Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 42 591
  • 754
  •   1
Отговори
# 705
Да си кажа и аз. Гледайки сериала  онлайн тръпнеща в очакване на всяка следваща серия и мен ме изнерви, и исках финал. Но гледайки го като цяло, дори трети сезон от който много хора се оплакват, Си имаше своя смисъл и ми харесва. Няма как да очакваме отношенията в едно семейство да циклят на етапа от първи сезон. Доволна съм и от всеки един режисьор, който снима. И изобщо всеки допринесе за тази сензация. И не съм съгласна, че Миран и Хазар са изнесли сериала през трети сезон на гърба си, и то изобщо.

И докато глася момент от епизод 7, да ви донеса малко интересни неща
Едно стих от Цветаева (превода е мой, доколкото можах се постарах да е смислов). Снимката над стиха е тази

Привличат се различни полюси.

Ние сме различни, като земя и вода,
различни сме, като лъч със сянка.
Уверявам ви, това не е проблем,
 а най -доброто придобиване.
Ние сме различна благодат!
Ние перфектно се допълваме.
Какво може да ни даде еднаквостта?
Само усещането за порочен кръг.

Другото, което ви нося е по повод Destan

По предварителна информация сериала Destan ще бъде представена на международното изложение MIPCOM. Той ще се проведе от 11 до 14 октомври в Кан, Франция. Сега се подготвят плакатите на поредицата.
MIPCOM е най -голямото изложение в света за студия и дистрибутори и водещо търговско изложение за съдържание от всички жанрове. Всеки октомври световната медийна и развлекателна индустрия се събира в Кан, за да превърне всеки момент във възможност, превръщайки четири дни обмен и комуникация, срещи, прожекции и конференции в дългосрочен бизнес.

# 706
Дигиталните платформи нахлуха на турския пазар, не оставяйки шанс за телевизионните канали. Сумата, платена на водещите актьори, е изумителна и ви кара да се чудите за бъдещето на турските сериали.#BerenSaat#ÇağatayUlusoy#Netflix#EnginAkyürek

http://teammy.com/2021/09/25/25547/

Няма начин аз да харесам нещо и да не започва да залязва Joy
Според горната информация турската телевизионна индустрия все повече се прехвърля на платформите за филми и кино, а телевизията ще остане на заден план. В този случай по нашите телевизии ще дават все повече боза....
Започвам да се замислям за абонамент към Netflix за начало, и без това там дават супер кино от цял свят.

Цвета, моля, пусни линк към руските групи за Hercai. Уж тук и там съм се навряла, но нямам нявик да ги чета. Любопитно ми е какво пишат. Много голям пазар за Турция са руснаците. Обръщат им внимание също като на Латинска Америка и испаноговорящите по света. Имат специално отношение към руския пазар.

# 707
И дълго чакания момент в болницата. Тук съм нарязала всеки кадър без да пропускам нищо. А момента е огнен отвсякъде... Фърат дори се уплаши от силата на чувствата, които видя в Миран. Той знаеше, че Миран е влюбен, но до този момент не предполагаше колко.

-   И звъни! И звъни! Подлец!

-   Успокой се. Какво правиш?
-   Този Азат я отвлече! Знам! Кой знае как я е принудил, какво е направил на момичето? Рейян няма да го направи! Няма да си тръгне!

-   Защо да не си тръгне? Защо да не си тръгне? Рейян не разбива ли постоянно всичко, за да си тръгне? Не разбирам на какво се учудваш. И откъде знаеш, че насила я е взел?
-   Знам, синко, знам! Знам, защото видях! Видях!

Дори да искаше смъртта ми, видях какво се крие зад погледа й! Дори да беше вкаменена от отмъщението, видях как гори душата й! Дори да беше изпълнена с ненавист, аз видях сърцето й! Видях! Рейян нама да си отиде! Няма да си отиде! Няма да си отиде! Няма да си отиде!

# 708
И дълго чакания момент в болницата. Тук съм нарязала всеки кадър без да пропускам нищо. А момента е огнен отвсякъде... Фърат дори се уплаши от силата на чувствата, които видя в Миран. Той знаеше, че Миран е влюбен, но до този момент не предполагаше колко.

-   Този Азат я отвлече! Знам! Кой знае как я е принудил, какво е направил на момичето? Рейян няма да го направи! Няма да си тръгне!

-   Защо да не си тръгне? Защо да не си тръгне? Рейян не разбива ли постоянно всичко, за да си тръгне? Не разбирам на какво се учудваш. И откъде знаеш, че насила я е взел?

Дори да искаше смъртта ми, видях какво се крие зад погледа й! Дори да беше вкаменена от отмъщението, видях как гори душата й! Дори да беше изпълнена с ненавист, аз видях сърцето й! Видях! Рейян нама да си отиде! Няма да си отиде! Няма да си отиде! Няма да си отиде!

