Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 538
  • 754
  •   1
Отговори
# 585
daniela1504 всичко е отправено по предназначение...👍...от време на време трябва и да разпускаме по-малко.😃

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:22 от Stella2021

# 586
Здравейте  страхотни новини момичета. Първо относно подаръка от момичето към Акън смятам, вярвам че и е отговорил защото не веднъж е показвал отношението си към феновете си колко е внимателен любезен особено да не забравяме негова фенка как я посрещна мило в караваната си, разговаря с нея толкоз мило  така, че абсолютно съм сигурна, че се е отнесъл по този начин. За неговия избор на живот със Сандра той си знае, но мисля, че няма да са още дълго заедно. За проекта му се радвам много и смятам, че с актрисата ще си паснат добра актриса е тя играеше освен в тези който изброихте заедно и с Керем Бурсин, Ибрахим Челинкол филма беше за някакъв тандем и беше доста добър тъй че мисля, че нещата ще му се получат. А що се отнася до Дестан вярно голяма продукция заложили са много ама да не стане като един страхотен филм също голяма продукция и много бюджетен и го спряха на 5 епизод също със много известни актьори, но в момента не мога да се сетя за името Цвети го знае. Ще по живеем и ще видим кой какво ще ни предложи като нови роли в новите им проекти пожелавам им успех и на двамата защото са талантливи и го заслужават.

# 587
Здравейте!

Изненадите днес валят една след друга и всички са много хубави. Сериала, за който говори Вили е Дума на честта (Şeref Sözü), наистина с доста известни имена - както актьори, така и режисьора, а да не говорим, че беше по сценарий на Еда Тезджан, която е писала първи сезон на Hercai. Аз и затова загледах Hercai, стори ми се много интересна сценаристка. Да не говорим, че за този сериал бяха наели цял остров и обстановката беше великолепна. Сериала го спряха на еп. 4

В скрито слагам две гифки от Дума на честта, но представата ще е доста бегла.

Скрит текст:

А сега да сложа изненадата за г-жа Гюл

-   Много ли измръзна?
-   Какво чакаме?
-   Новини.
-   От кого?

-   Ела тръгваме. От тази страна.
-   Откъде знаеш, че конакът има вход от тази страна?
-   Защото съм влизал.

-   Гюл е останала в твоята стая. Отиди направо там. След 20 мин. Ще се срещнем тук, става ли? Ако не се върнеш, ще вляза вътре. Да става, каквото ще става. Или ще излезем заедно от тук… Или ще умрем.
-   Благодаря.
-   Но ще се върнеш. Обещай.
-   Освен теб, нямам при кого да отида.

-   ''Преди няколко дни мислех, че моето чудо е дошло. Благодарих на Бог, че се избавих от този конак. Не можех да знам. В онзи ден за мен не е било чудо, а краят на света. Сега влизам в дома, в който съм се родила, като крадец. Татенце… Мамичко… Сега оставям в този дом частичка от душата си.''

-   Како, в съня ми ли дойде?
-   Не е сън, какиното. Дойдох да те видя. Моя Гюл!
-   Како, много дълго те чаках.
-   Дойдох, какиното. Дойдох.
-   Ти нищо ли не ядеш?
-   Направих го, за да дойдеш. Иначе съм сита.
-   …

-   Како, защо дойде по това време? Не се ли изплаши по улиците?
-   Не се изплаших, какиното. Дойдох с Миран.
-   Миран къде е?
-   И Миран искаше да дойде, но не дойде, защото е много късно, какиното.

-   Нека дойде, много ми липсва. Той не ми се обади. И в болницата чаках, не дойде. Дори цветя не ми купи. Или вие не му казахте, за да не се натъжава? Разстроена ли си? Миран, не те ли обича вече?
-   Може ли да не ме обича? Много ме обича. И много добре се отнася с мен. На ръце ме носи.
-   …
-   Како, не плачи. Добре, щом искаш, не идвай, само не плачи.
-   Добре, какиното. Няма да плача.
-   Тогава ми изпей приспивна песен.

-   Две минути. Хайде, Рейян, хайде!

По това време трябваше вече да се е върнала. Със сигурност се е случило нещо.

# 588
Като за лека нощ трябва да си призная, че за мен няма никаво значение новите им проекти, патрньори, годеници и приятели в реалния живот. Няма и няма да има друг сериал с такова въздействие върху мен, като Hercai. Няма и няма да има друга телевизионна двойка и такава в реалността, като Миран - Акин и Рейян-Ебру. От началото на годината са неотлъчно до мен всеки ден. Живях със сериала, после с 4 сезон в реалността, сега започваме нови приключения, но за мен винаги ще са Миран - Акин и Рейян - Ебру. Заради тях започнах да чета за турската култура, кино, туризъм, музика, кухня, традиции извън това което знаем от историческите факти. Умишлено избягах от 5 вековната връзка между нас и Турция. Исках да открия онази Турция, която не познавам, оказа се, че е необятна. Гледах на карти и сателити районите на Мидят, Мардин, Урфа, търсех оферти за екскурзия до там. Изощо лягах и ставах с любовта родена от отмъщението. Акън и Ебру никога повече няма да имат партньори, които по подобен начин да се слеят с тях и образите им. Никога повече няма да имат тази химия, искри, единство в игра, движения, погледи...на снимки и извън снимки. Светът, до който достигна Hercai с Миран и Рейян никога няма да ги забрави и замени за други. След Hercai с Reymir - Akru вече нищо не е същото нито за тях (артистите), нито за феновете.

Единствените, които за мен са равнопоставени с Reymir са Femir Sparkling Heart Sparkling Heart
Двете двойки не ги сравнявам и имат равно място в сърцето ми.
А е така, защото разказаните истории по някакъв странен начин за част от живота извън ограничението на "говорещата кутия". Дали в нашия живот или  в този на близък приятел, или роднина, но всеки познава някого преживял или живеещ в приказка. Истината и приказката са просто въпрос на себеусещане, опитност, душевно и емоционално състояние на всеки.

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 01:20 от DeniAra

# 589
Дени, чудесен пост си написала. Сега вече знам, че ме разбираш защо никой и нищо не може да ме спре да разкажа приказката за любовта родена от отмъщението. Акън и Ебру могат и да се вземат един от друг, могат да се вземат и от нас, но не могат да се вземат от Миран и Рейян.

И Дени, заповядай

Скрит текст:
един от комиксите ми, който съм правила за друга тема, не съм го гледала никъде, не съм му фен, но е правен заради някой, който му е голям фен.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 01:28 от cvetansk

# 590
Дени,
Нещо и на мен не ми харесва актрисата...Ебру си е красавица!
Много сложно име има тази актриса.
Можеха да му изберат някоя по-хубавичка..../😃😅 например Ебру Шахин - майтапче..🤣/..

Вай, бе Стели Joy Joy разсмя ме...
Иначе Йойкю....ъъъ не запомних добре името, съм я гледала във Великолепният век и ми харесваше как играе ролята си. Но май я бъркам с една друга актриса от харема... нейсе!

Но пък Саааарп /Вътрешен човек/ или Чаатай ми е другия любимец, но точно в тази визия от снимките не ми харесва.

# 591
Добро утро! Хубав ден за всички в темата!
Pink Dress усмихнат да е и денят ти! 🌺
Чаатай не съм го гледала, но що е време за напред....

# 592
Благодаря, Стели! И на теб и всички тук топли и сърдечни пожелания за хубава седмица! Flowers Hibiscus Heart Eyes
Междувременно когато не забравя през делничните дни хвърлям по някой поглед на Диемата и ми се струва, че много са напреднали със сериите. При все, че го дават по един час и по скоро 40 минути?!?, а ние го гледахме в оригинал по 2 часа и нещо две години.

# 593
Здравейте с днешна дата Flowers Hibiscus

Ако имате акаунт в Twitter на този адрес https://twitter.com/akinozuetkinlik/status/1440193646683308034/photo/1 довечера от 10 часа турско време може да гледате и слушате Акън на живо. Ще има лайв, мисля, че го прави за втори път. Има правила за включване.
Първият туит ще бъде ретуит.
Retweet трябва да е повече от туитове, например, ако туитнете веднъж, трябва да ретуитнете  5 пъти.
Не използвайте емотикони, пунктуация, произволен, номер и не използвайте други тагове, включително етикет на човек.
Ако имате по -малко от 50 последователи, просто ретутвайте или ще бъде прието като спам.
Етикетът ще бъде изписан в края на туита и туитът трябва да има смисъл в съответствие с правилата.
Снимките ще бъдат споделени, след като етикетът е поне 10tn в tt списък и ще бъде поддържан с четворни снимки.

Ще се опитам да гледам и слушам. Каквото разбера, това ще е. Няма да мога да пиша, защото съм с малко последователи и според правилата не е разрешено. Ако има нещо интересно ще си запиша и после ще разкажа за тези, които имат интерес.

Феновете вече са на вълна Йойкю и даже бяха пуснали анкета как да е името на двойката. Колажи, видеа и гифчета валяло, но палтформата не ми позволява да кача някое.

Така като гледам май ще трябва друга тема за новия проект, за да не превръщаме тази само за Акън .
Тази трябва да си остане тема посветена на магията на Hercai и любовта на Reyymir.

# 594
Дени, наистина ще е хубаво да има отделна тема само за Акън, а това местенце да си остане за Реймирчетата!
За довечера, радвам се, че Акън ще има  виртуална среща с феновете си. Аз няма да мога да се включа, така, че ще чакам информация от теб и други момичета, които ще се включат.

