Сливен 3

• 24 097
  • 299
  •   1
Отговори
# 75
Момичета аз се извинявам, но тази вечер инцидентно дойдохме на гости в Казанлък. Предполагам, че до утре на обяд няма да можем да се върнем в Сливен. Sad Запазвам си правото за по-нататък.

# 76
Ей, Кенга жалко, че няма да можеш да дойдеш. Ама то като гледам май няма други ентусиасти за среща  Cry Абе ние с мъжа ми и децата ще отидем към 11.30 на Мустан пък ако има други желаещи да заповядат.

# 77
Момичета,черпя ви малко зимно настроение.
Мальовица-този уикенд!

# 78
Е, какво стана - имаше ли среща? Ама вие много бързо сте я уговорили Crazy Аз понеже 2 дни не съм чела и хоп - да пропусна срещичката...Ако искате да се уговорим наново и от по-рано, за да може да станем повече Peace

# 79
Е, какво стана - имаше ли среща? Ама вие много бързо сте я уговорили Crazy Аз понеже 2 дни не съм чела и хоп - да пропусна срещичката...Ако искате да се уговорим наново и от по-рано, за да може да станем повече Peace

Съгласна, аз днес изпращам Миро у Канадско и съм свободна вече през деня, а и като гледам какви топли дни идват - казвайте къде само Wink
Аз предлагам или в Градската градина или има едно заведение до Терасата (пред Полицейския блок) къдеъо има люлки и разни детски принадлежности - или пък вие предложее нещо Peace

# 80
  • Ямбол
Здравейте, момичета от Сливен. Аз съм от Ямбол и се интересувам дали имате алерголог в Сливен, че тук няма. Дъщеря ми е с обриви и личната не може да определи от какво са. Та ако има такъв из частните ви болници или другаде, ви моля да ми къжете къде и кой и някакви координати.
Благодаря предварително!
Хубав ден! Peace

# 81
Ами то щото толкоз бързо я уговорихме за това и нямаше среща Simple Smile
Днес ми звънна Меги и каза, че цялата седмица ще са в Сливен и много иска да направим една среща. Хайде давайте предложения. Обаче някои работим, тъй че ако може след 16.00 часа да е срещата.   

Здравейте, момичета от Сливен. Аз съм от Ямбол и се интересувам дали имате алерголог в Сливен, че тук няма. Дъщеря ми е с обриви и личната не може да определи от какво са. Та ако има такъв из частните ви болници или другаде, ви моля да ми къжете къде и кой и някакви координати.
Благодаря предварително!
Хубав ден! Peace
Аз лично не съм ползвала алерголог, но ето какво намерих в интернет:
http://new.sliven.net/zdrave/practicessp.csp?id=81

# 82
Теди, що не ни напомни, че днес ще ви дават по "Горчиво"? Аз вчера се сетих и си викам - дано не забравя да гледам. И естествено забравих  ooooh! Днес пуснах телевизора към 16.55 и ви видях тъкмо като ви даваха наградите. И сега ме е яд, че изтървах да гледам. Хубаво ли беше на Мальовица? Като гледам снимките май добре сте си прекарали  Simple Smile

# 83
  • Вече на село
Аз съм от Ямбол и се интересувам дали имате алерголог в Сливен, че тук няма.
От години на всички разказвам как д-р Терзиев едва не направи зависима внучката ми от силни лекарства  #2gunfire Беше едва на 4 г., когато й ги предписа, добре че споделих с една лекарка, която, макар и млада,  реагира остро и ни накара да потърсим и друга помощ. Категорично съм на мнение, че човек не трябва да се доверявате на мнението само на един алерголог. Продължението на нашата история е, че я заведохме при д-р Хаджиев, т. к. ставаше въпрос за кашлица и компетентната помощ я получихме от него. Според мен добрите лекари дават слаби лекарства, а неуверените се презастраховат #2gunfire

# 84
  • Ямбол
Moмичета, благодаря ви за отговорите! Водих дъщеря си на кожен лекар в Ямбол, изписа капки и мазило и каза, че е много малка още за алерголог и тестове за алергии. Ако не можем да се справим с проблема, може би ще отидем до Стара Загора.
Приетен ден, тук времето е много топло!

# 85
Лиляна, надявам се да не се налага да ходите до Ст.Загора

ЛЕк, усмихнат и слънчев ден на всички  bouquet

# 86
Ехоо...разбра ли сме се днес 16 ноември с Меги и Катето след 16 - 16.30 в сладкарницата на Шаклиян в кв.Българка
Който иска да заповяда bowuu

...сега се чудя как ще опазя Вико от тез стълби newsm78

# 87
  • София, в полите на Витоша
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Момичета и момчета,
за да няма повече такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ние - и вие - написахме ПЕТИЦИЯ!

Прочетете, подпишете и на приятелите си пратете!Колкото повече хора научат, толкова повече от тях ще се присъединят!

# 88
Ехоо...разбра ли сме се днес 16 ноември с Меги и Катето след 16 - 16.30 в сладкарницата на Шаклиян в кв.Българка
Който иска да заповяда bowuu

...сега се чудя как ще опазя Вико от тез стълби newsm78

Ама момичета защо никой не ми звънна ConfusedА и защо в Българка, а не някъде на центъра - на мен ми идва доста далечко там Sad

# 89
  • Сливен
Тц, тц!
Вкусни ли бяха тортите, я кажете. На нас работните ни потекоха лигите Wink

Общи условия

Активация на акаунт