Благодаря Цвети, страхотен момент - перфектно изигран от Акън....

# 709

Това го цитирам цялото, защото от тези сцени съм възхитена до краен предел. Толкова много талант, емоция, страст, огън, осезаема за зрителя болка никога не съм виждала. Тук в тези сцени таланта и дарбата на Акън направо избухват. Сигурна съм, че докато са снимани тези сцени той е бил като буре с барут. Температаурата около него е била хиляда градуса. Мога да ги гледам до безкрай. Слагам този линк, защото тази песен по странен начин я свързвам с тези и останалите сцени от клипа. Много силно.....нямам думи, с които да опиша чувствата си към Акън и героя му Миран в тези сцени Revolving Hearts

# 710
Момичета, главата ми не ражда други думи освен вашите за споделените гифчета.  Настръхвам от тази сцена в болницата, а тази на люлката бих казала, че Миран й  казваше с очи "Прости ми, съжалявам, извинявай", по скоро не знаеше как да й каже, че я обича. Като цяло той е объркан от това, което се случва с него.

# 711
Дени, това беше първия клип, който си запазих. Моето усещане е точно като твоето, затова и се намира в папка ''Любими''.

Между другото тук сякаш беше някакъв кръстопът за сценаристите. Те можеха да я забременят оше от първия път и тук тя да разбере или, че е бременна или, да пометне след катастрофата, или сериала да си продължи така както го видяхме.

Да продължа с момента от болницата, който така и се колебая как да озаглавя ''Само за миг не можех да дишам''/ ''Не мога да разбера'', а може би ''Намери ми Рейян''

-   Не.

-   Ага… Братле, добре ли си?
-   Не.
-   Раната ли се отвори?
-   Добре съм, добре съм, ага.
-   Да отидем да я види доктор.

-   Добре съм. Само за миг не можех да дишам. Ага, прощавай, така се разпалих…
-   Няма значение. Няма значение. Важното е, че си добре. Дори и да видях, какво преживя, не мога да разбера. Аз те познавам, братле. Виждам, сърцето те боли.

-   Намери ми Рейян! Намери и я доведи, Фърат! Моля те!

-   Миран, как да намерим Рейян, когато не можем да намерим Азат? И Азат не отговаря на телефона. Защо да отговаря?

-   Ще полудея! Умът ми не го побира, ага! Освен теб, мен и Рейян, никой не знаеше, че сме там. Гьонюл, Азат, откъде се появиха? Как намериха това място?! Кой каза, че сме там?! Кой?! Кой каза?!

# 712
Намери ми Рейян! Намери и я доведи, Фърат! Моля те!

Не знам как сте гледали този епизод, но в гласа на Миран е събрано цялото отчаяние на сърцето му......
Намери ми Рейян! Намери и я доведи, Фърат! Моля те! Обърнете внимание на липсващата частица "МИ" не казва "и МИ я доведи", казва просто "я доведи". В началото мислех, че е пропуск в субтитрите, после след няколко гледания осъзнах, че "МИ" липсва, защото той  я иска в неговия свят, а не като негова собственост. Отчаянието в гласа му, огъня в очите му, треперенето на тялото му, всичко в него крещеше "Имам нужда да дишам в едно с Рейян, за да живея". Извинявайте за емоцията, но пиша и я преживявям отново....точно това са сцените и емоциите, които ме хванаха за сърцето и не ме пускат до днес. Затова харесвам Hercai и Миран, после всички останали. Да ме извиняват другите артисти, но без този Миран сериалът щеше да е най-обикновен.....

# 713
Дами изчетох пропуснатото от уикенда с интерес, анализите, разсъжденията ви, новинките, снимковия материал - реверанс и комплименти за всичко споделено.Heart ExlFlowers Hibiscus

Макар и с малко закъснение да се включа по някой от засегнатите теми.
По повод имиджа на Акън като Миран съгласна съм, че до някъде вероятно все още го поддържа от сантимент към образа, няма и как да не му е сантиментална и скъпа тази роля предвид позитивите, които му донесе и донася като цяло. Но според мен го прави и заради почитателите на сериала и персонажа му. Големият международен отзвук, интервютата които му взеха и предстоят, интереса на хората към него, еуфорията която ги обхваща тепърва нали се излъчва и в момента, та както на мен така и на други сигурно им е приятно все още да виждат Миран в него. Поне още известно време ще можем да му се радваме така, все пак чака го нов образ и неминуемо ще трябва да смени имиджа, а на нас ни остават архивите след това. Но не му е сефте да поддържа такава брада, някъде мярнах снимка от преди Вятъра, само косата му беше малко по дълга.

