Hercai/Вятърничав по ATV/Diema Family и Нови проекти на актьорите Тема 13

• 43 520
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Щях да ви кажа добро утро, но докато свърша с ангажиментите от сутринта, то стана обедно време.
Затова ви казвам - добър ден, дами. Астрономическата есен дойде Flowers Maple LeafFlowers Fallen Leaf, дано ни донесе едно топло циганско лято Nature Sunny, ама хииич не съм настроена за студ.Nature Sun With Face
Една усмихната Рейян за начало.

Цитат
cvetansk в ср, 22 сеп 2021, 23:33
И още една новина, която прочетох днес - Джеди днес е отлетял, заминал, пътува... Ох, сега някой може и да ми се разсърди, но ще си го кажа. Чудесен подарък за РД на Акън.
Цвети, отлетял, заминал, пътува, .................. ама все пак официално обвързан с момичето. Stuck Out Tongue Winking Eye Smirk
Отпразнували са го със семейството на Джеди, само дето на тази снимка ми липсва семейството на Ебру.
Все пак за годеж говорим Wear Ring, но изглежда не са били на вечерята, а и по принцип не обичат да се снимат и афишират.

Ето тук писаха, че двете дами в крайно ляво са баба й и майка й, били са заедно на посещение в местен музей в Tekirdağ преди няколко дни. То с тези маски може ли ги познае някой. Mask

И за да не пренебрегваме и двойката СаКън, появиха се снимки от вчера, че пребивават в Чешме.

# 631
Даниела, снимката на Акън е стара, от миналата година.
А на една от снимките на Ебру с сем на Дж, не мога да видя дали точно нея си качила от телефона, на пръста на Ебру липсваше пръстена, а уж се били събрали за годеж.
Ох, щъркела и свраката не ми допадат за нашите гълъбчета, но пита ли ме мен някой. Най много орнитолог да ме направят

# 632
А на една от снимките на Ебру с сем на Дж, не мога да видя дали точно нея си качила от телефона, на пръста на Ебру липсваше пръстена, а уж се били събрали за годеж.
Ох, щъркела и свраката не ми допадат за нашите гълъбчета, но пита ли ме мен някой. Най много орнитолог да ме направят
Ох, цялата фауна е при нас....Не, че имам нещо напреки...всичко си е О.К.
Но, ако някой се намери да намери прякор и за свекървата.....кръгът ще се затвори и всичко.. ..ще си ни е наред....😃😅🤣
Майтапа на страна, но аз определено не харесвам Сандра....да не говорим за Джеди -  до нашите си гълъб и гълъбица.....Джеди, си е явно някакъв добряк, но в никакъв случай не го отразявям до Ебру - нека си дриблира..  с топката....там, в неговата си среда има много от неговата си сродна душа.
Сандра, след, като прочетох за нейните изцепки и нагло държание на снимачната площадка, още по-малко мога да я възприема...
Кой, както иска да си го натамънява.  
Просто в случая изказвам мнение от видяно, чуто....възприето...
Наистина,  всеки си решава съдбата - аз, не съм никоя, да се меся в нечии живот и повярвайте ми, никога до сега не съм го правила, защото и аз не съм допускала, някой да се меси в моите си нагласи и решения....Но, първо от висотата на годините си - отчела съм някои свои грешки....и второ от хомота в който ни вкараха тези  луди-млади, сладури....се надявам, тази тяхна приказка, емоция, тръпка,  чувства представени пред нас - да се насладим и на 4, 5 а, защо не и на 6 сезон. Въпреки всичко, никога не си оставям първоначалното си възприятие и нагласа. Вярвам!

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 14:31 от Stella2021

# 633
За снимките със Сакън не оспорвам, възможно е да стари, но тези с Джебру съм по склонна да вярвам че са актуални и са се събирали след. Бяха споделени ден-два след годежната фотосесия, имаше и клипче с братовчетка му, Ебру с черната рокля и сакото и частично бялата риза на Дж се виждаше. А относно пръстена, дясната й ръка не се вижда на никоя от споделените снимки, та няма как да го видим.

Да си подсладим настроението с любимите ни влюбени гълъбчета.Heart

# 634
Със закъснение и аз да чистия рожденният ден на нашия пионер в групата Акън. Присъединявам се към вашите пожелания, бяха много хубави и изчерпателни. Направи ми впечатление, че само две от дечицата на сериала и героя, който игра Фърат го поздравиха публично. Всички останали негови колеги не му пуснаха чиститка, дано да е било на лично. Имало е някакви сплетени и разправии, все повече информация се появява и като цяло описват Акън в лоша светлина. Убедена съм, че именно продуцентката Бану е в основата на всичко случило се и най - вече в отношенията му с Ебру. Да ви кажа, че само като и видя физиономията ми изглежда подъл човек, как са я търпяли толкова време не знам.

Цвете, за определен път благодаря за избраните моменти. Благодарение на теб откривам разни детайлчета, които преди са ми убягнали, харвсвам този превод, който правиш. Така магията не се губи при нас феновете.

