Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 523
  • 754
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, днес сте много омърлушени, мълчаливи, да не би да сте нещастни, защото нашия любимец остарява. Спокойно! Не са му толкова много годинките. Усмихнете се!

Аз ще ви усмихна с радостта от ''успеха'' на Ярен, изненаданите Азизе и Насух и един много решителен Миран, да не остави този път Рейян след себе си, и една Рейян откровена и смела до болка...

-   Бабо, какво правиш тук?
-   Ти какво правиш тук?Да не искаш да унищожиш целия ни род?
-   Какво е това? Ще ме застреляш ли?
-   Ако това беше в ръката на един от Шадоулу, отдавна да те бяха застреляли.
-   Той отвежда Рейян. Ще я убие. Не мога да я оставя там.

-   Ще я оставиш! Веднага да се махаме оттук.
-   Няма да оставя Рейян в ръцете на този човек. Няма да изляза, докато не я взема! Пусни ме.
-   Миран, няма да ти дам благословия!
-   Каквото и да кажеш, няма да тръгна без да взема Рейян.
-   Миран.
-   Бабо, пусни ми ръката!

-   Пусни ме!
-   Миран!
-   Бабо, пусни ми ръката!
-   Разбрах. Разбрах. Ще отидеш. Но знай това. Слушай, тези хора, които виждаш долу, ако чуят и един звук от изстрел, ще убият всички в този конак, даже Рейян. Разбра ли?
-   Разбрах.

-   Миран!?

-   И не те е срам да стъпваш в къщата на Шадоулу! Не знаеш ли, че ще те убия?
-   Знам. Искаш да умра. Да отида под земята. Искаш да се превърна в пепел и да изчезна. А аз винаги те молих за обич. Гледах те в очите с надеждата, че ще ме обикнеш. Но ти не ме обикна, дядо.

-   Помниш ли, бях още малка. Казах, че когато порасна, ще стана лекар. Но ти ми зашлеви такъв шамар… Че на никого повече не казах за своята мечта. Тогава никой не можеше да застане пред теб и да каже ‘’Не, Рейян ще се учи!’’ Виж. Виж, отново няма никой. Няма никой, който може да каже ‘’Не, Рейян ще живее!’’, дядо. Ти така или иначе ме опустоши. Лека- полека ми счупи крилете. А сега натисни спусъка. Натисни, за да забравя всички мечти, които имах и можех да осъществя. Натисни, за да убиеш Рейян! Натисни, да се свърши с това, дядо! Да свърши!Убий! Натисни!

-   Спри! Ако докоснеш Рейян, ще те убия!

-   Двамата за смъртта ли си дойдохте?
-   Какъв човек си ти? Влизаш в къщата ми с оръжие в ръка. Защо? За да защитиш момичето,  чиято чест опетни ли? Щом си готов да умреш заради нея, защо тогава я опетни?
-   Рейян ми е поверена! Пусни ни иначе ще се пролее кръв. Рейян.
-   Да се пролее. И без това тази работа само кръв ще я очисти.
-   Рейян не е виновна. Рейян. Рейян, какво правиш?
-   Нека да убива. Нека да очисти честта си.

-   Рейян.
-   Като ме убие…
-   Хвърли пистолета!
-   Ти хвърли пистолета! Бог ми е свидетел. Ще застрелям тази уличница.
-   Добре, оставям го. Пусни Рейян да си тръгне. Това са наши сметки.
-   След като са били наши сметки, защо забърка в тази работа честта ни? Защо не застана пред нас като мъж? Защо не отмъсти лично на мъжете Шадоулу?

# 616
Дени много смислено и съдържателно послание, чудесно се е получило дано да стигне до Акън.
Какво стана с лайфа, който беше презентиран за вчера, състоя ли се?

В деня на независимостта на България, да честитя и аз празника на момчето, да е жив и здрав, с лекота да постига целите си и да преодолява трудностите, защото живота е шарен, поднася ни и хубаво и лошо, и е прекрасно когато на края все пак има за какво да се усмихнем. Желая му лични и професионални успехи.

