Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 762
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Здравейте дами, следя темата, но не съм писала досега. Доста съм притеснена, явно не сме подредили желанията добре, по-скоро сме написали малко желания и синковец ми не е приет никъде на първо класиране. Моля мамите от Пловдив да споделят дали има и други като нас неприети на първо класиране. И моля тези, които са приети да споделят с какъв бал са приети в Руската и Хуманитарната гимназия.
Брат ми е в Руската с АЕ с бал 451.

# 766
  • Plovdiv
Здравейте дами, следя темата, но не съм писала досега. Доста съм притеснена, явно не сме подредили желанията добре, по-скоро сме написали малко желания и синковец ми не е приет никъде на първо класиране. Моля мамите от Пловдив да споделят дали има и други като нас неприети на първо класиране. И моля тези, които са приети да споделят с какъв бал са приети в Руската и Хуманитарната гимназия.
Брат ми е в Руската с АЕ с бал 451.
Много ти благодаря!

# 767
  • Пловдив

Ето отново статистиката с мин/макс балове в Пловдив
https://www.ruobg.com/messages/file_messages_students_16/mr6_min … bal_1_vo_2021.pdf

# 768
Ние сме приети в Руското във Варна с италиански и английски. Има ли някой като нас?
На 4 точки сме от 4та езикова с френски език,но в паралелка с химия и биология затова.Чудим се този профил дали може да се променя в 10ти клас ?

# 769
Здравейте,на второ класиране до колко можем да се придвижим напред в класирането?

# 770
  • Варна
Ние сме приети в Руското във Варна с италиански и английски. Има ли някой като нас?
На 4 точки сме от 4та езикова с френски език,но в паралелка с химия и биология затова.Чудим се този профил дали може да се променя в 10ти клас ?

Няма да може да се сменя.

# 771

Ето отново статистиката с мин/макс балове в Пловдив
https://www.ruobg.com/messages/file_messages_students_16/mr6_min … bal_1_vo_2021.pdf

С какъв бал сте?
Ще можете да участвате на трето класиране

# 772
Приятна вечер на всички, честито на приетите дечковци, късмет и успех на чакащите второ класиране! Сипвам си един джин и небрежно ще блея към хоризонта на лятната ваканция.

# 773
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте,на второ класиране до колко можем да се придвижим напред в класирането?
За съжаление, никой не може да каже. Може малко, може много, може хич

# 774
  • София
Момичета, някой има ли информация за 203 ПЕГ"Св. Методий"?. Детето на близка приятелка е прието там, по четвърто желание, не са подредили както трябва желанията и третото се оказва нежелано

# 775
  • София
Момичета, аз не съм сигурна и питам: ние сме приети по трето желание, искаме ми се да пуснем заявление за 2ро класиране, има ли шанс тази паралелка в която е приет сега да я изтървем. Считам, че балът е висок и дори на второ класиране да не успее да мине по 1-2 желание, пак ще влезе в нея - 3то желание, освен ако има някакво условие при 2 класиране, тази в която е приет и незаписан при 1во да отпада от 2-ро класиране? Не знам дали ме разбрахте Sad

# 776
Разбираме те, поне десет пъти се написа в темата- или минава напред или си оставате там където сте приети на първо класиране.

# 777
  • Варна
Момичета, аз не съм сигурна и питам: ние сме приети по трето желание, искаме ми се да пуснем заявление за 2ро класиране, има ли шанс тази паралелка в която е приет сега да я изтървем. Считам, че балът е висок и дори на второ класиране да не успее да мине по 1-2 желание, пак ще влезе в нея - 3то желание, освен ако има някакво условие при 2 класиране, тази в която е приет и незаписан при 1во да отпада от 2-ро класиране? Не знам дали ме разбрахте Sad
Няма да я изтървете. Ако не се освободи място по-нагоре, ще се класира отново за сегашното си място, тъй като няма друг с по-висок от бал от него.

# 778
  • Plovdiv
С какъв бал сте?
Ще можете да участвате на трето класиране
[/quote]
За Хуманитарната и Френската с 325.5, а за Патриарха 347.5. Там са ни най-високи. Гледам статистиката, минималния за Френската с ФЕ е 333. Дано да имаме шанс на второ класиране.

# 779
  • Пловдив
За Хуманитарната и Френската с 325.5, а за Патриарха 347.5. Там са ни най-високи. Гледам статистиката, минималния за Френската с ФЕ е 333. Дано да имаме шанс на второ класиране.
[/quote]
О , детето явно е изкарало по-висок резултат по БЕЛ.
Във френската с френски ще влезе, но Патриарха явно не сте написали всички паралелки? Миналата година биология и химия с немски падна до 305. С английски около 320,до колкото помня.
Според мен и за там ще ви стигне бала на 2,  ако сте написали всичко, спокойно. Защото испанския е с утроен Бел, а химия и биология са с х2.

Общи условия

Активация на акаунт