За пореден път и аз ще се изкажа за двойките Сандра - Акън и Джеди - Ебру. Особенно втората не ми е по вкуса. Момчето е добро, личи му, сигурно я обича, но никакъв синхрон не виждам. Той е като притурка до нея, а тя гори от всякъде. Стил, класа, излъчване - всичко си има Ебру, но този не ми стои добре до нея и това е. Не казвам, че трябва да е Акън, но някой мъж с тежест, със стил би бил къде по - подходящ. Тя си е непокорна и трябва класов играч да я обиграе и укроти.

Сандра и Акън... Тук аз не виждам никакъв огън, а само добри приятелски отношения. Джеди и Ебру са по - влюбени от тях гаранция. Предполагам, че многото години заедно си казват думата, но за толкова време заедно би трябвало да е имало поне годеж. Тази връзка няма да я има, щом до сега не са предприели нещо по - сериозно, а говорят само за обща подкрепа по пътя на целите им. Дрън, дрън... Ебру би била по - наивна и импулсивна в решенията си и като нищо ще се ожени за Джеди, а той само това и чака.

# 635
...... Ебру би била по - наивна и импулсивна в решенията си и като нищо ще се ожени за Джеди, а той само това и чака.

Сакън.....дори и не си го  помислям.....

За пореден път и аз ще се изкажа за двойките Сандра - Акън и Джеди - Ебру. Особенно втората не ми е по вкуса. Момчето е добро, личи му, сигурно я обича, но никакъв синхрон не виждам. Той е като притурка до нея, а тя гори от всякъде. Стил, класа, излъчване - всичко си има Ебру, но този не ми стои добре до нея и това е. Не казвам, че трябва да е Акън, но някой мъж с тежест, със стил би бил къде по - подходящ. Тя си е непокорна и трябва класов играч да я обиграе и укроти.

Тук съм съгласна! 👍👌

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 16:32 от Stella2021

# 636
Здравейте момичета Hug
Половината свят втори ден празнува рождения ден на Акън, а другата половина първия ден от този на Чаатай.
Някои като мен празнуват и двата рождени дни.....празници безкрай, купон да има Heart Eyes

Пускам един линк https://twitter.com/calesuakinozu/status/1441033594642763777?s=20 Дано успеете да разберете за какво иде реч. Акън е писал, писал, та чак се е изписал. Жалкото е, че всичко е на турски и не успявам да разбера. Само схващам, че се връща към нещо наречено "Лотос" и е свързано с математика. Ако имаме хора с турски език, ще се радваме да разкажат с няколо изречения.

Части от парзника и празнуващите....

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 17:44 от DeniAra

# 637
Deteliniii и други колеги и работници от сериала го поздравиха, просто тук са споделени само някой.

Акънозу доста се е разписал, но така споделено и без да се знае турски или да се препише и да се мине през транслейта трудно ще го разберем. Дано някой компетентен хвърли яснота.

Ебру най-после сподели снимков матрял от тренировъчния процес, очаквам да я видя в реална обстановка с костюмите. Истинска амазонка, жена войн.

Момиченцето Мина, която ще играе малката Акъз, много й прилича. Четох че децата също са преминали тренировъчна подготовка.

# 638
Момичета, благодаря за информацията, все така да ни радвате,че предполагам много от нас са ''мързеливи'' да ровят, говоря най- вече за себе си. Дано някой се навие да разкаже какво е писал толкова много Акън.

Връщам жеста с момента на истината - Отгледали са те в огромна лъжа. Гифките са много, текста е много, момента е изключително силен, но ще се постарая тази вечер да го завърша и най- вече ако има кой да ме редува, защото в един пост няма да се побере. От момента, в който Рейян разбира истината на Миран, започва и падението на Азизе, може би никой в този момент не го съзнава, но от този момент Азизе лека полека ще започне да пада от трона си. А упоритостта на Рейян за истината ще я свалят тотално от най- горния етаж на конака...

-   Вече е късно. Легни да спиш, после ще говорим.
-   Не. Няма да се успокоя тази нощ, докато не разбера причината за отмъщението. Ти обеща, Миран. Ще разкажеш.

-   Добре. Хайде да поговорим.

-   Разказвай. Миран, говори. Защо ми причини тази злина? Какво може да ти е направило моето семейство, че така ужасно да отмъстиш? Говори вече, Миран, говори! Каже! Защо го направи? Защо ми причини това? Защо?

-   Заради татко и майка! Разбра ли? Заради татко и майка. Защото… Твоят баща… Твоят баща… Уби майка ми и баща ми. Отне честта на майка ми.

-   Моят баща ли?
-   Да. Твоят баща… Хазар Шадоулу… Унищожи целият ми живот.

-   Какви глупости говориш, Миран? Баща ми и на мравката няма да посегне!

-   Вижда се, че изобщо не познаваш баща си. Но аз го познавам добре. Аз 27 години израснах с това. Цялото си детство, цялата си младост изживях с мисълта да му отмъстя.
-   Отгледали са те в огромна лъжа. Напълнили са главата ти с празни приказки. Моят баща не е такъв, за какъвто го смяташ, Миран.

