Ние снощи късно се прибрахме в София.
На Дидка да кажа, че на Тошко за предписаха Тобрадекс за очите - те са с антибиотик. Малката съм я лекувала с Офталмосептонекс (те са слаби - само антисептични) и са за негнойни възпаления на окото.
Теди с много закъснение - Честит рожден ден, да ти се случват само хубави неща!!!

Разгледах снимките на Мальовица, добре сте си прекарали. Сигурно сте били сами...еее!
Поздравления за победата ви в Горчиво!

На aidi4kа добре дошла!

Да кажа и аз за срещата. За тази на Мустан дето не се е състояла, изобщо не съм разбрала. Като разбрах, че ще останем цялата седмица в Сливен (защото нямахме такова намерение), се обадих на Катето да се видим (че и бях обещала още от септември) и тя каза че ще пише във форума, ако още някой иска - да дойде. В деня на срещата се обадих на Дидка и тя прилетя веднага - нали живеем наблизо. Та затова е по кварталному - не е замисляна отдалече.
Ако се прави среща за всички, трябва поне 2 седмици по-рано да се обяви, за да си освободят по-заетите време. А и някои по-рядко влизат във форума, да успеят да видят и те. Ако съм в Сливен бих се заела с организирането на такава среща - много работа нямам (все още съм в отпуск по майчинство), ама а де... пък като си дойда за по-дълго, нямам връзка с вас.
И накрая за успокоение на Mama Chrisi, която по-нагоре съжалява че при нас е студено, а при нея топло - времето беше страхотно цяла седмица - от порядъка на 20 градуса. Как е малкия, оправи ли се, кога ще го вземаш?