"Гълъбът и свраката" след като така и така са си заедно, да се обичат и държат един на друг минимум толкова,

колкото ето тези две влюбени гълъбчета, любимите ни Реймирчета......Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts

Цвети, благодаря за поредните гифчета Flowers Hibiscus
Да, Насух се изненада когато Миран нахлу и то за да защити Рейян. Добре го попита, погледнато от страни поведението му изглеждаше странно. Ние добре знаем защо го направи, но за деде си беше недоумение. А появата на малката Гюл обърка плановете и на Ярен и на Насух, това дете беше огромна находка за дизито. Страхотна партия бяха двамата с Миранджъм.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 21:57 от daniela1504

# 617
Даниела, аз и поредната изненада за г-жа Гюл бях нагласила. Само чаках някой да ме редува. А деде Насух само това си мислеше ''изненади'' от този сорт да и прави. Тази малка, сладка г-жа Гюл, слагаше всички на мястото им, така по детски- невинно и чисто, и правеше всичко каквото и подсказваше сърцето... А сърцето й подсказваше, че Миран има добра душа, че обича кака й, и не се излъга. Да можеше и възрастните по- често да чуват децата и сърцата си...

-   Миран е дошъл! Миран! Помислих, че кака е тръгнала. Направила ми е изненада. Дошла е с теб!
-   Да направихме ти изненада.
-   Аз казах. Казах, че само дядо може да доведе кака и Миран.
-   Ти защо стана? Хайде, връщай се в стаята, г-жо Гюл.
-   Дойде да ме видиш, нали?
-   Да. Дойдох да те видя.
-   Ти много ми липсваше. Тази нощ тук ли ще останете?
-   Г-жо Гюл, стига толкова! Хайде, иди да спиш.
-   Няма да спя, дядо! Миран и кака са тук!

-   Ние сега тръгваме… А ти после ще дойдеш при нас. Става ли?
-   В новия ви дом ли?
-   Да, в новия ни дом. Разбрахме ли се?
-   Добре.

-   Ние си тръгваме вече.
-   Тогава аз ще ви изпратя до вратата.
-   Започвам да се ядосвам. Аз ще ги изпратя.
-   Не може, дядо. И без това много малко видях Миран.

-   Хайде.
-   Ти ми обеща, че ще дойдеш да ме вземеш. Ще остана у вас. Става ли?
-   Добре. Разбрахме се.

-   Какиното… И ще се храниш…
-   Добре, ще ям. Било много трудно да се гладува.

-   Господ да те пази, моя Гюл.

# 618
Здравейте,
Честит празник и от мен 🇧🇬❤️

"Съединението прави силата, а силата ражда независимостта."

Стефан Стамболов

Сега за другия "празник" 🤩
Мрежите завряха днес и всеки се надпреварва да споделя снимки и поздравления.
#İyiKiDoğdunAkınAkınözü

Тази снимка беше хита днес и хаштага вървеше с нея 😀
Естествено, майка му също сподели хубава снимка с него и поздравления.
Много организации и движения изпращаха специални благодарности към Акин заради широката му благотворителна дейност. Споделям една снимка от откриването на кладенеца за питейна вода в Бангладеш. Освен дарения за работата е имало събрани средства за храна на 200 човека. Има още много други снимки, но мисля, че една е достатъчно.

Има специални поздрави от колегите. Ето две снимки, ще познаете от кого са....

Даниела, за събитието вчера нищо не мога да споделя. Имаше организация, но явно не беше лайф, а друго. Стараеха се да споделят колкото се може повече хаштаг за рождения ден. Целта им беше да се качи в мрежата името му на по-челни позиции. Не разбрах какво точно правят. Ще се постарая повече следващия път, сори 🙂

И накрая да споделя, че днес ми е супер готино, защото двамата ми любимци са рожденици един след друг. Двамата започват супер нови проекти и съм щастлива, че ще ги гледам на екран. Обичам таланта и дарбата им да пресъздават великолепни и сложни образи.
Споделям и картичката за Чаатай, за да се похваля и с него ❤️💞
Извинявайте за вълнението ми 😊

И вече съвсем накрая, очите на Акин говорят за любов...

