Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 42 674
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
Добро утро!
И аз не оправдах Насух и Азизе! Очаквах мъдрост от тях, не мъст и злост! Реймир им дадоха урок по любов и доброта, най - вече Реян, за това, как се прощава, как се обича, как се показват чувствата, как се развива човек, а не тъпче на едно място! Изключително добре изпипан сериал! Недопустимо обаче за мен си остава недоброто отношение на Акън към Ебру, тук също имах по - добри очаквания, но както се казва, коя съм аз, че да искам!

Колкото и да са за нас неестествени законите в тези ширини, и аз не очаквах от най-възрастните, такова желание за мъст.
Що, се отнася до Реймирските отношения, толкова добре си изиграха ролите Акън и Ебру, че аз в началото, а и до скоро направо "литнах" във фантазиите си. А, то  явно е било професионална игра от висок ранг. Не съм и много запозната точно, какво се е случило зад камера между Акън и Ебру, но наистина прави впечатление отчуждеността им. Здрави да са и щастливи, всеки по своему в реала.
А, ние ще си чакаме, да ни радват и за напред с качествена игра в нови и то хубави проекти.
Спорна, усмихната и слънчева, но прохладна нова седмица за всички!

# 76
Здравейте!

Детелини, разговора беше с Юсуф- приятеля му.
По отношение Насух и Азизе, изобщо не ми е странно, че точно те бяха най- жестоки. Ако дръпнем лентата още по назад в исторически план възрастните са били още по жестоки, боя за тях е бил основно средство за възпитание. А и самия Насух в разговора си с Миран , когато отиде да го покани на вечерята в негова чест и на бъдещия му правнук, каза че тях навремето са ги учили да показват не любов и обич, а гнева си.

# 77
Ах, виййй!! Вятърничава ли съм станала!? Викам що не пишат в темата херджайките, пък то нова тема имало.
Joy  Благодаря за която Heart
Връщам се да чета и после ще коментирам.

# 78
Ах, виййй!! Вятърничава ли съм станала!? Викам що не пишат в темата херджайките, пък то нова тема имало.
Joy  Благодаря за която Heart
Връщам се да чета и после ще коментирам.

Pink Dress, навярно сте били завихрени отдавна...  аз, от скоро....ама, такова отвавяне, наистина не ми се е случвало...
Сега, вече за трети път подред сериите, тук-таме си връщам за....N- ти път, някои моменти. Абе, търся ...под вола теле....Перфектни Акън и Ебру....Само веднъж усетих лека досада  и издухване със дъх косата й.   .Моментът, когато до люлката, тя го попита важи ли още предложението му за брак.....Той се възнесе до небесата...прегръдка дълбока и точно в този момент се усети леко издухване на косите, ама и той се беше бая заровил в тях.....14серия - началото...
Не ми казвайте, че съм тотално отвята....знам си го....

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 12:51 от Stella2021

# 79
Цвети, тази притча не я бях чела, но ми хареса и е актуална конкретно за нашия сериал, в смисъла който се влага. Flowers Hibiscus

Ебру си е върнала фабричните настройки, тези са от вчера от басейн в Алачатъ, с приятелката й Гьозде.

За Акън излезе инфо, че е разглеждан за ролята на Хайри в сериала "Момичето на прозореца", за който загатнаха в края на 1-ви сезон, а във 2-ри ще излезе на преден план.  Макар че това е тежка психологическа драма, много ми се иска да се случат нещата.

# 80
Сега като всеки ще участва в други проекти с нови екранни партньори, всички ще наблюдаваме като едни клюкарки от блока седнали на пейката, дали преминават същите флиуиди, дали Акън ще гледа с този поглед и новата си възлюбена в сериала? За Ебру предполагам ще й е по-лесно.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 14:06 от Pink Dress

# 81
cvetansk, Благодаря за притчата за двата вълка. Да, определено е много важно, кой от двата храним....Но, е и важно как да стигнем до правилното решение за себе си...Ярен, за голямо съжаление, не можа да стигне до правилно решение, въпреки, че животът ...на няколко пъти й се притече на помощ - изпращайки й подходящи хора... Жалко, много жалко....

