни стресна с вида си и брадата но си заслужава. Този филм и роля е върхова. Разбира се и първите стъпки и мега бума като Емир.
Сарп също.
След него никой от спечелелите конкурса не е направил и постигнал неговата кариера.
Аз ви бях сложила новите лица, които спечелиха. Какво ще стане дали ще се говори за тях и спечелят фенове....

Да вметна ....
Добре, че се отказа от пирата ко е било вярно че е искал да играе в него. Не върви добре и сменят екип.Много се подготвяше площадки се строиха.

-------------------------------------------

Асоциация. Найс а ? Green Heart

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 15:15 от femmi2

# 653
  • Варненска клюкарка
Марги, благодаря за ЛС-то ти от онзи ден  чак сега го видях, Мамата нещо ме задръсгва с рекламни съобщения и се хванах да ги разчистя, така видях твоето... Но не знам защо като опитам да ти пиша, ми излиза надпис че няма такъв потребител. Изписвам името ти правилно, но все така ми излиза същия надпис... Благодаря за пояснението, имах нужда от  напомнянето.

# 654
Бел, важното, че си го получила и прочела Wink Не знам, може и да има някакъв проблем при мен, новите потребители  имаха някакъв лимит за ЛС пък от мобилната версия не се вижда колко остават, само през настолната. Но пък бяха много, нещо от рода на 1000 - 2000, изключено да ми е препълнена пощата... Да не би да изписваш никнейма ми на кирилица? Стана ми странно затова задълбах...

Диде, вярно е, супер са Каан и Пънар. Аз от чисто любопитство, но сякаш ми стана интересно и ако си догледам епизода ще потърся сигурно и още.
Каан с която и актриса да го съберат, все му се получава. Ето, с Хазал в Ашк бяха по-добрият тандем; от Кара Севда имам наблюдения само върху отделни  моменти с него и Хазал Филиз - ами бива го. Пък нека не е типичния красавец...

# 655
Здравейте, един профил в instagram пусна стори и твърди, че са нови снимки на Чаатай.

Феновете се чудят дали снимките са от времето когато се снима Yesilcam или са напълно нови.
Нямам мнение по този въпрос, но мустаците са абсолюно същите като от сериала. Така че, може снимките да са стари, но да не са споделяни. Обаче, на тези снимки е с по-дълга коса и по-пълен, та може и да са нови. Усмивката в последната снимка е познатата на всички ни.....чаровна и заразяваща Heart Eyes Мъжът с Чаатай е готвач и се казва Емре Йълмаз.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 20:15 от DeniAra

# 656
Пак ли с мустакЯ ще го гледаме в новият проект. Head Band
До преди дни нямаше мустак.
Усещането ми е че няма да е такъв а секси . Има време до започването на проекта нищо не е ясно и е мистерия .
Виждат се къдрички може и да са нови щом го твърди човека снимал се е сега с него.

ето за сравнение.

За мен не е толкова пълен на новите снимки. И в Йешилчама е добре в тялото.
В лицето е добре не е подпухнал. Усмивката е неговата си естествена и слънчева.
Готвач бил човека значи е накъде на ресторант.
Наистина е с къдриците .
Защо пак с мустак. Кеф ли му е за проект ли ? Кой да ти каже. Smirk
Дени ,защо не намирам снимки и гифки с любовните игрички с Гизел. Искам да го гледам затова чаках.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:27 от femmi2

# 657
Дени ,защо не намирам снимки и гифки с любовните игрички с Гизел. Искам да го гледам затова чаках.

Е, откъде да знам.....сигурно хората са свенливи и не искат да се спират на любовните сцени.
Чакай, сега ще видя в кой епизод бяха най-много. Да, точно както си мислех,  точно в 13 епизод са най-много тези сцени.
Семих казва на Гизел "Красив аромат" или по-скоро "неустоим, възбуждащ аромат".
Тези турци много си падат по ароматите. Не мога да разбера защо вечно се миришат и какво ще кажат за някоя потна подмишница Joy Joy Joy

https://turkru.tv/yeshilcham-13-seriya.html

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 21:22 от DeniAra

# 658

Ново от сторито . Дудето си изнася куфарите и няма връщане.
От мойте уста в божийте уши. След година и нещо ще е сингъл. После кой знае каква ще ни поднесе.
На тая снимка прилича на леля му.
Най обикновено фото, което не носи наслада за сетивата.

За оправяне на вкуса .
Любимката за Воуг.
Разликата между нея и Ду е от космическа за всичко. 

Gift Heart

Дени , те това чакат джанъм хич не са свенливи .
Сцената с изгарящите кадри от Протектора ги разкостиха до най малка подробност.

Последна редакция: ср, 03 ное 2021, 22:32 от femmi2

# 659
Честит рожден ден, Профи Heart Да си здрава и много щастлива!

Музикалния поздрав избрах да е по темата. Подозирам, че на всички ще се хареса....
Всеки път като тръгна да издавам някоя от вас се чувствам неловко, но то пък е за хубав повод. Stuck Out Tongue Winking Eye

За Чачовите снимки трябва да се скрия под стола преди да се изкажа, но се надявам поне да са стари Joy

Общи условия

Активация на акаунт