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 19:29 от DeniAra

# 619
Тази снимка, извън кадър от сезон 2, е направо пожар.

Наздраве!

Дени, много си права. Това око запали целия свят.

А днес попаднах на този колаж страшно много ми хареса и ви го нося да му се радваме всички

Дени, колажа на Чачо също е много стилен. Откраднах си го и го споделих и в другата тема, в която пиша, там той също има фенове.

# 620
Здравейте и от мен, Честит празник на всички българи бъдете живи, здрави и не забравяйте, че сте независими и можете да се изразявате свободно. Също така Честит рожден на нашия любимец, нека бъде жив и здрав, да дерзае, мечтае да продължава по пътя си устремен да дава любов, защото я има в изобилие да бъде обичан и да открие наистина жената, която ще го обича истински все така красив, естествени да постига всички цели който си е поставил пред себе си и не на последно място успех в новия му проект. Наистина мрежата завря, но той го заслужава наистина е изключително красив и харизматичен мъж няма две мнения по въпроса на бялото не можеш да кажеш черно, а очите му сами по себе си говорят да си призная много бих искала да го видя на живо. Дени дано е получил твоя колаж и прекрасното пожелание към него и да го е докоснало. Що се отнася до малката Гюл тя е едно прекрасно дете, което всички ни накара да и се радваме от сърце очаква я зашеметяваща кариера тя е изключително чисто и много умно дете. Цветка продължавай да ни радваш с твойте гифчета чакам с нетърпение епизода в който чете морал на охраната зареди Реян в този момент показа на Всички коя е Тя и какво е за него макар да продължаваше да се бори с чувствата си. Пожелавам ви прекрасна спокойна вечер и успешна седмица на всички ви страхотни сте!

# 621

Акън духна свещичките 😍💖

https://www.instagram.com/p/CUIt2Lhsomd/?utm_medium=copy_link

30 + 1 ... Тъй като влизам във всяка епоха с вас и със свежестта, ентусиазма на първата ми година ... Безкрайно ви благодаря за всичките дарения, помощ и подкрепа, които направиха името ми благоприятно за доброта и красота ... За пореден път успяхте да бъдете част от любовта в действие и да станете свидетели на нейната сила. благодаря. Благодарен съм също, че успях да запаля тези свещи от името на всички нас, казвайки „честит рожден ден“ със спокойствие🙏
——
На годишнината от смърта на дядо ми Süreyya Arın, получих запис от неговия глас. Записът е от деня, в който е навършил 31, също като мен, от поздравителна картичка, изпратена от братята му. Вярвам, че той би искал да благодари на вас, които направихте името му живо по този начин, чрез мен и да предам чувствата, които получих с красивия му глас ...

30 + 1… Çünkü sizlerle birlikte her yaşıma, ilk yaşımın tazeliği ve coşkusu ile giriyorum… Adımın hayırlara ve güzelliklere vesile olmasını sağlayan bütün bağışlarınız, yardımlarınız ve destekleriniz için sonsuz teşekkür ediyorum… Bir kez daha eyleme geçen sevginin parçası olabildiğim ve onun gücüne şahit olduğum için şükürler olsun. Bu mumları hepimiz adına, gönül rahatlığıyla “iyi ki doğdum” diyerek üfleyebildiğim için de minnettarım🙏
——
İsmini taşıdığım dedem Süreyya Arın’ın, benim gibi tam 31. yaşına bastığı gün, kardeşlerinden gelen tebrik kartına yaptığı teşekkür mesajının ses kaydı, iki gün önce onun ölüm yıldönümünde elime geçti. İnanıyorum ki o da adını bu şekilde yaşatan sizlere hem benim aracılığımla teşekkür etmek istemiş hem de o güzel sesiyle bana yaşattığınız duygulara tercüman olmuş…

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 23:36 от DeniAra

# 622
Възможно ли е Ебрарчето да пропусне да поздрави батко си Акън...Two Hearts

и след като духнахме празничните свещи....