# 639
Браво, Цвети!
Колко са красиви и двамата тук, очи да не можеш да отлепиш, толкова носталгия ме обзе!❤️

# 640
Благодаря, pasticho! Мен носталгията не ме е напускала...
Знам, че в първия момент може да ви се стори, че гифките се повтарят, но всяка една от тях е с различен поглед, различна сълза, но носеща едно и също послание на непреодолима мъка и болка от загубата.

Разказът на едно 5 годишно дете, или приказката за Хазар Шадоулу

-   Бях малък… Но помня.

Денят тъкмо започваше. Вкъщи беше много шумно. И най- силно се чуваше гласът на баба.

С такава сила викаше…  ‘’Сине!’’ ‘’Сине!’’

Станах. Слязох на двора. Бях уплашен. Уплашен…  Скрих се в ъгъла.

Твоят баща… хвърлил око на честта на майка ми. Отвлякъл я… Татко тръгнал след тях.

Искал да му попречи, но… Твоят баща… Въпреки сълзите на майка ми и баща ми, убил и двамата.

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 21:03 от cvetansk

# 641
Невероятно изигран момент
....и от двамата...
Благодаря, Цвети 🌹

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 05:57 от Stella2021

# 642
Добро утро момичета,
Очаквани хубав петък със слънце и усмивки 🌺💞
Намерих думите на Акън на английски език. Пускам само снимките.... Превод малко по-късно през деня. Този човек е уникален ❤️

# 643
Здравейте!

Наистина хубав петък се очертава, слънчев и усмихнат.
И докато чакаме Дени с превода, аз ще ви забавлявам с Миран и Рейян.

-   Баща ми няма да засегне ничия чест. Няма да отвлече ничия жена, няма да убие никого, Миран!
-   Отвлече я! 

Той направи всичко това! Всяка нощ се съпротивлявах на съня. Знаеш ли защо?

Защото се страхувах да заспя. Опитвах се да си спомня гласа на майка ми. Лицето. Мислех, че ще я загубя, ако забравя. Забравих.

Твоят баща… ми отне гласа на майка ми. Лицето й… Аромата й… Всичко ми отне! Когато осъзнах всичко, аз се заклех. Казах си… Ще приключа с рода на Хазар Шадоулу!   Пораснах заради това. Заради това се хранех. Заради това спях. Заради това работех.

-   Баща ми не е такъв за какъвто го смяташ. Той ще нахрани гладния, ще облече бездомния. Той дори глас няма да повиши. На никого няма да навреди.

-   Заради вас ние напуснахме дома си, земята си. Знаеш ли? На нито един празник не можах да посетя гробовете на татко и майка. Заради твоя баща. Той направи всичко това. Всичко направи твоят баща.

# 644
Момичета, едно прекрасно утро е! Прекрасен да е и денят Ви!
Имаме превод от една чудесна съфорумка на, която и тук й Благодаря от сърце - varna_2 🍀💝🌹

...........

От дете е чакал с нетърпение роженният си ден, за да получи издание на  Лотос. Винаги е смятал, че тези книжки са отредени за специални дни. И на  31 си РД е прочел новото издание на Лотос и с ръка на сърцето си може да каже, че това е един от най-ценните подаръци, които е получил. Учил е приложна математика в Америка и е искал да направи Академична кариера. За него математиката е универсален език, тя премахва неравенствата между хората и им позволява да намерят пресечна точка. Единственият проблем беше, че капацитетът на местата в университетът беше ограничен и интересът на студентите беше свързан с области, незанимаващи се с човешката природа и способности. Това постепенно ги караше да изгубят както себе си, така и качествата си. Дори не ми отговаряха, когато влизах в залата и поздравявах с добро утро.
Тогава открих актьорството - един език, който стига до много широка публика и с който ще мога да вдъхновявам хората да правят нещо ценно и градивно.
Колкото и примамливи да бяха другите сигурни професии, знаех, че трябва да направя крачка към актьорството, което ме беше развълнувало силно и накарало за първи път от много време сърцето ми да забие.
Знаех, че това е мястото, където в истинският смисъл на думата се изправяш срещу себе си. Да бъдеш или да не бъдеш.....
Аз съм едно дете и тази книжка ми помагаше да не се чувствам самотен и ми показа, че всъщност съм част от многолюдно семейство.
Може да не си редом до другите хора, но те са в молитвите ти и ти мислиш за тяхното добро. Аз съм от хората, които ценят точно това. Заклех се винаги да бъда верен на този принцип и на отговорността, която спазването му носи със себе си. Затова смятам, че беше истински късмет запознаването ми с Вас и подаръкът, който получих. Поех по пътя на актьорството, слушайки сърцето си и сега ще вървя по него с още по-уверени крачки.
Поднасям Ви най-искрените си Благодарности!

..............

varna_2  от мое име и от името на вписващите се тук момичета, отново най-искрено Благодаря 🍀💝🌹

Последна редакция: пт, 24 сеп 2021, 18:46 от Stella2021

Общи условия

Активация на акаунт