Сливен 3

• 24 140
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
  • София/Сливен
Привет, момичета!!!
Ние снощи късно се прибрахме в София.
На Дидка да кажа, че на Тошко за предписаха Тобрадекс  за очите - те са с антибиотик. Малката съм я лекувала с Офталмосептонекс (те са слаби - само антисептични) и са за негнойни възпаления на окото.

Теди с много закъснение - Честит рожден ден, да ти се случват само хубави неща!!!  nbirthday
Разгледах снимките на Мальовица, добре сте си прекарали. Сигурно сте били сами...еее!
Поздравления за победата ви в Горчиво!   smile3501  Гледах цялото предаване, но не можах да пиша веднага, че в Сливен няма компютър.

На aidi4kа добре дошла!  Hug Ще се радваме да научим нещо повече за теб!

Да кажа и аз за срещата. За тази на Мустан дето не се е състояла, изобщо не съм разбрала. Като разбрах, че ще останем цялата седмица в Сливен (защото нямахме такова намерение), се обадих на Катето да се видим (че и бях обещала още от септември) и тя каза че ще пише във форума, ако още някой иска - да дойде. В деня на срещата се обадих на Дидка и тя прилетя веднага - нали живеем наблизо. Та затова е по кварталному - не е замисляна отдалече.

Ако се прави среща за всички, трябва поне 2 седмици по-рано да се обяви, за да си освободят по-заетите време. А и някои по-рядко влизат във форума, да успеят да видят и те. Ако съм в Сливен бих се заела с организирането на такава среща - много работа нямам (все още съм в отпуск по майчинство), ама а де... пък като си дойда за по-дълго, нямам връзка с вас.

И накрая за успокоение на Mama Chrisi, която по-нагоре съжалява че при нас е студено, а при нея топло - времето беше страхотно цяла седмица - от порядъка на 20 градуса. Как е малкия, оправи ли се, кога ще го вземаш?

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 16:22 от М_е_г_и

# 106
Меги, давай снимки Wink

diana_kod@mail.bg

# 107
А, и аз искам снимки Simple Smile Меги, я направо ги сложи в албума. Кога пак ще идвате в Сливен, че да повторим срещата?

# 108
  • София/Сливен
Ето ги и снимките
Половината ги е правил Тошко, така че ако има някъде половин глава (моята), едно ухо (примерно) или се виждат само гърбове, да имате едно наум. Ама детето има и много хубави снимки (като фотограф).   photo

Последна редакция: вт, 21 ное 2006, 16:10 от М_е_г_и

# 109
Ама хубави са си снимките!Дано и мен ме има на следващите,дори и само едното ми ухо Laughing

# 110
Наистина са хубави снимките и не си личи кои си правила ти, кои детето.

# 111
Меги, месаж и от мен Hug
ТЕди, хайде ще те чакаме да се присъединиш към нас а и всички други знайни и незнайни Сливналийки Wink

# 112
  • Сливен
Сладури Wink
Не е честно обаче.....  Cry Следващият път дано и ние сме на линия  Flutter

# 113
Момичета,черпя ви с коледното настроение ,което ме е обзело!

# 114
Меги, честит празник - много здраве и късмет ти пожелавам Hug

# 115
  • София/Сливен
Благодаря, Диде! Кога успя толкова рано...  Simple Smile

Теди, мен ме  е обзело още от началото на ноември, без да искам попаднах на една тема за коледни украси от миналата година във форума и се запалих. Но при нас е много сложно - украсяваме си тук всичко и 2 дни преди Коледа се прибираме в Сливен - там няма вече време. И оставаме за 2-3 седмици - т.е. като се приберем при украсеното - те празниците вече свършили. Та малко ми се пречупи ентусиазма.

# 116
Жива и здрава да си, Меги! И сладурите покрай теб също!  bouquet

# 117
Меги, честит рожден ден. Много здраве, късмет, любов и щастие ти пожелавам. И децата и мъжа ти много да те слушат  Simple Smile
Айде и аз да почерпя, че имам имен ден днес /Обаче не мога да добавя картинка с ядене и пиене, но вие да си знаете, че имате виртуална почерпка от мен/. 

# 118
Честит имен ден, Кате!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 119

Честит имен ден на Катя!!!

Последна редакция: пт, 24 ное 2006, 10:00 от teodorastamova

Общи условия

Активация на акаунт