Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 42 593
  • 754
  •   1
Отговори
# 690
И понеже хубавите новини, тези, които вдъхновяват трябва да се споделят, ви нося тази

Ебру Шахин, главната актриса в телевизионния сериал Destan, който се очаква да излезе по ATV следващия месец, отново завладя сърцата. По време на снимките на телевизионния сериал "Hercai" в Мардин, прекрасната актриса помогна на местните деца в благотворителни акции, свързани с образованието им в селските училища.
Този път Ебру участва в подпомагането на студентите. Стана известно, че в рамките на проекта „Силните жени на бъдещето“ тя отпуска стипендии на млади инженери, които учат в Истанбулския технически университет.
Беше обявено, че Ебру подкрепя студенти, които се представят добре и се борят да продължат обучението си в трудни условия.
Ебру също стана посланик на доброволци за проекта „Силните жени на бъдещето“, който ще се проведе за втори път на 8 март 2022 г., Международен ден на жената.
Този проект е организиран от Айдан Таш. През 2020 г. благотворителното събитие на проекта за съжаление беше отменено поради пандемията. За Ебру тогава беше планиран образът на жена от 50 -те - бяла вечерна рокля и кожена пелерина.

Този проект е организиран от Айдан Таш

или както ние я знаем Шехрияр от Herkai

# 691
Допълвам се непрекъснато, че няма кой да ме "подпре"🤣
Добро утро.☕

Разсънихте ли се, момичета? 😎😃
Момчето ни чака....

БАБААННЕ, го наблюдава, пред чия врата е спал нощеска....😃😅

Слънчев и усмихнат ден да имате! 🍁🌻🌺

И лек старт към прекрасният ден! 👍👌
https://www.facebook.com/groups/871958186930147/permalink/1022211791904785/

И хайде една морска баня, докато все още времето го позволява - не за друго, а за да се разхлади сърцето....😎😃😅🤣

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 11:01 от Stella2021

# 692
Добър ден и от мен ❤️
Споделена неделя ви пожелавам.
Мисля, че нещо се случва в онзи свят, който коментираме. Следя мрежите и тези дни все повече се споделят истински снимки и интерпретации на Акън и Ебру. Или аз само това гледам и затова ми излизат, или е нещо друго. Ще видим....

За настроение една от най-красивите песни от Hercai в оригинал. 💞

Обичал съм само една жена и това си ти....
Обичала съм само един мъж и това си ти.....

# 693
Добър ден и от мен ❤️
Споделена неделя ви пожелавам.
Мисля, че нещо се случва в онзи свят, който коментираме. Следя мрежите и тези дни все повече се споделят истински снимки и интерпретации на Акън и Ебру. Или аз само това гледам и затова ми излизат, или е нещо друго. Ще видим....

За настроение една от най-красивите песни от Hercai в оригинал. 💞

Обичал съм само една жена и това си ти....
Обичала съм само един мъж и това си ти.....
Благодаря Дени,  за музикалния поздрав - ценя ги ...
А, затова, което гледаш и търсиш  - и  аз там съм хлътнала .... ...👌🤣
А, Дано....Дай, Боже..

https://www.facebook.com/ReyMirBrasil/videos/3163210813724140/?app=fbl

Оя и Ахмет..

Подготвяме се за зимния период....

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 20:15 от Stella2021

# 694
Здравейте!
Не си мислете, че съм ви забравила...
Благодаря, за снимките, новините, прекрасната песен...
От мен нашите влюбени на върха на планината. От страх, другия да не прочете любовта в погледа, не смеят да се погледнат в очите.

''На тази люлка ти дадох сърцето си. Доверих ти се.''

-   Какво значи това?
-   Забрави. Храната изстива, хайде хапни.

-   Вместо да се сърдиш, наслаждавай се на това място.
-   Ще се наслаждавам, разбира се. Опитваш се да ме направиш щастлива, за да ме подготвиш за това, което ще последва?

-   Добре. Разбрах. Това място не беше добра идея. Ако искаш ще отидем на друго място.
-   На другото място няма ли да вземем това, което е в нас?
-   Каква разлика има, къде сме?
-   Не разбираш ли? Опитвам се да направя нещо!

-   Ти направи това, което трябваше да направиш. Така ли ще оправиш всичко? Ти мина един път тази граница, Миран. Всичко разби на парчета. Виж… На тази люлка ти дадох сърцето си. Доверих ти се. Всички обещания, които ми даде там, пристъпи и замина.
-   Аз сдържах всички обещания, които ти дадох там.

-   Нищо не си сдържал. Ти ме изпусна от тази люлка. От онзи ден не мога да стана на крака. Вътре в мен има такава омраза, Миран… Точно тук. Точно ето тук… С цялото си сърце те мразя! И през целия си живот ще те мразя.

# 695
Цвети, 🌹 тя говори, говори, той свежда виновно глава, а сърцата им изгарят от любов и привличане.. ...

# 696
Много добре разбирам Реян!
Смятам, че тук е много права, така се прави, наранена е жестоко и държи Миран да го знае!
Нима е нормално да му каже, че му прощава всичко!?
Не!

# 697
И продължението... След това Рейян ще претърпи поредното унижение и разочарование.

'' За Бога, млъкни!''

-   Рейян… Не тръгвай.
-   Дръпни се!
-   Не можеш да си тръгнеш. Няма да те пусна.
-   Защо?
-   Не питай защо. Не мога да те пусна.

