ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 513

• 27 631
  • 725
  •   1
Отговори
# 60
Феми, мнението ми както обикновено се различава от твоето и ако не беше попитала щях да предпочета да го запазя за себе си. Joy Ча не е толкова зле, но е бил и по-добре; а Дуда макар да не е красива, не е и толкова противна колкото на теб ти се струва. Като застане до Ча даже и възрастовата разлика не се усеща според мен, пък отделно и най-важно, че толкова време са заедно значи имат съвместимост в характерите. Намерили са се.

Да, определено имаш силна интуиция на моменти. И благодаря за архива. На позабравените стари им се радвам повече отколкото на нови.

Дени, впечатлила те е поезията в ОС. И мен. В сериалите все гледат да цитират предимно най-хубавата част от дадено произведение Heart Eyes

Рори love001

От мен толкова засега, пазете се Hug

Последна редакция: пн, 16 авг 2021, 15:09 от Margarita N.

# 61

Колкото повече време минава, този човек става все по - готин. Отива му една по - зряла възраст. Не знам на колко години е, но като млад е супер сладур, а тук вече е красив мъж.

Icerde се оказа, че е голям екшън. Изгледах вече три епизода и определено ми харесва.
Обичам "лоши" момчета 😀

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 11:57 от DeniAra

# 62
Ва мен Ичерде ми омръзна в един момент и от там нататък гледах само общите сцени на Ча и Арас. Тази двойка има завладяваща химия и от цялото Ичерде ми е останал спомена за техния дует. Много, ама много ще спечели зрителят ако ги съберат отново.

# 63
Това излезе днес за Хазалка .  
Линк https://vk.com/teammy?w=wall-58199741_1865791
Мерал Мелика Дуран продуцент и директор Аsian World Film Festival, мендежер IRCNL (International Relations Consulting Network and Lobbying) США, и исполнительный директор The West Coast Turkish American Chamber of Commerce (WECTAC), США , призна че останала силно впечталена от Хазал Кая и нейната вътрешна  красота .
Хазал е жена с голяма душа която се бори за женските права и устоява това в което вярва .
Хазал стана гласа на Фонд ООН по народонаселение в  Уницеф - Турция .  Тя помага на жени с деца да реализират своя потенциал .

Дени:hugs: , Рори Hug  Маргиии , ах тиии знаех какво ще отговориш  реших да питам все пак .  Ти се пази също .  Още не ми е минало на мен  но то и жеги  , аз съм с ниско кръвно  и още повече ми е зле:head_band:
Чачослав трябва да стане принц Емир или Хаканчо за да го харесаш отново .
 Имам какво да напиша още  по този въпрос и за чифтето също  , щото Фема е лоша и не  разбира техната любов .
Ашк йок !  За това по късно или в някои следващ пост .
 Ичерде  си е адреналин , отново различна роля .  И аз харесвам лошите момчета , но Чаго тук не е чак толкова зъл .
 Искам наистина роля на ганстер безпощаден , да гледа бяснооо ще се влюби и ще се промени .
Тандема Арас и Чаатай е номбър уан .  Много фенове мечтаят  отново да си партнират .
 За тях съм сигурна че с удоволствие ще приемат , само трябва стабилен продуцент , добър сценарии и екип .
С капитана също нема да ги върнем , нашият притежава свойството да си химичи с мъже .
 В Йешилчама ми харесаха с Борра , големи образи и скици . Бива ги и двамата за комедия . Sweat Smile

Хакан и левент от Протектор .   Кефи ме как тренират бокс .

Емиии:hugs: Прилежно си запазваш гифки . Потърси моля те със Сарп , където звъни на Мелек на вратата , там е с готини  слънчеви очила и тооолкова тънък в талията .Обичам гифки да си припомням , движения , думи . Клипче има също не го запазих и трябва да диря .

Орлето летииии , агънце сладко Blush

латино мачо , чок ме кефи и ми действа брутално с тоя неглиже стил и лице Heartbeat

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 19:49 от femmi2

# 64
JoyHeart Eyes

латино мачо , чок ме кефи и ми действа брутално с тоя неглиже стил и лице Heartbeat

Вай, вай, вай.......сакън, дур, дур.......сърцето ми вече не издържа. От една страна Акин, от другата Чааатай.........чок зор Revolving Hearts  Grinning Joy

# 65

Премиера на Делибал от Анталия . Хубава снимка  и двамата ми харесаха тогава.  
Имаха и премиера в Берлин и там посрещнаха и НГ и поздравиха .  Мило ми е да се връщам на тези спомени .
Дениии , смятай как сме въздишали по него по време на тоя период .
Сега  пак ми се разтуптява сърцето , едни бодлички и стрелички Cupidсилно уиски ни трябва любимото на Ча и Емир .
Като  се рових да издиря репортажа от снимките , тогава бяха на служебна вечеря с Лидия Тугутлу за филма попаднах в старите теми.

Дени , предполагам на теб ще ти е интересно да  прочетеш и разбереш от 2015 - 2016  год . Направиха готина премиера  и  родителите и аркадаши и колеги  бяха там .  

Това е на инглиш , ако решиш да четеш и разбираш езика
Скрит текст:
#‎ÇağatayUlusoy‬ GQTurkiye January Issue 2016

“I am excited, I am still on the beginning of the road”
For a while Cagatay Ulusoy is beholding the grade of cinema beyond the dream he had when 19 years old
28 December 2015
Not every human has a share of the equation dreams-reality, waking up almost damning every day and crawling around. There are lucky people among us. That come to the point they have not even dreamt of, remain there and as if that was not sufficient struggling to exceed the existing grade.
I met one…with whom we took our first steps in 2009 at Istanbul University – Forest Faculty, Bahcekoy campus, that I dropped gradually because I started entering in the magazine way...those days he was dreaming to be a basketball trainee but today as he reached 25 years, because of the life he achieved he can form this sentence: “I will buy a house in Los Angeles now”. For most of us is a dream that doesn’t even pass through our mind.
It can be that when he was 19, we encountered together at the same campus with the person who is in front of me, we could have gone by the same bus at school furthermore we could have even sat in the next tables at the buttery of school. But now Cagatay Ulusoy who is waiting for my questions on the other side of the table, is in a totally different place with his cinema film after his series. Let there not be any envy conclusion from what I said. It’s not like that. And I am not in a state to enter in competition with him, I am not neither as much talented, nor as much handsome. The one who has self-confidence let appear in front of him, I give up. I can only ask questions to him and I did that anyway.
He starts talking with: “I get really excited, I couldn’t overcome this feeling in one way or another” . When he attempts to ask something I interfere ”I am the one who asks in here” and start the interrogation with the tone of “How’s life going?” . Probably while you are reading these pages you will see them in many publications, watch in TV fragments as he answers about the movie Delibal where he is the protagonist. Because his mind is there: “I am in good mood, I am a little excited now, I have the cinema work. This is a project I embraced a lot. Nearly 1,5 years ago the idea came out. Before the first season of Medcezir ended, I wanted to work in cinema project. I told to out director Ali Bilgin: Abi let’s do a cinema film, something different with a deeper subject. He said: OK, let’s talk with the producer (Kerem Catay). We went, talked, they said: form the team, scenarists were arranged and the project developed….”
Let’s talk about Delibal a little, without giving details.
Baris (Cagatay Ulusoy), a boy who doesn’t suit in his container, hipster, drummer and who studies architecture, falls in love with the successful scholarship student Fusun (Leyla Lydia Tugutlu) who can’t see anything else except studies, and the events develop…. Let’s give you one more detail: It’s a sad film. You will watch the rest now. This is the presentation of Cagatay Ulusoy about the film: “We wanted to do something that can’t be done, be different, make the difference…I think that iit’s nice and will be liked. We did our best”

Credits : Translation in English by HELENA

От старата  темата ще копна и цитирам какво съм писала

За това говорех и Чаатай го е казал искал е да играе труден образ   във филма говорел е с Али Бингин да направат филм   и с разрешението на Керем Чатай са започнали подготовката за него отдавна . Това е станало в края на първи сезон на Меджазира  hahaha Joy  и щом е искал   и имал  такава идея когато е играл Яманко  смятайте , колко му е харесало тоя образ hahaha и  великия сценарии на Еджето  hahaha tooth
Този , който е правил интервюто за списанието казва  , че никой не си е мислел че Чаатай ще достигне тези успехи и когато го е познавал от уневерситета   Ча искал да става треньор по баскетбол  на 19 години  и сега   Чаатай Улусой  е с кариера  искащ да си купи къща в ЛА .