# 82
Гледам нищите злата Ярен, че да се изкажа и аз. Във всеки филм има добри и лоши, и във всеки филм има такива които получават своя втори или трети шанс да се опомнят, преосмислят и променят. Така си е и в живота. Винаги е имало лоши и добри хора! Първите, тези мрънкащи и вечно недоволни от заобикалящите ги хора и обстоятелства, чудейки се кой, кого да набедят за своите несгоди и дори още по лошо - на такива хора им трябва стръв, която да захапят, която да тровят. Когато отказваш да се промениш към добро, то рано или късно всеки плаща за грешките си според тяхната тежест. Всички отрицателни герои, накрая прегърнахме в топлите си прегръдки  - бабането, Насух, Джихан, Хандан, видяхме че под хитрите им игри се откриха чисти сърца. Само тези две патици Ярен и Фюсюн загубиха. Но пък и няма как всички да станат добри, а и всеки си плати по различен начин! А Дилшах? Не знам към кои образи да я причисля - та тя си беше нещо като издънката на проекта!
А за бабането, няма да забравя сцената, в която Рейян първа й подаде ръка, като скочи да я прегърне чистосъречно, както само тя го може. Това са докосващи душата ни сцени.

Последна редакция: вт, 20 юли 2021, 09:01 от Pink Dress

# 83
Дилшах изобщо не ми хареса. Ако бяха избрали друга актриса за ролята, някак по-лесно щях да я приема.

# 84
Дилшах наистина си беше издънка на проекта, дори полицая, който беше отишъл пръв на местопрестъплението не е разбрал, че тя е жива. След всички ретроспекции с нея, това което ни представиха си беше жива карикатура на онази Дилшах. Да вярно е, имала е не лек живот, но тя съм убедена, че за толкова години е имала много възможности да избяга или поне да се свърже с майка си. Ще кажете заради Азра, но тя не беше виждала Азра дълги години, докато не й хрумана изведнъж, че трябва да й я заведат, за да се оправи. И нещото, което много ме подразни, тази сделка с Миран - Доведи ми дъщерята и ще те приема за свой син - е това вече не можах да го разбера, нито да го оправдая. Миран за нея беше син, толкова колкото да задържи Азра при себе си, или по- грубо казано средство за постигане на целите й.
Да вярно е, че в живота на всеки човек минават най- различни хора, кой за ден, кой за месеци и когато настъпи момента тези хора излизат от живота ти оставили някакъв отпечатък в него, но Дилшах така и не я разбрах.
Една Султан без някога да е виждала сина си веднага го прие, Азизе веднага прие, че е сгрешила и Хазар стана за нея номер 1в живота й, а Дилшах, която е гледала Миран 4-5 години прави пазарлъци с него, за да го приеме.

И да кажа нещичко и за Есма - харесвах я, но пък и до края не можах да я оправдая за мълчанието й. Тя знаеше, че Миран ще се побърка научавайки истината. Знаеше, че Рейян ще пострада жестоко и е цял късмет изобщо, че остана жива. Не мога да я оправдая дори, че го е направила заради Фърат. Тя винаги е можела да вземе детето си и да замине, и никой нямаше да й направи нещо. Колкото и да я харесвам не мога да се примиря с малодушието, което показа.

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 19:35 от cvetansk

# 85
И така трябва да е, малодушието и овчедушието не са хубави черти на характера! Заради някакъв сносен живот, Есма мълча като пукъл, вместо като мъдра жена с добро сърце да беше разкрила схемите на Азизе, но страхът какво ли не прави! Оправдавам я, дотолкова доколкото отдавам мълчанието и на страха за живота и и на сина и, но можеше да издърпа Миранчо настрани, да му разкажеше всичко под предлог, че той сам е разгадал бабините му схеми, но...остави двамата млади да се пекат на огъня!

