Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 687
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile чувала съм страхотии за раб(отническите) фак(ултети), но като почти участник в събитията мога да кажа, че се избираха завършили с отличен или много добър успех и имаше изпит.
разликата беше, че те плащаха нощувките и командировъчни за времето на очните. такси тогава нямаше.
възможно е в друго време и на друго място да не е било така. Simple Smile

за арабската филология бях проверила Wink така беше.
идеята е, че завършилите тази трудна специалност отиваха преводачи или други длъжности там. а там никой няма да те погледне сериозно ако си жена.

след години се потресох от назначението на една ... да кажем дама, за да не ме баннат, за посланик в Либия. пролича, че нито новата власт, нито "дамата" са наясно къде отиват и какво могат или не могат да правят там.

а върха беше, когато назначиха на медиците защитник Шейтанов.
за който не се сеща, шейтан е дявол.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 22:49 от st. Dobri

# 1 411
Не съм завършила ЕГ и разказите за занималнята са ми далечни. Вероятно е била много полезна и още е. Времето в което живеем сега наред с недостатъците има и много предимства. Младежите имат достъп до чужди филми, телевизия, книги, интернет с неограничени материали на всякакви езици. Може да се пътува, живее и учи в чужбина.

# 1 412
в английската преди много години имаше (учила съм с Нефертити да знаете Wink )
Какъв й беше вторият чужд език? Joy

# 1 413
нямаше втори. Simple Smile отказаха ни.
учехме руски като всички, английски, защото беше такава гимназия и питахме дали не може да включим и втори западен.
номера с "всеки език е отворен прозорец към света" не мина.
Wink Директорът - другаря Върбанов, каза, че ще настинем от течението.
Simple Smile

# 1 414
  • София
С Добри май сме набори.😂 И аз за малко да се намъкна в рабфака, те взеха че разтуриха системата.😀

# 1 415
може, Йови.
ако си била и димитровски набор в комсомола, значи сме набори.
Simple Smile мен не ме приеха. за ради едно дървено червено яйце и "нездрави връзки с българската православна църква" Wink аз съм католичка, но това май нямаше значение.

# 1 416
  • Ланкър, планините Овнерог
Рабфак за сефте чувам. Леко нецензурно ми бие думата Simple Smile До коя година го е имало, та не съм го чувала? Уж съм дърто вече, пък ..

# 1 417
раб(отническите) фак(ултети) по мои спомени веднага след 89 паднаха Wink

# 1 418
  • София
може, Йови.
ако си била и димитровски набор в комсомола, значи сме набори.
Simple Smile мен не ме приеха. за ради едно дървено червено яйце и "нездрави връзки с българската православна църква" Wink аз съм католичка, но това май нямаше значение.

😂😂😂 "Нездрави връзки". Въобще не си спомням какъв набор комсомолец съм била. Само си спомням ужаса от изпита при приемането, изпитваха ни на устава. 😀

# 1 419
Ясно. Тогава още дори юноша бледен не съм била, а бледо чавдарче. Йованка, Добри, младеете, да знаете.

# 1 420
шшшт. не ме издавай. Wink

# 1 421
Ааа, годината на края на рабфака (егасиумуси думата) ти я написа

# 1 422
  • София
За рабфак чувам за първи път /Гита Ог Joy /, а се мислех за що-годе образована и наясно  с всичките соц артефакти. Laughing

# 1 423
Simple Smile Simple Smile Simple Smile тъй си е.

разбирам те за рабфака. ако знаеш каъв интерес предизвика темата за "фъкането". Simple Smile
Скрит текст:
през ден се налагаше да обясняваме, че е техника на бродиране на възглавнички Wink

Laughing

# 1 424
Добри, Йованка, събрахме се.
В какви спомени ме върнахте.
Имаше занималня тогава в ЕГ, задължителна, но не знам колко часа общо чужд език са имали. Бях в МГ.

Общи условия

Активация на акаунт