Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 540
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
На мен, втори годеж ще ми дойде вече много!
Айде едните решили уж, ма пък и другите!😳

# 571
Мен точно това ме притеснява, на къде ще се извие бурята. Е колко ли да ме притеснява, нали не ми е в къщата, но все пак съм любопитна...

Не може без нещичко, което да ни стопли душите

# 572
Ами, хайде и нещичко от мен...

Бурята ще избухне..  в това съм убедена...дано е в правилната насока...

# 573
На мен, втори годеж ще ми дойде вече много!
Айде едните решили уж, ма пък и другите!😳

Много моля,  без повече годежи и още по малко сватби......и докато сме на темата да споделя думите на новия партньор на Ебру, Едип Тепели по повод предложението и годежа:
„Важно изявление! Бих искал да обърна вниманието на приятелите Ебру Шахин и Джейди Осман: няма да има сватба скоро." Думите са казани в контекста на това, че снимките на Дестан започнаха, а Джейди се връща в Канада. На изявлението на Тепели, двамата отговаря шеговитo, но не го опровергават.

По принцип съм забелязала, че когато тези личности чатят или споделят нещо, което не е за широката общественост която ги следва, използват много кодови думички и понякога в казаното няма смисъл. Но ако се напънеш да проследиш повече от предишни коментари разбираш какво казват. Надявам се в този случай правилно да съм разбрала и сватба да няма.....или поне не между тези двамата и онези другите заблудени гълъб и сврака

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 01:24 от DeniAra

# 574
Дени, нося ти подаръци по повод гълъба и свраката /по точно описани, не бях срещала/, и затова, че така искрено ме разсмя по нощите.

# 575
Гълъб и сврака.....и аз се разсмях с глас....по ранни петли... 😃😅🤣 - кой, когато свари...

Едно много ранно Добро утро, момичета! ☕ Новата седмица, вече настъпва! 🌞🍀
В нея предстои да отбележим и рожденният ден на нашият ...гълъб...👌 - без свраката....😅
Имате ли някакви идеи?? за личен поздрав? Аз не съм с кой знае какви способности Интернетни, но ще се присъединя към всяка  идея. Момчето си ми е легнало на сърцето и си мисля, че трабва и ние да се присъединим виртуално към тържеството му.

Само, като си представя, че и аз съм една прашинка в тези 3 милиона и нещо....харесващи го....

Имайте един прекрасен ден и седмица, изпълнена с позитивизъм! 🌞🌷🌹
Радвам се изключително много, че Ви намерих....точните...макар и във виртуала! 👍👌💕

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 20:33 от Stella2021

# 576
Другарки по всеобщо влюбване 😂😉😘, много скоро ще имаме рожденнник, от сега ще почна да му пожелавам, здраве, безброй, безброй успехи в кариерата и....бързо освестяване, да си подгони правилното момиче за него, че с тази ...мома до него, няма да ни даде да и го виждаме,  поне!
Хубав и здрав ден от мен, благодаря на всички вас за това, че ви има!❤️❤️❤️

# 577

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 01:27 от Stella2021

# 578
Здравейте момичета 🌺
Усмихнете понеделника 💞 целия следобед е пред вас, нас 😀

Малко новинки от социалните мрежи за любопитен старт на седмицата 🙃

Днес семейството на Акън отбелязва годишнина от смъртта на неговия дядо. Не знам дали знаете, но дядото  Süreyya Arın е известен турски документалист и от първите телевизионни водещи по TRT. Нашият приятел е от богато артистично семейство и е единствен син. Та майка му днес споделя мили думи по повод годишнината от смъртта на дядото, но по същество пише за сина си.

“Bir oğlum oldu…Tıpkı senin gibi bir kalbi var ailesi ve sevdikleri için atan, senin gibi her anımda yanımda olan, beni sımsıkı sarıp sarmalayan, koruyup kollayan, yedi kandilli ülker yıldızı gibi pırıl pırıl parlayarak senin adını yaşatan...”

-Özlem Akınözü #AkınAkınözü

„Имам син ... Той има сърце като теб ... Той има сърце, което бие за семейството и близките си също  като твоето. Който е до мен във всеки един момент, прегръща ме силно, пази ме и пази името ти живо. Който блести ярко като звезда от седем свещи ... ”

-Özlem Akınözü #AkınAkınözü

Феновете като луди споделят и пресподелят думите на мадам Акинозу и снимките на дядото.

