Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 728
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 705
Ние утре отиваме да се записваме, така че аз ви напускам момичета.
Благодаря ви за чудесните съвети, които получих тук и за споделянето на радостите и тревогите ни.
Честито на всички приети и успех на всички, които ще се пробват та следващите класирания!
След две години ме очаква дежавю, тогава ще се включа пак в темата за седмокласниците. Адиос!

# 706
В Русе минималните балове за най-желаните паралелки хвърчат с 20 -40 т. нагоре

# 707
А кои са те, че аз не останах с такова впечатление.

# 708
А кои са те, че аз не останах с такова впечатление.
2020
        1806202 МГ "Баба Тонка"   2944 Математически   391.250    496.500
2   1806202 МГ "Баба Тонка"   2946 Софтуерни и хардуерни науки   404.750    487.500
3   1806204 СУПНЕ "Фридрих Шилер"   0823 Чужди езици   294.500    473.750
4   1806202 МГ "Баба Тонка"   2948 Природни науки   398.750    473.500
5   1806201 АЕГ "Гео Милев"   0867 Чужди езици   320.500    463.500
6   1806203 СУЕЕ   0522 Чужди езици - английски език   356.500    452.750
2021
   1806202 МГ "Баба Тонка"   2944 Математически   428.75   498.25
2   1806202 МГ "Баба Тонка"   2948 Природни науки   417.5   495.25
3   1806202 МГ "Баба Тонка"   2946 Софтуерни и хардуерни науки   431   494.5
4   1806204 СУПНЕ "Фридрих Шилер"   0823 Чужди езици   334.25   482.5
5   1806203 СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ"   0541 Чужди езици - руски език   367.5   479.5
6   1806201 АЕГ "Гео Милев"   0867 Чужди езици   366.5   476
7   1806203 СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ"   0534 Чужди езици - френски език   348.75   462.75

1806203 СУЕЕ "Св. Константин-Кирил Философ"   0522 Чужди езици - английски език   color=#38761d]380[/color]

# 709
По първо желание в едното руо- АЕ/ИИ, по четвърто желание 2АЕГ с бал 441.500 на мъжко класиране английски с руски и математика🙃притесняваш ме бала, че няма да стигне, но е бил достатъчен🎊🥂🏆🏆

# 710
  • София
Синковецът е приет в 32-ро, сега се чудим дали да чакаме второ класиране за II АЕГ...

# 711
Здравейте, моля за съдействие по следния въпрос: Синът ми е приет в една област на първо желание и във втора област на осмо желание.Ако се запише в областта, където е приет на първо желание , участва във второ класиране във втората област и евентуално се предвижим на по-предно желание, ще бъде ли възможно да се отпише и да се запише на по-желаното място?
Ако се запише по първо желание, независимо в коя област, не може да заяви участие във второ класиране в друга област. Варианта ви е и в двете области да подадете заявление за второ класиране.
Моят случай е такъв също, току що говорих с класната на сина ми, тя ми казва, че ако не се запише няма да му се пази мястото, ако е приет по първо желание на първо класиране, а и в този случай не може да подава заявление за второ  класиране, защото няма предни желания.

# 712
  • София-Младост
Трябва ли детето да присъства при подаване на заявлението за второ класиране? И аз ли да го нося принтирано?
Носиш го ти, попълнено.

# 713
  • на пистата
Училището в което учеше сина ми..а и сега си остана  много се е занижил бала а винага е било в топ 10в Пловдивска област(даже но 5то и 6то място).Миналата година А парарелка(езикова) мин бал е бил 338на 494 най-висок.Тази година е 260/435.Професионалната гимназиа в района.е обрала децата.Мин,година там мин бал е бил 100,тази година е 240.

# 714
  • София
Скрит текст:
Здравейте, моля за съдействие по следния въпрос: Синът ми е приет в една област на първо желание и във втора област на осмо желание.Ако се запише в областта, където е приет на първо желание , участва във второ класиране във втората област и евентуално се предвижим на по-предно желание, ще бъде ли възможно да се отпише и да се запише на по-желаното място?
Ако се запише по първо желание, независимо в коя област, не може да заяви участие във второ класиране в друга област. Варианта ви е и в двете области да подадете заявление за второ класиране.
Моят случай е такъв също, току що говорих с класната на сина ми, тя ми казва, че ако не се запише няма да му се пази мястото, ако е приет по първо желание на първо класиране, а и в този случай не може да подава заявление за второ  класиране, защото няма предни желания.

Хайде помисли логично и се опитай да си го представиш. Отиваш в училището с първо желание и се записваш като оставяш дипломата. Отиваш в училището в другата област и подаваш заявление за второ класиране. Чакаш второ класиране, а през това време синът ти е записан в първото училище. Идва денят Х и излиза второто класиране и там:
- вариант А - сте приети на желано от вас място - отиваш в първото училище изтегляш дипломата и се записваш във второто училище. Мястото в първото училище се губи.
- вариант Б- не сте приети или сте размислили - синът ти все още е записан в първото училище; не отиваш да правиш нищо в училището в другата област.

# 715
Скрит текст:
Моят случай е такъв също, току що говорих с класната на сина ми, тя ми казва, че ако не се запише няма да му се пази мястото, ако е приет по първо желание на първо класиране, а и в този случай не може да подава заявление за второ  класиране, защото няма предни желания.

Хайде помисли логично и се опитай да си го представиш. Отиваш в училището с първо желание и се записваш като оставяш дипломата. Отиваш в училището в другата област и подаваш заявление за второ класиране. Чакаш второ класиране, а през това време синът ти е записан в първото училище. Идва денят Х и излиза второто класиране и там:
- вариант А - сте приети на желано от вас място - отиваш в първото училище изтегляш дипломата и се записваш във второто училище. Мястото в първото училище се губи.
- вариант Б- не сте приети или сте размислили - синът ти все още е записан в първото училище; не отиваш да правиш нищо в училището в другата област.
Класирането по области е независимо. Затова има четвърти кръг за запълване на незаети места, а свидетелството за основно не се оставя от години в образователните институции. Току що обсъдих въпроса с учителка, трябва да се запише, ако е по първо желание на първо класиране и да чака второ класиране в другото руо. После, ако е удовлетворен, да се опише и да запише новата паралелка.

# 716
Вярно, не съм гледала добре, повече макс.бал съм гледала. Благодаря.

# 717
Здравейте, дъщеря ми е приета на второто си желание и в момента се чуди дали да се запише или да се пробва на второ класиране за първото си желание. Въпросът ми е - ако и на второ класиране не и стигне бала за първото желание, рискува ли да загуби класирането по второто желание.

# 718
  • на Мелмак
ТЦЪ

# 719
  • Варна
Здравейте, дъщеря ми е приета на второто си желание и в момента се чуди дали да се запише или да се пробва на второ класиране за първото си желание. Въпросът ми е - ако и на второ класиране не и стигне бала за първото желание, рискува ли да загуби класирането по второто желание.

Не, не рискува.

Скрит текст:

Хайде помисли логично и се опитай да си го представиш.
Скрит текст:
Отиваш в училището с първо желание и се записваш като оставяш дипломата. Отиваш в училището в другата област и подаваш заявление за второ класиране. Чакаш второ класиране, а през това време синът ти е записан в първото училище. Идва денят Х и излиза второто класиране и там:
И двете казвате едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт