Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 547
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте!
Приятна почивна неделя...

Крийте се от слънцето с... шапка

Нашата прекрасна Фериде Четин / Зехра

# 151
Здравейте!
Приятна почивна неделя...

Крийте се от слънцето с... шапка

Нашата прекрасна Фериде Четин / Зехра

Прекрасна Ебру. Фериде също.

# 152
Момичета, за настроение...

Ето и клипчето

https://vk.com/video?z=video-42798895_456250552%2Fpl_cat_updates

# 153
Добро утро!
Няма ли новинки за нашите сладури?
Желая на всички в темата една успешна и прохладна седмица!

# 154
Леле,  само няколко дни са минали откакто не съм влизала тук и три страници коментари......браво на вас Simple Smile Поздравления за страхотните снимки, гифчета и колажи, супер са Simple Smile  Hercai като сериал вече нямам думи, с които да го коментирам, а Рейян и Миран са най-добратата екранна двойка в турската телевизионна индустрия за всички времена. За Акин и Ебру  имам собствено мнение, даже няколко взаимно допълващи се, ни за Сандра и Джейдито съм повече от категорична - абсолютни аутсайдери, лепки и статисти в сценария Hercai 4 сезон в социалните мрежи.

# 155
Здравейте.
deni730907,  и моите мисли са в тази насока. Магията между Рейян и Миран
е невероятна. По същия начин гледам държанието на Ебру и Акън зад камера.
Та, мислите ми все натам кръжат.......
Момичета, прочетох в Теленовелас, че новият партньор на Ебру ще е актьорът Едип Тепели - Каврук от "Дъщерята на посланика" и че след 3 седмици започвали снимките. Аз съм гледала само първите 15 епизода от този сериал. Не гарантирам, че е истина, но и не мога да кача статията.
Вие, четохте ли тази информация?
Хубав и прохладен ден за всички в темата.

# 156
Да.
Също така ще участват и Селим Байрактар, Филиз Ахмет, Каан Чакър и Бусе Мерал.

# 157
Да.
Също така ще участват и Селим Байрактар, Филиз Ахмет, Каан Чакър и Бусе Мерал.

Благодаря, mimchyyy9
От другите актьори не съм гледала никой, но се надявам да ги гледам.....заради Ебру. Дано е хубав сериалът.

# 158
Селим Байрактар съм го гледала в Малки убийства(там беше учителя Едип), Великолепният век(Сюмбюл ага), Изумруденият феникс(Абас Демиркан), Ако бях облак, Не плачи, мамо, Любовта прилича на теб.
Филиз Ахмет съм я гледала във Великолепният век(Нигяр Калфа), Сбогом, Румелия(Зарифе), Песента на живота(Нургюл) и Мед със сметана(Филиз).
Каан Чакър съм го гледала в Истанбулска приказка, Името на щастието, Бодрумска приказка(Джахит), Истанбулска невеста(Окан) и Моето име е Мелек(Алпай- бившият съпруг на Мелек).
Бусе Мерал съм я гледала в Нашата история, Не пускай ръката ми и Пробуждане: великите селджуци.

# 159
Ууаауу, много сериали сте изгледали, mimchyyy9 .
Моят списък е твърде кратичък...
Непознати за мен актьори, но както писах, ще го загледам сериала......заради Ебру.
А, за Акън...нещо не се ли "чува"? Че и него чакам с нетърпение.

# 160
Говори се, че Акън има предложение за втори сезон на сериала “Момичето зад стъклото”. Това е все още слух.
Тепърва ще се реши кой ще играе ролята на Хайри.

# 161
Говори се, че Акън има предложение за втори сезон на сериала “Момичето зад стъклото”. Това е все още слух.
Тепърва ще се реши кой ще играе ролята на Хайри.

Благодаря!
Аз него сериал го загледах, но спрях още по средата на първа серия - видя ми се доста тежък.
Но, ако ще се подвизава там нашият сладур, трябва да изгледам първи сезон, за да влезна в час.

# 162
Първи сезон се състои от 9 епизода. Участват актьори като Бурджу Бириджик, Феяз Шерифоулу, Селма Ергеч, Нур Сюрер, Тамер Левент, Ханде Атайзи, Деврим Якут, Фери Байджу Гюлер и др.
Сериалът е създаден по романа на Гюлсерен Будайджиоулу- Момичето зад стъклото.
Романът се продава и в България.

# 163
Първи сезон се състои от 9 епизода. Участват актьори като Бурджу Бириджик, Феяз Шерифоулу, Селма Ергеч, Нур Сюрер, Тамер Левент, Ханде Атайзи, Деврим Якут, Фери Байджу Гюлер и др.
Сериалът е създаден по романа на Гюлсерен Будайджиоулу- Момичето зад стъклото.
Романът се продава и в България.

Благодаря! Ще го загледам, а и ще потърся романът.

# 164
Е, момичета, аз докато чакам нов проект на Акин изгледах едно страхотно фентъзи с друг мой любимец. ПАЗИТЕЛЯТ/ THE PROTEKTOR в главната роля Чаатай Улусой. Даже не знаех, че Турция прави такива сериали за Netflix. Фентъзито е много свежо и естествено има романтика в него. За еротичните сцени няма да пиша, явно там цензурата няма достъп. Голота няма, но всичко друго си е на място.....хаххах.Турция смело е завладяла световната телевизионна мрежа и ползва всички платформи с достъп на фенове. Аз доскоро не можех да понасям турски сериали, а сега ги издирвам като запленена. Направо не мога да се позная.....

Общи условия

Активация на акаунт