Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 539
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Лелее, ще се изядат, добре че са камерите иначе да имаме бебе вече!🙂

# 136
Здравейте!

При мен термометъра удари 45 градуса... и, за да не ви е съвестно, ако при вас са била по- ниски температурите, реших да повиша градуса в темата...

[img width=500 link=topic=1352249.msg43238264#msg43238264 date=1627667452]
Цитат на: pasticho

Ебах му link=topic=1352249.msg43238264#msg43238264 date=1627667452
....... му мамата.. градусите се поокачват...
Божеее..  идвай на помощ....

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 21:21 от Stella2021

# 137
# 138
Здравейте момичета, вярно си е, че от всички снимки на Сандра тази и е най добра и може да се каже, че доста добре изглежда, има хубави черти като се по направи елегантна е спор няма. А що се отнася до температурата факт градусите са убийствени, но ако малкия  Умут не беше изплакал определено щеше да се покачи още, но той ги пресече може да продължат градусите.

# 139
# 140
Здравейте момичета, започна 3 сезон по ДФ снощи ей тези погледи техни просто са уникални за пореден път се убеждавам, че такъв филм скоро няма да видим с такава невероятна химия на двамата главни актьори. Гледах интервюто на Ебру и Джеиди може да се обичат и да са влюбени но разликата във височината направо е ужасна на Ебру и се губи тази невероятна нежност красота която излъчва и понеже коментирахме Сандра как се облича то и Джеди не е много ок изобщо не ми хареса как се беше облякъл можеше да сложи една риза и малко по елегантен панталон и са ми много смешни като се гледат той отгоре а тя си вдига главата за да го погледне, но в крайна сметка ако наистина се обичат тези неща височина години не са важни и въпреки всичко мисля, че Ебру до друг ще бъде по добре мое лично мнение. Хубав и усмихнат ден

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 10:57 от Vili Asenova

# 141
Здравейте момичета, започна 3 сезон по ДФ снощи
Аз  не гледам по нашата телевизия, но съм нон стоп ...отвята...хихи
Обърнете внимание на ръцете му...Напомня ми за Халит Ергенч ....същият похват...
Vili, напълно споделям мнението ти. Изобщо, изобщо не си подхождат Ебру с  този младок....ама, любовта, като цъфне и не пита..
.Знае ли се, не се знае ли се...😃😅

Последна редакция: сб, 31 юли 2021, 11:05 от Stella2021

# 142
Въпреки цялата турска цензура, тази сцена беше заснета изключително еротично...

Ако някой ме изредува, ще кача и останалите гифки в другия пост, че станаха много.

# 143
Въпреки цялата турска цензура, тази сцена беше заснета изключително еротично...

Ако някой ме изредува, ще кача и останалите гифки в другия пост, че станаха много.
А бе аз нямам думи
...и останах безмълвна....За другите не знам....Ебру и Акън си знаят...
.
Да са здрави и щастливи...

# 144
Продължаваме да ''мълчим''...

# 145
Продължаваме да ''мълчим''...

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 05:54 от Stella2021

# 146
Много, много готини!
Но... трябва да се приземим, няма как да са заедно, поне не засега!

# 147
# 148
Цвети благодаря за страхотните снимки, да можем да кажем, че тази сцена беше невероятна, много нежност, много финна еротика естествено все още се четеше уплаха в очите на Реян, но можем да кажем, че от този епизод тя започна да се чувства все по уверена  в него, когато  дойде момента от  прекрасната вечер в колибата  му показа, че е готова да бъде с него въпреки, че имаше все още притеснение от неина страна там беше изключителен момент на любовта им с очите си изиграха този момент по уникален начин. Няма какво да си говорим играта и на двамата беше феноменална.Лека и спокойна вечер момичета.

# 149

Оох, аз съм на четвърти....дубъл.....луда работа....

Общи условия

Активация на акаунт