Малко ми е странна тази лудост, защото Акън е роден две години след смъртта на дядо си, но турска му работа, всичко преувеличават.
Имам още снимки на маман и момчето й, но довечера.....
Някой в темата назад беше написал, че майката не влияела на сина си, който вече е мъж. Нищо подобно, всяка снимка и дума на госпожата са доказателство колкото силно и буквално непреодолимо влияние и власт има върху Акън.
Айше ще се прекръстя, ако тази жена не участва във всички решения за живота му. 😂😂

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 14:40 от DeniAra

# 579
Здравейте дами и успешна седмица на всички ви. Дени и на мен ми идва в повече това тяхно отношение за близките им  да за турците възрастните са на почит  уважение и ги слушат много и не бива да противоречат. А също съм на мнение, че майка му има огромно влияние над него, но все си мисля, че сина и би искала да бъде щастлив и не трябва да взима отношение относно личния му живот ама май не се съобразява с това

# 580
Нова сензация в мрежите....Акън получил подарък от някакво момиче на име Бетюл. Освен подарък е имало и поздраления на личен чат. Не стига това, ами Акън да вземе да отвори подаръка и после да благодари лично на момичето. В момента тече спор итинска новина ли е или не. Едни казват, че Акън не пише такива съобщения, написаното не е в стила му, други казват че било истина. Ходи се чуди кое, как е....

Ето съобщението, с което Акън благодари на Бетюл. Обръща внимание на чашата с кафе и специално благодари за книгата на Епиктет, който е  е античен философ-стоик, основател на философска школа в Никопол, Епир. Благодари за хубавите пожелания за рождения му ден и обещава, че ще се придържа към дефеницията за успех, която му е изпратена без назчение на обстоятелствата около него. В края на съобщението още веднъж балгодари за всичко....Бетюл е сензацията на деня дори повече от Акън. Момичето споделя, че не може да диша от вълнение. По- долу два цитата от коментарите. Мрежата завря и повече от половината завиждат, че не са се сетили те да го направят, другата половина казват, че това е лъжа....
В отговор на
@betmx7
"Wow Betül! So kind of you to send him presents and I am so glad he thanked your effort with these beautiful words. Both of you have lovely hearts. - Уау Бетюл! Толкова мило от ваша страна, че му изпращате подаръци и се радвам, че благодари на усилията ви с тези красиви думи. И двамата имате прекрасни сърца."
В отговор на
@betmx7
"Oh my God you must be in La La Land..he is such a sweet man…
Thank you for sharing - О, Боже, сигурно си в Ла Ла Ланд ... той е толкова сладък човек ...
 Благодаря за споделянето"

Ехха, момичета днес е ден на новини......Акън излиза с нова роля в нов проект на  STAR TV

İddialı yapım 'Kaderimin Oyunu' dizisinin başrol oyuncuları belli oldu!
Yönetmenliğini Emre Kabakuşak, yapımcılığını ise Nazlı Heptürk’ün yaptığı, hikayesini Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı dizi #KaderiminOyunu için Öykü Karayel, Akın Akınözü ve Sarp Apak ile anlaşıldı. -
Обявени са водещите актьори от амбициозната продукция „Играта на моята съдба“!
Режисьор е Емре Кабакушак и продуциран от Назли Хептюрк, поредицата е написана от Гюл Абус Семерци. #KaderiminOyunu
За проекта бяха договорени Öykü Karayel, Akın Akınözü и Sarp Apak.

Най - накрая дочакахме....да е жив и здрав, много успехи в новата роля и да надмине очакванията на всички и най - вече свойте. Благословен да е Heart

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 17:58 от DeniAra

# 581
Днес, новинките падат една след друга. Благодатен ден. Благодаря, Дени! 🌹

Радвам се, че Акън се включва в нов проект. Ще следя. Пожелавам успех!Дамата и другият младеж не съм ги гледала, имената им не ми говорят нищо. Надявам се да се сработят и да ни радват в новото дизи.
За Бетюл - ако е вярно - Браво на момичето! Вярвам, че дъхът й спира от вълнение, ако лично Акън й е отговорил.Представям си радостта й.
За г-жа Акъньозу - нормално е да почете паметта на баща си, да се гордее със синът си.
Колкото до влиянието й върху Акън и аз мисля определено, то е видно, че е огромно.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 01:30 от Stella2021

# 582
Браво Стела, благодаря, че отговори. Hug

Ето още подробности за голямата новина:

Ето резюмето, което беше пуснато за шоуто относно сюжета на сериала:
Поредицата "Играта на моята съдба" е за историята на силна жена на 30 години на име Асие. Асие, която имаше тежко детство заради мащехата си, намери щастие в Джемал, за когото се омъжи на 17 години. С течение на времето и раждането на децата й Нергис и Умут, трудните условия на живот хвърлят сянка върху щастието на Асие. Джемал я напуска и оставя нея и двете деца на произвола на съдбата. После създава друг дом с богата жена на име Хелин. Асие, която се бори да оцелее сама с децата си, среща Махир, което променя съдбата й.
Акън ще бъде в ролята на Махир.

Стела, аз също нищо не знам за Йойкю Карайел. Проверих в мрежата и ето на какво попаднах в Уикипедия:
Филмография
Година   Филм
2011 – 2013   Север Юг
2014 – 2015   Черни пари и любов
2016   Великолепният век: Кьосем
2017   Ударите на сърцето

Йойкю Карайел е омъжена и има малко детенце. Малко по-голяма е от Акън на години. За участието й в цитираните сериали нищо не знам. Само знам, че е в "Север - Юг" е играла с Къванч Татлъту, а него не мога да го понасям. Чесно да си кажа, няма кой знае колко положителни отзиви от по-старите фенове на турски сериали за Карайел. Обаче съм сигурна, че с партньор като Акън ще блесне ярко. И Ебру никой не я беше чувал, пък какво стана после....Малко крива физиономия има, но може това да й е чарът....

Сарп Апак ще играе ролята на Джемал.

Това е първото видео посветено на новината. Кратко е, но дава някои посоки. В коментарите получавам отговор от администратор на канала за сюжета на проекта.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 20:47 от DeniAra

# 583
Дени, отдавна прочетох новинките, но нямах възможност да се разпиша.
Ще гледаме дизито....дано ни хареса.
Нещо и на мен не ми харесва актрисата...Ебру си е красавица!
Много сложно име има тази актриса.
Можеха да му изберат някоя по-хубавичка..../😃😅 например Ебру Шахин - майтапче..🤣/..
Дени и аз не съм ги гледала тези сериали.
Ще видим, може пък да се представи добре дамата...

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 21:03 от Stella2021

# 584
Привет момичета, нещо тези дни хич не ми е до писане, затова пък консумирам с пълни шепи всичко което споделяте. Откровено се забавлявах с някой от постовете ви:
Стела надявам се патладжаните да са отишли по предназначение предвид емоционалната ти драма.
pasticho, Дари - реклама на маратонки или рекламна фотосесия казвате, а?

Смятам че предложението му към Ебру е съвсем сериозно, а не някакъв лицемерен пиар от страна на двамата. Момчето, натрупа адреналин и придобил увереност, покрай сватбите на който бяха е решил да й предложи и добре се е постарал този момент да бъде запечатан за поколенията. Но фотосесията им в моите очи е сполучлива. Само по себе си това обвързване не означава непременно веднага сключване на брак, както се вижда Ебру в момента е ангажирана с Легендата, а той ще замине за Америка и поне до края на март до година ще е там, в случай че не подновят договора му, та времето ще покаже. Но предложението му е една стъпка на пред към по-сериозно обвързване, все пак Ебру не е за изпускане. Нека се обичат и да са щастливи, ако им е писано ще си останат заедно. Все пак Джеди е имал 8 годишна връзка, която внезапно е приключила, а с въпросната Дениз са били доста хармонична двойка. Но каквото му е писано на човек, това ще е. Винаги ми е било странно когато при една раздяла двойката трие всички общи снимки пък и индивидуалните, сякаш по този начин можеж да изтриеш миналото си, а то не е така - говоря по принцип, не конкретно за Джеди и Дениз.
Колкото до Акън изглежда ми, че за него сключването на брак не е на преден план или поне не му е толкова важно, устройва го съжителство на семейни начала и това е. Относно драмата с историята с подаръка от негова почитателка да ви кажа мисля си, че момичето не лъже и той действително й е отговорил, а не е някакъв псевдо профил, все пак Акън е показал, че уважава феновете си. Така се получава, че човек нито да сподели, нито да замълчи.

Относно новият проект на Акън, дано да има успех, макар да не си правя илюзии, че ще видим същата взривоопасна химична спойка каквато се получи между АкРу. Нищо против Ойкю гледала съм я в Север Юг и Черни пари и любов добре играе. Важно е как ще стоят един до друг, а разбира се и историята да грабне зрителите. Същото важи и за Ебру, от това което показаха до момента за Дестан, хваща ми окото, и предвид факта, че продукцията е високо бюджетна със сигурност имат гарантиран брой заснети серий, независимо от рейтинга. Едип за спецификите на персонажа си, е подбран точно на място, но изобщо не очаквам да усетим това, което почуствахме във Ветровете. Ето и в последния епизод пак си поплаках от вълнение с Реймирчетата, невероятен Акън как изигра вълнението от новината, че ще става баща, и двамата ме разчувстваха. Нали говорехте, че не е възможно някой емоции да се пресъздадат толкава истински, ако не го чувстваш наистина, е ми предвид това че той не е бил баща и не знае какво е, го пресъздаде толкова истински емоционално - това е да си актьор не само на думи, а и по душа, да ти идва от вътре, да умееш да пресъздадеш на достъпен за публиката език, сцена и емоция, която да стигне до сърцата на хората, така че да повярват. Да ви призная има моменти от сериала, които независимо колко пъти съм ги гледала винаги, всеки път ме разплакват - вече писах за сцената с новината за бременността на Рейян, също и момента когато Рейян си мислеше, че Миран е мъртав и изпадна в криза в стаята си в конака Шадоолу, също момента когато Миран разбра, че бременността на Рейян е рискова и вероятно ще умре, визирам сцената когато си говореха насаме след като отпрати Азра и после на моста - ох тези Реймирчета..... Наясно сте че не изреждам всичко, това е за което се сещам първосигнално в момента. Има толкова хубави моменти м/у двамата и в трите сезона, които хем ти стоплят сърцето, хем те разплакват до сълзи, хем те ядосват - един букет разнообразна палитра от емоции.

Общи условия

Активация на акаунт