Какви сълзи съм ляла че отива в Ел Ей  , няма да му видим очите , ще стои дълго там и ще тренира за екшъна . Мъчно ми е било и сега като е в Турция пак не се показва и не го виждаме. Промени се с времето.
Но съм доволна от снимките новите.Heart Eyes
Усещам  че ще има още по телепатия сме двамата с него.  
Да можех да съм му в главицата да знам какво мисли. Нетърпелива съм за новите проекти какво ли не се коментира и тиражира.

После ще дописвам ....
Цитат
Питат го за любовта   какво е за него  и той отговаря привързаност към човека   а той в едно друго интервю май беше казвал,  че  лоялност   и щех да падна като вика може ли не ми задаваш повече въпроси за любовта hahaha hahaha.   
 Концентрирал се е върху израстването си и кариерата  и не мисли за любов и жени.  
Не си омотавам  главата с мисли за жени  не гледам така на актьорството ( цитирам по памет  отговор на Ча)  Wink

Майсторски колаж на Габи . Неверотен е и ХазЧаг също . Толкова се допълват като половинката на едно цяло .
Красота ! Revolving Hearts

От сръбските фенове фемирчета сладки.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 00:10 от femmi2

# 66
femmi2, благодаря много Simple Smile
Видеото вече го бях гледала. Приблизително добре разбирам английски, от турски ми превеждат съпруга и дъщеря ми. За другите езици използвам google translate. Въпреки грешките при превода, умея да редактирам съдържанието смислово. Както и да е.....Див мед/Delibal наистина е сложен сценарии, защото главния герой е необичаен образ. Болестта предизвиква различни и необичайни настроения, емоции и реакции в героя и банален сценарии няма да създаде хармония в историята. Ако си забелязала всеки филм с психично болен герой е различен от останалите. Ако може да сравняваме двата игрални филма, в които  Чаатай играе герой с болна психика ще намерим доста общи неща.  Разликата е, че в Хартиени животи обстоятелствата, в които живее героя са насилие, мизерия, безнадежност и това  допълнително създава трудности. В Delibal любовта е движещата сила, но тя не е достатъчна за живота на Баръш. Болестта му беше извън влиянието на любовта. Страховете му бяха абсолютно реални, защото здравия разум останал в него му подсказаше, че е опасен за любимата. И в двата филма Чаатай се справи блестящо с ролите. Това не е само голям талант, ами и много дисциплина да проучиш образите, да се запознаеш с реално болни хора и живота им, да влезеш в образ преди да застанеш пред камерите. Така работят само много големите световни звезди. Лесно е да играеш влюбен ученик/студент, за да играеш луд се иска повече от теб......
Наистина е невероятен талант. Заслужава цялата любов на феновете и успехи във всяка роля която захване.

п.с. Момичето което му партнира в Delibal ми хареса и си подхождат двамата. По - хубава е от кака....

# 67
Nature Fire

уаууууу Целува и докосва  като Бог!  KissKiss  
Яка целувка  да падат рокли и задръжки.  Емир постигна целта да я съблазни.  
Колежката така се вживя и злоупотреби чак в реала го пренесе.
Така е не е лесно да играеш болен и луд.  Иска да се развива.
Не лежи на стари лаври. Изигра една роля която го изстреля има късмет с партньорката. Винаги ще помним сериала и Ча също.  Това ,което направиха тия келеши толкова невръстни.
Останалият каст също е на ниво.
Има три филма в кариерата си засега.
За мен на първо място е Хартиени Животи.
След това останалите.

Ти гледа ли ПЕ продължението след Фериха.  Това на гифа е новата кадъна Гизем Караджа.
Безсмислено отмъщение и продължение. Аксой късно го разбра. Чаатай даде всичко от себе си отговорността е голяма зрителите все още бяха под въздействието на Емир и Фера.
Не се задържа на екран.
Отделен проект може би щеше да се получи по - добре.  

Момичето което му партнира в Delibal ми хареса и си подхождат двамата. По - хубава е от кака....
О , разликата е очевадна. Лидия е фина , нежна , онази е грубовата с мазна физиономия , чело като писта и зъбата.
Кака като и обръщат внимание се лигави.  
Ангелите са му слаби за кака ,друга не е удостоил с тая чест от колежките.
Тя е късметлийката. Живот ! Ние пием по една студена вода Smirk

Дени Flowers Hibiscus, казвай ми Феми или Фема не е нужно да го пишеш на латиница ника .
Така ме знаят и казват дружките.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 15:39 от femmi2

# 68
Здравейте.
На мен Ча много ми харесва на новите фотки.

# 69
Nature Fire

уаууууу Целува и докосва  като Бог!  KissKiss  
Яка целувка  да падат рокли и задръжки.  Емир постигна целта да я съблазни.  
Колежката така се вживя и злоупотреби чак в реала го пренесе.

"Целува като Бог" - това ме разби 😍
Така като гледам, наистина целува жестоко. Късметлиики са всичките му партньорки досега. Ако не друго поне са нацелувани до припадък 🤣 Естествено кака познава и други неща, ама не е за публиката 🤣🤣🤣

Гледах ПЕ, момичето си беше добре, но сценария го объркаха много кофти. Два епизода мъка, скръб и депресия......после изведнъж отмъщение, свалки, съблазняване, секс и грам спомен за Ферия.....даже снимката от скрина изчезна. Тъпо, тъпо, тъпо.....
Чаатай се раздаде, но сценария смотан. Можеха да докарат до финал, но нали негово величество зрителя вдига и сваля рейтинги..... На практика не са им дали никакъв шанс.

# 70
Надееее , драго ми е да те прочета и че се отби Hug
 И на мен ми харесват новите снимки бях сигурна че и на теб. Нашият Хамелеон ! Wink
Слаб , стегнат и в лице е добре нема мустак не мяза на чичка . Дори и тези които не са му фенове отбелязват че се е разхубавил. Heart Eyes Естесвена истинска весела усмивка.
Разбира се че е бил по перфектен преди.
Да я задържи така формата . Дали не се стега за нов проект ще се раззбере. Двамата с Гинчо мълчат ,като риби.Imp
Журналята в редките случаи като го снимат навън го провокират с клюки и не питат това , което нас ни интеренсува.
По невнимание изтрих снимката от вчера в поста затова я публикувам отново с жената.

Нова от Хазалджим.

Дени , плюс едно за коментара , права си.
Мен също ме издразни сценария. Голяма любов и мъка ,така игра и плака на гроба й чак мен ме жегна. Cold Sweat
После изведнъж забрави и се почна с отмъщението. Това не се е харесало и на зрителите. Тяхната система с рейта...   И сега е така като решат те джасат язък за труда на хората. Гаранцията е на платформите ,които набраха скорост е Турция и още ще има нови догодина. Добре прави нашият че стои там. Нормално времетраене на епизодите, стараят се да няма цензура.

Ето така ще тичаме към Аполона BlushJoy

Гифче на Хазал с  Бурак Дениз и тя се целува и раздава .

Kiss

Kiss
Горещо , страстно , палаво и закачливо.  Море и съблазън и любов по червени шорти.
Греховено тяло , като изваян е в този период . Hearts
Алп Навруз ще ме довърши ,то бива красота.  Много яко селфи е направил и тез плочки и тяло и лицеее . Настръхнах!
Гледам го в Островна Приказка с Айча ,която играе и с Чачи.
Химия ,флуиди ,красиви пейзажи романтика.
Алп го предпочитам с къдриците но и така става с опашле. Нали е модерно сред мъжете.
Пуснал е коса за ролята.
Добър актьор ,преди на ми е правил толкова впечатление.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 20:05 от femmi2

# 71
Емиии Hug Прилежно си запазваш гифки. Потърси моля те със Сарп , където звъни на Мелек на вратата, там е с готини  слънчеви очила и тооолкова тънък в талията. Обичам гифки да си припомням, движения, думи. Клипче има също не го запазих и трябва да диря.
    Феми,

# 72
Надееее , драго ми е да те прочета и че се отби Hug
 И на мен ми харесват новите снимки бях сигурна че и на теб. Нашият Хамелеон ! Wink
Слаб , стегнат и в лице е добре нема мустак не мяза на чичка . Дори и тези които не са му фенове отбелязват че се е разхубавил. Heart Eyes Естесвена истинска весела усмивка.
Разбира се че е бил по перфектен преди.
Да я задържи така формата . Дали не се стега за нов проект ще се раззбере. Двамата с Гинчо мълчат ,като риби.Imp
Журналята в редките случаи като го снимат навън го провокират с клюки и не питат това , което нас ни интеренсува.
По невнимание изтрих снимката от вчера в поста затова я публикувам отново с жената.

Нова от Хазалджим.