да си вземаме подаръка и да си пожелаем лека нощ HeartHeartHeart

# 623
Благодаря, Дени, че винаги ни информираш, за тези хубави моменти...

Постарах се да зарадвам тези, които не влизат в инстаграм

И още една новина, която прочетох днес - Джеди днес е отлетял, заминал, пътува... Ох, сега някой може и да ми се разсърди, но ще си го кажа. Чудесен подарък за РД на Акън.

# 624
Аз днес бях на рожден ден...., но не на Акън, а на племенника ми! Blush

Но първо да ви пожелая Честит празник!
Не съм гледала никакви социални мрежи, от споделеното от вас се информирах за всичко. И Deniara, пожеланието ти е много смислено, запомнящо и вълнуващо! Дано го получи и прочете все пак, защото сигурно днес му е писало половината свят /където излъчват филма де/!
Цвети, благодаря пак за гифките!

И докато съм писала, пак сте ме изпреварили с новините за отлитането на Джеди, и подаръка на Акън! Heart

# 625

И още една новина, която прочетох днес - Джеди днес е отлетял, заминал, пътува... Ох, сега някой може и да ми се разсърди, но ще си го кажа. Чудесен подарък за РД на Акън.

Това последното е супер, супер новина, благодаря Heart Eyes Защото това което на мен ми отговориха на един коментар ми връща надеждата отново. Бях решила, че всичко е свършило, но никой не знае какво е написало небето.....така че, веднага, щом има сигурна новина ще пиша Sparkling Heart
Оххх, с каква красива усмивка завършава гифчето. Гледам я и на снимка, много готина, много. Направо разтапяща.......И като си представиш, че се е усмихнал преди има, няма два часа и се намира на няколко часа път и ти идва да му отидеш на гости Grinning Grinning Grinning

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 23:56 от DeniAra

# 626
Ама то знае ли човек, може и да има причина за тази красива усмивка...

# 627
Влизам, тихо по нощите.....
И що да видя....то, празникът продължил до късно....
Прекрасни постове, не мога да Ви изброя всички поотделно....
Трогнаха ме думите на Акън, за подаръкът, който е получил с гласа на дядо си в неговият /на дядо му/ същи 31 Рожден ден, както и Благодарността му към всички, които са му честитили и тези, които са се включили към благотворителното му начинание.

Прекрасни гифки, отново на Цвети...с Г-жа Гюл и естествено с "успеха" на Ярен. Отново,  Миран в действие - разбира се, че трябва да спаси...любимата си...

Но, както виждам тук в темата Рожденният ден е продължил и ....с прекрасна прегръдка от Г-жа Гюл, поздрави от колеги, духане на свещички, чудесни усмивки,...от там се прехвърлям и на взривоопасна снимка /ще има да гадаем пред коя е позирал извън кадър 🤔🙄😅...../,  очи, пръскащи искри от любов....
И подаръкът от Дж....
Дениии, 👍👌 аз никога не съм губила надежда...Надявам се на още добри новини..

Лека вечер,  и до нови емоции! 🌺

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 02:36 от Stella2021

# 628

Това последното е супер, супер новина, благодаря Heart Eyes Защото това което на мен ми отговориха на един коментар ми връща надеждата отново. Бях решила, че всичко е свършило, но никой не знае какво е написало небето.....така че, веднага, щом има сигурна новина ще пиша Sparkling Heart
Deni, какъв коментар, какъв отговор... не можем да чакаме дълго! Не ни дръж в напрежение? Weary
 Бях в Инстаграм и забелязвам, че Акън следва почти целия екип от Вятърничав, без Хазар, но той обаче май няма официален Инстаграм профил, а само от фенове. Акън следва Гюл, но пък Ебру не я следва, Ебру следва Бану, но не и Азизе, тя пък следва само Акън, Хазра, Бану ..... въобще много объркани/сърдити.
Но пък Ебру следва май българин, но живеещ в Тайланд

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 02:36 от Pink Dress

# 629
Здравейте!
Разпускаме след вчерашният ден, наситен с емоции. . Някои още не могат да се разсънят.. 😃😅, но пък си мисля, че ни чакат и нови! Никога, не трябва да се губи кураж! 👍👍🍀

Мама, бди над тях...😃

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 13:10 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт