ТАТКОВЦИ

• 49 413
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Чучи обаче е влюбена в Слави.

# 661
Дана е жестока при Цитиридис!
Добре, че е махнала русото:

# 662
На мен ми харесва на снимката с русолявото

# 663
Някъде четох, че Дана се е боядисала в този искрящ червен цвят за ролята си.
Не знам какво ѝ харесвате на Зайката изкъствена ми е с това постоянно ръмжене и натъртване - Радославе и Зайко. Изобщо те са ми странна двойка. Постоянно се лъжат, имат тайни един от друг, тя го манипулира, той се страхува от нея, сал един с@кс ги събира.

# 664
Много хубава седянка сте си спретнали Hug
Отдавна не бях виждала над 20 поста накуп Grinning

Сега , когато Филип даде на заден , нищо чудно Галя да му се метне за "пълна консумация" .
Не мога да си представя  да живея с някой като Слави . Обича Галя , верен и е , но какво от това , остава една безкрайна емоционална пустота .  Трудно си пасват двама души . Преди да се съберат  трябва  по-добре да се  опознаят .
Ягодка продължавам да не я харесвам , мълчи си , ляга си до хамалето , а тича с розови бузи при Тодор ...
Еми също  стана неприятна .

Зайковците са традиционно  простички и забавни . Тя нали е оправна как отиде да си иска парите от почерпката Grinning  Като я срязаха ,че всъщност до сега нищо не са плащали , отговорът беше култов - ами нали сме роднини ?
Не мога само да схвана защо  Радко го  бутат да е секссимвол Joy
В този сериал децата са  по-добри от другите наши продукции , но не ми липсват много , особено малкото на Дана .

# 665
Е, аз откога съм казала, че Чучи е луда по бекчо. Да си го взима, а Галя с Филип. 😝

# 666
Радвам се, че повечето от вас преоткриват Дана. Аз я харесах веднага... Като ги закаканиже едни сложни изречения и сече ли, сече... Joy Страшна любимка ми е, борбена, интелигентна, не цепи басма никому. Simple Smile
Хич не харесвам хора като Яна... Късай от раз, недей да изневеряваш, да лъжеш и да мажеш и си живей живота.

# 667
  • Галифрей
Е, аз откога съм казала, че Чучи е луда по бекчо. Да си го взима, а Галя с Филип. 😝

Да!! Стискам  палци така са стане. ❤❤❤😘

# 668
  • София
Епизод 42 - Директен ЛИНК

ЕПИЗОД 43   Директен ЛИНК

Последна редакция: чт, 18 ное 2021, 02:00 от Mari_Mar

# 669
Не знам какво ѝ харесвате на Зайката изкъствена ми е с това постоянно ръмжене и натъртване - Радославе и Зайко. Изобщо те са ми странна двойка. Постоянно се лъжат, имат тайни един от друг, тя го манипулира, той се страхува от нея, сал един с@кс ги събира.
Изобщо не са една и две подобните двойки и в реалния живот. Зайката влиза в образа на кифлата - същите тези дето си правят селфи пред огледалото в тоалетната, харчат парите на мъжа си за гримове и са готови и майка си да продадат за една почивка в Дубай. Имам една такава в обкръжението си - едно към едно го докарва. Подобен тип жени са твърде простовати, за да се правят на "изкуствени" - те са си такива Wink

Пропуснах да кажа, че малко в повече ми идват сцените с Алекс гол до кръста (с идеята актьора да си показва плочките). Онова с крастата и мазането с крем по бельо в кабинета беше прекалено.

# 670
  • Пловдив
Чучи обаче е влюбена в Слави.
и сина ми така предположи Simple Smile  Ама ние нали я гласихме за оня мустакатия хамалин?

# 671
Е,напълно съм наясно ,че в реала е пълно с такива фалшиви семейства като Зайковците,просто казвам че за мен не са никакво семейство с неговите ценности.А тя една идея ми преиграва.
И с Тодор наблягат на голотата не е само до Алекс.Той пък нали чисто гол ходи Simple SmileИначе съм съгласна,че е в повече голотата и сексовете за този тип сериал.

# 672
Не е за този час, определено. Ама бтв да не отърват бабите в осем. 🥴😁

# 673
  • Пловдив
Като почне Стани богат ще го мушнат или в 21, или 22ч. Pensive

# 674
  • Галифрей
Е сега ясно,че  семейство Зайковци нямат ценности и тн. Нали това е целта,някой ситуаци преиграват  малко но все пак е комедия и такива са им персонажите. На мен никак не са ми любими, но акьорите играят уникално ❤
Тошко и Алекс някой път нарочно ги показват полу голи да вдигат  рейтинга на сериала.

Общи условия

Активация на акаунт