-   Съжаляваш, нали? Съжаляваш за това, което направи. Кажи. Кажи, хайде! Кажи, че съжаляваш! Кажи, че молиш за извинение! Говори! Кажи, че направи такова зло, че сърцето ти гори! Кажи, че не можеш да ме гледаш в очите. Кажи, че не можеш да гледаш лицето си в огледалото! Кажи ‘’прости ми’’! Кажи, че не ти е останало спокойствие на този свят! Кажи! Кажи, хайде!

Кажи ‘’моля за извинение’’! Говори! Не можеш да кажеш, нали? Защото ти си самият Миран Асланбей! Не искаш извинение от никого. Не приемаш грешките си. Всичко ще изгориш, разрушиш както пожелаеш, но никога няма да поискаш извинение, нали?
-   Стига вече! Млъкни!

-   Нали ми каза в стаята, че не умееш да обичаш? Наистина не умееш. В сърцето ти, освен омраза, няма нищо друго. Ти никога няма да се научиш да обичаш, Миран. Затова не чакай да те обичат.

-   Млъкни! Млъкни. За Бога, млъкни!
-   Дори не можеш да слушаш.

-   Хайде, тръгваме.

# 698
Една от страстите на Ахмет Тансу- гмуркането
https://www.instagram.com/p/CQjVcFnnM7E/?utm_source=ig_web_copy_link,
А, не скочи от моста след Рейян да я спаси...а рева горе на сухото...😅

# 699
Ох, Стели, засмя ме ''а рева горе на сухото..''

Слагам края на епизод 6.
И след всичко това, Рейян намери сили да прости на Миран. Страшно грубо Гьонюл й каза тази неразкрита истина. Сега като гледам този момент ми се струва, че Гьонюл не заслужава щастливия край с Азат. Всяка една казана дума се заби като нож в сърцето на Рейян и не спря да го забива все по- дълбоко и по- дълбоко.

''Аз съм снаха на Асланбей!''

- Какъв ти е Миран на теб, че освен при него, няма при кого да отидеш?
...
- И Миран не те иска.
...
- Ти знаеш ли коя съм аз?

...
- Аз съм снаха на Асланбей! Този мъж, за когото казваш, че освен него, няма при кого да отидеш... Аз съм законна съпруга на Миран Асланбей... Или ще останеш тук и ще станеш метреса на мъжа ми... Или тръгни с Азат и бъди свободна.

Благодаря, за прекрасните преводи.
Превели епизод 7:

# 700
-   Млъкни! Млъкни. За Бога, млъкни!
-   Дори не можеш да слушаш.

На Рейян казва "млъкни", но на баба си никога. Чак когато Рейян му даде силата да се противопостави на манипулацията, чак тогава започна да я спира. Ех, мъже....винаги са такива.Чакат някоя силна жена да застане до тях. Само му вижте физиономията. Разкъсва се от мъка и съжаление, но дума не излиза от устата му. Малко му е на Миран в този момент....

# 701
Цвети, трябва и малко хумор..
Благодаря за новата порция моменти....
Да, Гьонюл беше много жестока спрямо Рейян - какво не прави наранената жена...въпреки, че дойде момент в който се освести, какво е причинила и на Рейян и на Миран....
И като се замисля, повечето от "лошите герои" достигнаха своят катарзисен момент на освестване..........само Ярен си остана докрая злобна, отмъстителна....
Права е Вили, че трябваше да има поне още една серия, да видим след излизането й от затвора, дали е настъпила промяна в нея.
Хайде, на по чаша чай, преди залеза....

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 17:25 от Stella2021

# 702

Права е Вили, че трябваше да има поне още една серия, да видим след излизането й от затвора, дали е настъпила промяна в нея.
Хайде, на по чаша чай, преди залеза....

По предварителен сценарии е трябвало да има до 75 епизод. Това го знам от времето когато гледах онлайн епизодите по ATV. Тогава турците пишеха непрекъснато да продължават по план. Но заради рейтиг или друго прекратиха на 69 епизод. Жалко....

Стели, я зарежи този чай и давай нещо по сериозно....

# 703
Цитат на: DeniAra

Стели, я зарежи този чай и давай нещо по сериозно....
[img width=600 height=360
//cdn.bg-mamma.com/KzSv/f6PTP.jpg[/img]

😃😅🤣...Много  ранко, Дени....че и със сламка.....😃😅🤣

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 06:09 от Stella2021

# 704
Сцената с Гюнюл е отвратителна. Толкова много искаше да каже, че е снаха въпреки липсата на "консумация" и чувства в този брак. Почти до края се не отказа да прави мръсно на Рейян и за това не повярвах в добрите и намерения преди да избяга с Азат. Психически обременена си беше от начало до край, но живота с бабане, хич не и  е бил лек.

Аз честно казано накрая бях на кантар за сериите и исках да спират с тази агония. Толкова се бяха опелели в глупави завръзки и развръзки, че ме дразнеха. Гледах го заради Миран и Рейян само, но и при тях драмата край нямаше. Тъпото хрумване за загубеното бебе и надеждата, която ни дадоха със сцената с наровете все още ме озадачава. Накрая хубавото беше препупано, а всички фенове искаха повече РейМир, повече любов и хубави моменти. Нито една сватба не мина без стрелба и крясъци, бременността до последно беше ужасно преживяване. Исках да видя хубава бременност с близнаците, който на финала съобщиха, толкова хубави сюжети прецакаха, а драмата беше вече втръснала. Рейтингите накрая достатъчно красноречиво показаха, че им куца сценарият. Ако имаха повече гледаемост, щеше да има и още. Жалко, че така стана и с Хазар, а той заедно с Миран изнесе целия сериал през трети сезон и щяха доста по - рано да приключат.

Общи условия

Активация на акаунт