# 595
Аз лично не съм готова да гледам Акън каращисан с друга и едва ли ще загледам проекта. Странен избор след силната роля на Миран. Да не говорим, че според мен дори не блести със сценарий. Проекта на Ебру е доста по интригуващ. Но определено всеки избор си има някаква цел, която ще си остане загадка. Този проект на Акън ми е все едно колкото да не е без работа.
Извинявам се на всички, но това си е мое усещане. Повече бих го приела в ролята на сериен убиец, за която го спрягаха феновете, но тук в тази роля, на благородния, помагащия от състрадание не благодаря

# 596
zvetansk, и аз горе долу съм със същата нагласа, въпреки, че ще ги загледам малко, за да видя, как се справят в друг проект. Аз и друг път съм писала, че малко сериали съм гледала, но главните актьори от тях не съм изгледала в други роли, освен в тези, където са ми харесали изключително много. Някакси не мога да ги приема в друг проект....още повече турски исторически филм/сериал.
Но, ще погледна.

# 597
Аз лично не съм готова да гледам Акън каращисан с друга и едва ли ще загледам проекта. Странен избор след силната роля на Миран. Да не говорим, че според мен дори не блести със сценарий. Проекта на Ебру е доста по интригуващ. Но определено всеки избор си има някаква цел, която ще си остане загадка. Този проект на Акън ми е все едно колкото да не е без работа.
Извинявам се на всички, но това си е мое усещане. Повече бих го приела в ролята на сериен убиец, за която го спрягаха феновете, но тук в тази роля, на благородния, помагащия от състрадание не благодаря

В едно свое интервю Акън беше споделил, че ако той си избира партньорка за нов проект би предпочел Фара Зейнеп Абдула. Не знам дали я познавате като лице, но е руса и екзотична мадама.
Скрит текст:
Не съм я гледала никъде, но в нета пише, че е играла с Къванч Т. в някаква супер продукция. Освен това  била и певица. Момчето явно си пада по руси, защото тази поразително прилича в косата и изражението на Сандра, но гаргата няма финес и класа, а Абдула има. Колкото до новата му партньорка лично аз се опитвам да я харесам. Прочетох коментари, че новата роля на Акин ще е изненада за всички фенове. Никой не си го е представял в такъв образ. Бил коренно различен от Миран. Ще се надявам да ми хареса. Снимките започват почти веднага. Епизод едно трябва да излезе през октомври. Преговори са се водили доста тайно и от доста време. Изненада беше голяма и за всички, вкючително журналисти и медии в Турция. Надявам се да ми хареса, да се хареса и на феновете. Дано да излезе хит....

# 598
А бе, да си кажа май и гаргата и свраката имат някакво подобие с майка му на младини.

# 599
Странен избор след силната роля на Миран. Да не говорим, че според мен дори не блести със сценарий. Проекта на Ебру е доста по интригуващ. Но определено всеки избор си има някаква цел, която ще си остане загадка. Този проект на Акън ми е все едно колкото да не е без работа.
Повече бих го приела в ролята на сериен убиец, за която го спрягаха феновете.................
+10

Освен в ролята на убиец за дизито Три куруша, го спрягаха и в този на набеден прокурор, в драмата Mahkum реплика на корейска продукция  инфо тук http://teammy.ru/2021/09/01/54440/ ,та щеше да ми е интересно да го видя в такъв типаж образи, доста различени от предишния му. Иначе то е ясно, топлата вода отдавна е открита и сценаристите трудно могат да измислят нещо ново, различно, невиждано до момента, което да изненада турският зрител, който е доста разглезен предвид многобройната продукцията която се снима и му се предлага. Мен понякога ме изумяват вкусовете им, как може откровено бозави продукции да ги гледат и да се снимат N-брой сезона, а стойностни сериали с интересен замисъл и сюжет да ги пренебрегват, което съответно води до преждевременното им финализиране, заради нисък рейтинг от липсата на интерес. Не е изненадващо че имат продукции, които на външният пазар са доста по успешни и високо рейтингови от собствения.

Относно пускането на отделна тема само за Акън, смятам че е добре да не се разводняваме излишно и да се разпокъсваме в отделни теми, заглавието на тази позволява да се пише спокойно и за него и за Ебру и за другите актьори и след това. Мен точно Реймир ме накараха да пропиша, казвала съм го и преди, нито бях чувала за Акън, нито бях толкова впечатлена от Ебру въпреки че в Невестата ми хареса като Бурджу, в ЗЯ като Хира не прави особени впечатление, то и образът й не е нещо особено, там го раздавала гаднярка. Този сериал не ме грабна въпреки големите суперлативи за него от самото му начало и до сега. Явно туският зрител си харесва женските интриги, а ако има мафиотски изпълнения, стрелби, побоища може да се гледа до безкрай. Имат един за Мафията, който сега ще стартира 7 сезон. Не че не харесвам мафиотска тематика - Вътрешен човек като сценарии, замисъл, изпълнение много ми хареса, там продуцентите си бяха предвидили да е само от 1 сезон, но качествен и така си беше.

За лайфа довечера ще ми е интересно да споделяш Дари - да разбирам, че той не е организиран с цел благотворителност за детето Миран или е презентация на новото което му предстой. За съжаление не бих могла да съм полезна понеже нямам регистрация и не ползвам нито ФБ, Туитър и Инстаграм.

Общи условия

Активация на акаунт