Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 646
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 105
Странно обаче балът е по-нисък отколкото аз смятах, а няма как да съм допуснала грешка, ясно пише какви точки се взимат.
Е, как така?

# 106
  • Бургас
За Ловеч са излезли, за Плевен ги няма.
Странно обаче балът е по-нисък отколкото аз смятах, а няма как да съм допуснала грешка, ясно пише какви точки се взимат.
а оценките от дипломата правилно ли излизат?

# 107
В София, поне за моето дете няма.

# 108
Е, как така?

Сега като рефрешнах излезе правилно. Явно грешка в системата.
Чакам и за Плевен да излезе бала.

# 109
  • Стара Загора
Essential, проверете пак и за всички паралелки ли е по -нисък?
При мен са точно както ги смятах - Стара Загора има бал

# 110
Kally May, благодаря за темата! Flowers Blossom

Желая на всички вас тази тема да е най-късметлийската и да донесе много радост в домовете ви!

# 111
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Записване, защото смятам, че балът ще ни стигне за гимназията, която сме записали на първо място и ще ни приемат още на първо класиране. Дано да не се разочароваме Simple Smile

За Пловдив все още няма качени балове.

# 112
Аз пак гледах от миналата година бала за паралелките които сме писали. Трябва да и стигне, но нищо не се знае тази година.
И аз сравнявах предни години и трябва да стигне, но съм и малко притеснена, защото тази година в ловешката ЕГ приемът е намален с една паралелка, следователно балът ще се вдигне.

# 113
  • София
Привет и в новата тема, с пожелание за успешно класиране на всички!
Синко се захвана да си чете напълно доброволно, литературата за училище (имаше я и на гърба на учебника по БЕЛ) и като гледам сериозно е нагънал Дон Кихот, не само препоръчаните глави. Мълча, си не казвам нищо, понеже не знам докога ще го държи ентусиазъма за четене. Ударил го е на релакс иначе, кротко цъкане на новия компютър, излизане с приятели и общо взето по-лежерно.
До 12 ч нямаше балове при него, сега ще опитам да вляза пак.
Дописвам- няма и сега.

# 114
Здравейте, от 13-ти ли започва записването / подаването на заявлението за второ класиране или от 14-ти ?
Трябва ли лично детето да присъства или може само родител?

# 115
  • Някъде на край света
Кали, благодаря за темата ! Flowers Hibiscus

На първа страница има датите по приема. Не си спомням, но мисля от 14.07 беше записването.

# 116
Всяко училище има на сайта си обявен график - някои от 13-ти, някои от 14-ти. МГ Варна ще приема  на 13 .07 от 11ч

# 117
Записването е на 14, 15 и 16. Оказва се, че в едни училища изискват детето да присъства, в други не.

# 118
Казали са по радиото, че утре ще излезе класирането.

# 119
  • Пловдив
Естествено, че ще кажат утре - нали срокът е 13-ти. Няма как по официалните медии да обявят по-ранна дата.
Друг е въпросът, дали ще са готови по-рано и ще решат да обявят класирането днес, за което се съмнявам.

Общи условия

Активация на акаунт