Дени , плюс едно за коментара , права си.
Мен също ме издразни сценария. Голяма любов и мъка ,така игра и плака на гроба й чак мен ме жегна. Cold Sweat
После изведнъж забрави и се почна с отмъщението. Това не се е харесало и на зрителите. Тяхната система с рейта...   И сега е така като решат те джасат язък за труда на хората. Гаранцията е на платформите ,които набраха скорост е Турция и още ще има нови догодина. Добре прави нашият че стои там. Нормално времетраене на епизодите, стараят се да няма цензура.

Ето така ще тичаме към Аполона BlushJoy

Гифче на Хазал с  Бурак Дениз и тя се целува и раздава .

Kiss

Kiss
Горещо , страстно , палаво и закачливо.  Море и съблазън и любов по червени шорти.
Греховено тяло , като изваян е в този период . Hearts
Алп Навруз ще ме довърши ,то бива красота.  Много яко селфи е направил и тез плочки и тяло и лицеее . Настръхнах!
Гледам го в Островна Приказка с Айча ,която играе и с Чачи.
Химия ,флуиди ,красиви пейзажи романтика.
Алп го предпочитам с къдриците но и така става с опашле. Нали е модерно сред мъжете.
Пуснал е коса за ролята.
Добър актьор ,преди на ми е правил толкова впечатление.

Абе момиче, какви са тези голи снимки по това време, направо се разтреперих .......то младо, хубаво, секси, чак се чувствам грешна в мислите си Joy ама ми харесва Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 12:05 от DeniAra

# 73

Петък ден на майстора , ето го нашият майстор.
 Няма нещо , което да му се опре на Чачи .
Дени , ще ги разОждаме   джанъм лято е горещо, разсъблечени , облечени.
Млади , убави секси , палави, игриви. Мойте мисли са за 18 ллюс.
Ще сложа още такива кадри после.
Така че глътни уиски на екс и се наслаждавай. Heart Eyes

Еми ,Мерси за гифките. Flowers Tulip На едната Сарп прави знак на Мелек и джентълменски я докосва. Плана в действие ,трудно се устоява на такъв мъж.
Обичам,когато кара кола и вътри волана и го прави секси. Nature Fire
Алп е в перфектна форма. Страхотен мачо и играе чок добре. Особено като се ядоса и ревнува.
Пойраз - Северен Вятър .
Отговоря на характера на героя. Ще става нещо с колежката ,правят си номерца ,погледи могледи.

Дени , четох за Акин Акиньоз че имал много предложения за проекти.
Нищо не е избрал засега.
Нека помисли какво иска и какво ще му допадне.
Херджай му отвори Вратата ,хитов проект и роля.

Редактирам :
Седеф Шахин, която изигра ролята на лудото Джансу влюбено в Емир за 10 години си промени лицето  с операции и отслабна.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 19:16 от femmi2

# 74

Така че глътни уиски на екс и се наслаждавай. Heart Eyes

Феми, на водка със сок ананс я карам  Heart Eyes така че, чакам сюрпризите с едно голямо наздраве Tropical Drink

Дени , четох за Акин Акиньоз че имал много предложения за проекти.
Нищо не е избрал засега.
Нека помисли какво иска и какво ще му допадне.
Херджай му отвори Вратата ,хитов проект и роля.
Дано е вярно, че има много предложения и да избере умно, защото противното ще означава край на кариерата преди да е започнал. Световната филмова и телевизионна  история познава много звезди еднодневки с една роля и нищо повече. Добре, че Акин е умен.....има две висши образования, приложна математика от Бъркли Калифорния и психология. Даже и да не е артист, гладен няма да остане, но ще е жалко за таланта и всичките му фенове. По същество статията си е чисто и просто реклама и PR съобщение.

Редактирам :
Седеф Шахин, която изигра ролята на лудото Джансу влюбено в Емир за 10 години си промени лицето  с операции и отслабна.

Колкото и промени да е направила по себе си в лицето й има някакъв проблем, от който не разбирам дали така е родена, или са белези от някаква злополука. Нищо, да е жива и здрава....ако е още артистка, то аз никога след ОС не съм я гледала.

И накрая нещо което видях вчера......не знам дали линка ще проработи, ако не стане, просто copy paste и в браузъра. Може би видеото ще се хареса на теб Феми и на останалите в темата Simple Smile

https://www.facebook.com/100051437401954/videos/252548850020518

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 22:15 от DeniAra

Общи условия

Активация на акаунт