# 86
За Дилшах - първо, трудно приех версията, че е жива....издънка в сценария, според мен. Второ, приех го като факт и не мисля, че актрисата не ставаше - напротив....много добре си изигра ролята. Дилшах, поне, както ни я представиха дълго време е била в кома, след това 27 и кусур години затворена и на хапчета. Да, отгледала е Азра и това е бил светлият лъч в дните й, още повече след, като Азизе  й е втълпявала до лудост, че Миран е мъртъв......окървавената ризка, надгробната плоча с името на детето й. Наистина, трудно се възприема невъзприемането й на Миран, но всичко това си е следствие от "животът", който тя е водила през тези 27години....Да си спомним, че тя е била затворена.....без социална среда. Тя, беше един напълно изтощен човек и не с всичкия си....
За Есма  - Да, аз дълго се чудех, как тази добра и миловидна жена, гледала с любов, както собственото си дете, така и Миран и Гьонюл.....как, по-рано не успя да потуши по един или друг начин, тази ненавист в сърцето на Миран. Още повече, че е знаела истината. Да, всяка една майка, какво ли не прави за детето си,......И дотук донякъде я оправдавам. Но, тази, която й дишаше във врата.....беше ужасна. И все пак, тя е била и някакъв пристан за Миран.....и по свой си начин го обичаше и му помагаше. Мила беше картината, когато Миран, беше тотално объркан, тя му направи кафе и той легна в скута й....с обич и отпускащ се....като при майка.

ПП pasticho, писали сме по едно и също време...

Последна редакция: пн, 19 юли 2021, 19:53 от Stella2021

# 87
Не знам дали Есма го направи от страх, но на няколко пъти Азизе в разговорите си с нея й каза '' Ние поехме заедно по този път. Ти си моя спътница. '', затова, не мога да я оправдая. Есма още в самото начало е била съгласна с Азизе, въпреки, че е знаела цялата истина. Есма е много противоречив образ, няма как хем агнето да е цяло, хем вълка да е сит.

Няколко колажа от рускините, които са просто прекрасни...

# 88
То и принцеса Даяна да я бяха възкресили за да изиграе възкръсналата Дилшах, пак нямаше да им се получи, защото този възкръснал персонаж се пръкна "за нуждите на сценария" а по мое му от сценарийно безсилие, в него изобщо не е влаган дълбок смисъл - излишно е да задълбаваме, приемам го като натрапен факт и толкова. Имаха нужда продуцентката и компанията да продължат историята, за да има още серии. Отделно и избора на актрисата не допринесе, да стане по симпатична на зрителите. То още в началото на сезона хората даваха на Бану явни индикации, че не приемат тази идея. Да не говорим, че и във 2-ри сезон имаше плъзнал слух за съживяване на Дилшах, но Бану тогава категорично го отхвърли.  А като се замисля можеше да се постараят с историята и образа на Аслан - какъв потенциал имаше, после можеше да замислят нова интрига, да вкарат нов персонаж. За мен историята му я минаха някак повърхностно и направо ме е яд, защото го харесвах, в промото каква заявка даваха за него, уви.....
Даже в един дневен сериал / визирам Обещание, гледала съм само 1 и 2 сезон/, където съм чела че сценариите принципно ги пишат като на конвейр - не се влага особено задълбочена мисъл, снима се всеки ден, та там периода с проблемната бременност на героинята Рейхан, / понеже актрисата не поднови договора си и приключваше с края на сезона/, беше по добре поднесен и представен, а там също не влязоха в подробни обяснения какво е естеството на проблема й и защо не бива да ражда.

Pink Dress, те до погледи ще го докарат, видяхме че го могат и двамата са професионалисти, но дали ще се повтори тази притегателна, очарователна магия и спойка с новите им партньори, ей това е друг въпрос.

# 89

Pink Dress, те до погледи ще го докарат, видяхме че го могат и двамата са професионалисти, но дали ще се повтори тази притегателна, очарователна магия и спойка с новите им партньори, ей това е друг въпрос.
Оох, тези погледи, мен ме докараха до....не докараха, а ме обърнаха с хастара навън....ама...вече се кротнах...хи хи.

Общи условия

Активация на акаунт