Габрово - "Добре дошли и отишли" – 2

• 18 460
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Мен много ме е страх точно от условията тук Sad Но засега няма вариант да ходя на друго място.

Мисля, че това е малко преувеличено. В Габрово има добра база Peace. Много жени от градчетата наоколо идват да раждат тук не само по тази причина. Имаме си и много добри специалисти  Heart Eyes! Много е важно да имаш доверие на доктора, който си си избрала - от там нататък всичко се нарежда newsm10. Така че, гледай по-позитивно  Wink.

# 76
Здравейте   bouquet
Днес реших да се възползвам от хубавото време и си направих една голяма разходка.
Пак побутвам темата  Wink

# 77
Здравейте и от мен!  bouquet
Времето днес наистина беше супер,но за съжаление аз бях на работа!
Приятна вечер !

# 78
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Ех, момичета, имам чувството , че пишем само и само да я има нашата тема. Защо не подхванем да обсъдим нещо ново? Но каквода ето ?

# 79
Аз имам една лека дилема #Crazy.Искам да питам майките със зимни бебета дали са имали зимен кош и колко време са го ползвали ако са имали?! За първото дете не ми беше нужен, но сега количката, която съм харесла се предлага и със зимен кош, а не съм сигурна дали е необходимо?Бебето се очаква в началото на февруари , но сигурно ще излезем чак март  на разходка, та мисълтта ми е да споделите мисли по въпроса, а и да побутнем темата, че се излагаме вече Naughty

# 80
  • Габрово
   Здравейте!
Антония е родена на 17.02. Количката ни е от ТСМ-а. Има зимен кош / по-точно порт бебе /. Използвах го около 4-5 месеца. Но ние от февруари бяхме постоянно навън. Според мен кошът върши хубава работа.

# 81
55здравейте и от мен,
TheaFea моето момиче беше майско бебе а батко й лятно така че немога да те посъветвам нищо Wink
Като ви гледам лентичките момичета Ани-78 е най скорошна бъдеща мама, така че Ани успех от мен едно сладко хубаво бебенце  newsm32.

# 82
аз ще изразя мнение
както виждате от лентичките имам две деца
според мен зимния кош си е необходимост за децата от 0 до 5 месеца независимо дали са родени май или ноември

# 83
колко от вас са ползвали или ползват услугите на детегледачка ?
как и колко и плащате ?
как направихте избора ?
какво изисквате от нея ?
бихте ли ползвали услуги на детегледачка ?
абе то си стана направо анкета

# 84
мами чиито деца са на детски ясли дайте отзиви

# 85
  • София, в полите на Витоша
Моля ви, подкрепете нашата инициатива, защото много малко мами и татковци от провинцията са ни подкрепили!  Hug Hug Hug

Момичета и момчета,
за да няма повече такива съобщения,

Дете с крайна степен на недохранване почина

ние - и вие - написахме ПЕТИЦИЯ!

Прочетете, подпишете и на приятелите си пратете!Колкото повече хора научат, толкова повече от тях ще се присъединят!

# 86
Вече ви подкрепих  Peace
За детенцето съобщиха в късните новини по Nova tv във вторник  Sad

# 87
Моми4ета, още малко и ще заминем на другата страница. И аз подписах петицията само дето не полу4авам писмото за потвърждение. Ще 4акам!!! Ако не дойде пак ще пробвам. Grinning

# 88
Tushe, аз се подписах сутринта, а писмото получих следобяд. Ще дойде, имай търпение  Peace

# 89
Най-накрая ме вписаха и мен в петицията. Simple Smile А дано да послужи където трябва, щото ина4е язък за вси4ките усилия на медии и хора.

Общи условия

Активация на акаунт