Относно свекървата Султан хипотетично - подозирам че щеше да бъде елементарна реплика на Азизе но не вярвам да стигнеше до крайностите, които Азизе беше направила, в името на заветното си отмъщение. Да тя използваше Гюнюл за да получи мъжки наследник и в едни прекрасен ден да постигне желаното, а именно да стане султанката на конака, но Азизе едва ли би могла да надмине, и в този ред на мисли след като Рейян успя с достойнство да се справи с Азизе, то Султан едва ли щеше да е толкова трудна за преглъщане.

Относно Фърат - като образ го харесвам, смятам че в сериала той си остана добър и достоен човек приятел, син, съмишленик. Сценаристите не можаха да съсипят образа му. В началото поддържаше и помагаше на Миран въпреки Азизе, макар да не разбираше напълно силата на любовта му, до момента в който трябваше да избира м/у  щастието на Миран с Рейян и живота на Гюнюл. Да отказа да съдейстава на Миран за прехвърлянето на конака Шадоолу, но отказа и на Азизе когато тя в гнева си поиска да й върне всичко по-документи. Освен това като разбра за манипулациите й след разговора с майка си и Хазар, самият той се опита да отвори очите на Миран, че Азизе не е това за което са я мислели, че тя ги е лъгала за собствените си цели. В този разговор пред колибата обясни защо е било желанието му да угоди на Азизе, неговата лоялност и съпричастност в отмъщението й. Упрекна дори собствената си майка как е могла през всички години да гледа случващото се с Миран и да мълчи след като казва че Миран й е бил като син. Определено симпатизирам на този персонаж.

Относно постъпката на Гюнюл, казвайки истината на Рейян по този начин, чисто по женски я разбирам тя задоволи егото си. Тя самата страдаше от факта че мъжът й тича след друга, влюбен е в Рейян, нея не я признава и приема за законна съпруга в пълният смисъл на думата, игнорира я, не допуска интимност с нея, не я допуска в стаята си, все неща които другата получи макар да беше орезилена. Доведе я в дома им и я направи както казват турците "корона на главата си", нищо че Рейянчето не ги приемаше така нещата. Всичко онова което баба й й беше обещавала, само веднъж да приключат с отмъщението - не стана. В този ред на мисли ще помоля Цвети да пусне една ретроспекция на сцената която предизвика паник атаката на Миран в колата с Фърат и кризата му после.  В онази сцена преди Миран да ги прекъсне й каза: "само ако знаеше за какво бях принудена да си затворя очите, ръце щеше да ми целуваш", очакваше от Миран да каже на Рейян какъв всъщност е статусът й, каква му е тя, подготви се вдигайки гордо глава в очакване, но в онзи момент на Миран не му стискаше толкова. Как гузно погледна след Рейянчето и упрека й: "Колко още лъжи има Миран?" а дори не знаеше всичко.

Относно сцената в болницата изпълнението му говори достатъчно - вижда се огромната безпомощност, страхът му, че не е до него, че ще я загуби, а бе невероятен Акън.Broken Heart

# 714
За този момент ли говориш Даниела, а за другия не мога да се сетя, ако знаеш от кой епизод е ще го намеря лесно. Той Миран особено в първи сезон доста паник атаки получи. Това е идея да ги събера на едно място...

Току що си поиграх малко и с клипчето, което пусна Дени.

Ако може някой да ме изредува, че да сложа гифките от момента, който Даниела искаше.

Последна редакция: нд, 26 сеп 2021, 23:58 от cvetansk

# 715
Ето тази снимка визирах по повод брадата, мисля че е от периода когато са снимали "Абдулхамид"

Тази отново ще я повторя за сравнения, просто е неустоимо привлекателен.

И за финал тези двамата направо са пожар.

# 716
Благодаря, Дани!

Ето и момента, който искаш. Благодаря, че ми прати клипчето. Така стана много бързо.

Много интересно, не са давали Рейян да има чеиз с дрешки за момченце/ Гьонюл сигурно като не е правила с*кс, поне е плела.

# 717
Момичета, беше чудесна неделя във вашата компания 💖
Време е за лека нощ 🙂 В света на Морфей, всяка да сънува пожеланията на сърцето си ❤️🌺

# 718
Добро утро!☕Приятен ден и лека и успешна нова седмица, момичета! 🍁🌞🌷

https://www.facebook.com/groups/945452019221187/permalink/132015 … 88417893/?app=fbl

Последна редакция: пн, 27 сеп 2021, 08:12 от Stella2021

# 719
Здравейте и от мен!
Спорна нова седмица! Повече усмивки! Повече хубави преживявания!

Общи условия

Активация на акаунт