Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 42 713
  • 754
  •   1
Отговори
# 120
В турските сериали има много неща, които недоумяваме. Особено изобилието от насилие - психическо и физическо. Може да се покаже как Азизе психически е издевателствала над множество хора, дори и дете. Физическата разпра на Насух над дете и в последствие жена, психически тормозеше дори и сина си - Хазар...
Но цял свят трябва да разбере, че в Турция децата щъркела ги носи.
И пак като се замисля, ние бяхме все пак привилегировани, Миран и Рейян ни показаха какво е това химия, страст и Умут все пак стана без дрехи, а интимните моменти бяха доста повече отколкото в други сериали (според моя скромен опит от 5 изгледани турски сериала).

Забравих напреди да сложа снимката на актьора изиграл Мехмет Асланбей. Той бил много симпатичен

И нашичките

# 121
В турските сериали има много неща, които недоумяваме. Особено изобилието от насилие - психическо и физическо. Може да се покаже как Азизе психически е издевателствала над множество хора, дори и дете. Физическата разпра на Насух над дете и в последствие жена, психически тормозеше дори и сина си - Хазар...
Но цял свят трябва да разбере, че в Турция децата щъркела ги носи.
И пак като се замисля, ние бяхме все пак привилегировани, Миран и Рейян ни показаха какво е това химия, страст и Умут все пак стана без дрехи, а интимните моменти бяха доста повече отколкото в други сериали (според моя скромен опит от 5 изгледани турски сериала).

Забравих напреди да сложа снимката на актьора изиграл Мехмет Асланбей. Той бил много симпатичен

И нашичките

Хубавелко си е "Мехмет"
За нашичките..... вече и думите ми не стигат за коментар....

Благодаря, Цвети!

# 122
Стели, когато думите не стигат...

...Умут ще проговори: ''А пък вчера татко, дъъълго целува мама...''

# 123
Стели, когато думите не стигат...

...Умут ще проговори: ''А пък вчера татко, дъъълго целува мама...''

Хихи....тази вечер, явно пак няма да се спи....ще търся моментите...
Тенкс, Цвети!

# 124
# 125
Цвети, защо не ни са показвани тези супер сцени?
                                                                                                                                                                                                                              Не знам дали знаете, но телевизия ATV e собственост на Ердоган и фамилията му. Наред с драмата и романтиката ясно се прокарваше пропагандата и проправителствените нишки. Само като си спомните сцените с полиция в тях....Както всички знаете Ердоган е силно вярващ мюсюлманин и по-интимни сцени са недопустими. Цензурата в Турция е зловеща. Всички сериали, предавания, шоу програми се следят изкъсо за сцени с морален упадък и антиправителствени послания.

# 126

Хихихи......Хайде, осъмна се...пък и след мигача....Аз и без, това съм си заседнала там....и не смятам да се отървавам - още повече и лесно....хихи
Отново Тенкс, Цвети!
И, да се допълня....момчето е страхотно! И    , момичето...също... .

Последна редакция: вт, 27 юли 2021, 22:37 от Stella2021

# 127
Здравейте момичета, не съм се включвала даста време, но съм в час със споделените ви мнения. Както винаги Цвети качва страхотни гифчета, снимки и продължаваме да им се наслаждаваме. Определено ролите който изиграха Ебру и Акън, ще се помнят и самия филм много дълго време . По отношение на връзките им в личния живот на мен лично са ми странни. Акън със Сандра изобщо не ги виждам, като някаква любяща двойка която е 5 години заедно по скоро приятели. Ебру и Джеди факт обикалят показват се много щастливи, но и в тяхната връзка не виждам кой знае каква любов и щастие да гори той до нея е, като някой деветокласник, а като двойка пък изобщо не си пасват, но както сподели Дени, дали пък всичко е само за пред журналистите? Те си знаят най добре. Да цензурата им е жестока за интимните сцени и ги следят, но пък имало е филми в който са давали бая интимни сцени и тук не бяха малко, но това е положението ние не го приемаме и недоумяваме но насилието е на почит и уважение в определени райони и там където се снима филма е така. Очаквах да покажат изрязаните сцени по ДФ, но и тук не ги показват. Гледам го с интерес въпреки, че наистина се губи магията на филма с този дублаж, но това е. Пожелавам ви хубава вечер.

# 128
За втори път пиша и ще съм кратка!
Невероятни Акън и Ебру....в очаквоне съм на избухване и на тяхната химиия, в живота
....Покозаха ни вече..

# 129
# 130
Не харесвам Сандрито,  но в случая се е понаправила девойката,  а Акън ми се вижда изпит.

# 131
Не харесвам Сандрито,  но в случая се е понаправила девойката,  а Акън ми се вижда изпит.

И аз, под секрет ...да си кажа..хихи ....и аз не я харесвам - най-вече с моделът на поведение, което демонстрира. .ама, коя съм и пък...
Момчето ни е изпито, защото я няма ...Тръпката...
Ама и съм гадна...нали..хихи
Иначе, този път тоалетът й е барнат лекинко....

Последна редакция: пт, 30 юли 2021, 07:02 от Stella2021

# 132
Момичета, ние типично по женски я обсъдихме Сандра, но тя взе, че ни опроверга. Не мога да скрия, че изглежда добре на тази снимка с Акън. За първи път ми допадна и прическата, и лекия грим. Роклята също не е зле, момичето като се понаконти си е красиво, но нас Ветровете ни веят още 😀

# 133
Момичета, ние типично по женски я обсъдихме Сандра, но тя взе, че ни опроверга. Не мога да скрия, че изглежда добре на тази снимка с Акън. За първи път ми допадна и прическата, и лекия грим. Роклята също не е зле, момичето като се понаконти си е красиво, но нас Ветровете ни веят още 😀

Не ми споменайвай за ветрове ..detrliniii, отнесена съм тотал.....

# 134
Здравейте!

При мен термометъра удари 45 градуса... и, за да не ви е съвестно, ако при вас са била по- ниски температурите, реших да повиша градуса в темата...

Общи условия

Активация на акаунт