Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 613
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 75
Отвори се. Балът е нанесен.

В кое РУО си ?

# 76
  • Стара Загора
По -добре пишете и областта от която сте, поетапно ги качват вероятно.
Стара Загора -бал няма

# 77
  • гр.Варна
Привет и благодаря за новата темичка!
Дано повече деца са удовлетворени от 1-во класиране.
И аз успях да вляза,но няма никаква промяна от преди да забие сайта.Няма нанесени балове!

# 78
  • Бургас
и при нас няма бал, но си има номер на завлението, значи всичко е наред.

# 79
  • Видин
При нас е нанесен бала.

# 80
# 81
И ние нямаме бал - София

# 82
Балът всеки си го знае, чакаме класиране 😃

# 83
Момичета, извинявам се за невежеството, но каква е тази христоматия, която купувате? При записване детето получи списък от новото училище с 12 творби и препоръка да се водят записки при четене. Както и солидно по обем домашно по БЕЛ, което ще бъде проверено в първия час. Joy

# 84
  • София
Момичета ,
Давайте да звъним на всевъзможните телефони на РУО, МОН, за това, че нямаме достъп до системата .
Можеха поне едно съобщение да оставят например “ Системата ще бъде активна на..”
Вярно , че избори , европейско, но приблизително 60 000 деца си чакат класиранията,

Да, аз съм силно притеснена вече. Как е възможно този сайт да продължава да не работи?!? Просто се излагат .....
Тъкмо щях да пиша, че вече не е нормално толкова време да го няма сайта и те го оправиха. Wink
Преди 2г. помня, че забиваше за кратко или изчезваха секции.

Допивам кафето и отивам да се запиша в ЮЗУ ,а за протокола ще уча начална и предучилищна педагогика задачно. Някои ми казват ,че не съм добре.Незнам в каква се забърквам.Но това е моята мечта.Човек трябва да преследва и сбъдва мечтите си. Успех на всички дечица.
Успех! Аз записах 2ро висше, точно в ЮЗУ-то Wink, големите като бяха на 2г  и 4г - всички ми се чудеха на акъла (щото и си ги гледахме сами и работех на пълен раб. ден). Обаче го исках от години! Зор беше, още повече и пътуванията София - Благоевград, но си завърших успешно, даже после записах магистратура (но вече в София), бях бременна  с най-малкия, завърших си и сега слава Богу, си бера добрите плодове от това. Simple Smile

# 85
  • София-Младост
Момичета, извинявам се за невежеството, но каква е тази христоматия, която купувате? При записване детето получи списък от новото училище с 12 творби и препоръка да се водят записки при четене. Както и солидно по обем домашно по БЕЛ, което ще бъде проверено в първия час. Joy
При записване...къде?
Нито е дадено домашно, нито книги...
Напиши Христоматия в гугъл и си избери, издателства бол.  https://www.google.com/search?q=%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D … w=1138&bih=47

Ако всички минат и напишат по веднъж че имат или нямат бал, нали се сещате, че темата ще стане нечетима.

# 86
# 87
# 88
Ей, да е на късмет новата тема. Благодаря, Кали. Видях 6 изписани страници, викам си дали.....
Аз си се надявам да го пуснат днес класирането.
Моята е читанка. Нямам проблем с това. Единствено че като се захласне в някоя книга, докато не я довърши не спира.
Изчаквам малко със задължителния списък. Има време.

# 89
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Wink

Общи условия

Активация на акаунт