Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 710
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 840
Е тя / той затова не е приет/а в София, сигурно са писани само първите две немски.Гледам , че обикаля из България да търси най-добрата немска гимназия😄

# 841
Може да не е родител и със сигурност не играе за София. Предполагам, че е цъкнато по едно желание в област.
Иначе не се изискват особени усилия да сглобиш подобна снимка, ако си си поставил за цел да предизвикаш определени реакции.

# 842
  • София
Привет. Извинявам се, че нахлувам така в темата ви - имам нужда от молба образец с която може друг човек да запише детето, представител. Рових вече 35 страници и не я откривам - казаха ми, че в тази тема би трябвало да я има.

Сърдечно и предварително благодаря. bouquet
Преди 2 години бях направила изрично нотариално заверено пълномощно на приятелка да ме представлява при кандидатстване и записване на детето в училище. Нямаше никакви проблеми. Всеки нотариус ще Ви го изготви.

По въпроса дали детето трябва да присъства за подаване на заявление за второ класиране, не. (За София говоря)
Ето Писмо на РУО София

# 843
  • Варна
По-напред някой беше писал за Свидетелството за основно образование. То е изключително важен документ и трябва да се пази, защото е необходим при записването на детето за шофьорски курс. Когато се запишат на шоф. курс на 18год. възраст, нямат все още средно образование и им искат свидетелството за основно образование. Но него го получават след 8-ми клас, не сега, нали така?
Не.
За шофьорска книжка искат удостоверението за завършен 10 клас.

# 844
  • София
Айде пак за похабения бал. Аз нали съм от другата страна и днес пак ми се наложи да обяснявам защо ще похабим бал 452.5/454.75 за музикалното 😅😅😅 И там минималния сигурно е малко над 100 (добре, че не се обявява).
Не виждам нищо лошо дете, което иска да готви професионално да се запише в готварско училище. Понеже имам познати от такива училища - ами на доста неща по готварството ги учат за 5 години.Ще трябва бая курсове да изкара, ако се запише в друго училище. А езика ще го научи това дете с бал 400+ (ако вече не е на достатъчно за готвач добро ниво)... Всичко зависи от целеустремеността и положените усилия - във всяка професия. И ако мечтата на живота ти е да готвиш гурме или да свириш на цигулка, не е нужно да задълбаваш повече от обща култура в тригонометрията, примерно Wink А владеенето на технология за фламбиране или дълбоки познания по хармония (музика) са не по-малко ценни от познаването на комплексни числа - всичко зависи от целта, интересите, мечтите.
Така де, професионалните училища не са толкова черни и средата варира, както и в елитните... и не може всички да искат да са програмисти Wink
И понеже имам двама у дома - един от СМГ, един от НМУ, поздрав с тази картинка Wink
Скрит текст:

# 845
Скрит текст:
Привет. Извинявам се, че нахлувам така в темата ви - имам нужда от молба образец с която може друг човек да запише детето, представител. Рових вече 35 страници и не я откривам - казаха ми, че в тази тема би трябвало да я има.

Сърдечно и предварително благодаря. bouquet
Преди 2 години бях направила изрично нотариално заверено пълномощно на приятелка да ме представлява при кандидатстване и записване на детето в училище. Нямаше никакви проблеми. Всеки нотариус ще Ви го изготви.

Скрит текст:
По въпроса дали детето трябва да присъства за подаване на заявление за второ класиране, не. (За София говоря)
Ето Писмо на РУО София
[/quote]

Благодаря на Вас и на останалите дами, които се включиха с коментар тук и на лични.

Спокойна вечер. Hug

# 846
Напълно подкрепям написаното от rally- желанието на детето е по-важно от това, че някой смята "бала за похабен". Мин. година съученичка на малкия ми син, "остана" в кварталното училище с бал 450+  - от шести клас семейството и детето бяха решили така.Причината : спортен състезател, сериозно учещо и показващо мн.добри резултати момиче, на което може би щеше да се наложи да прекрати спорта ако се премести в елитно училище.

# 847
1100033 е входящият номер на детето, кандидатствало в 11 области. Не е от София май.

# 848
Значи област Ловеч.

# 849
  • България, София
Благодаря на всички за милите думи ,платих си таксата в ЮЗУ.Остана да се снимам и попълня документите. Благодаря ви момичета,че ме разбиете и подкрепяте.Късмет на всички дечица ,ние също ако не се случи чудо ще чакаме второ класиране. Обичам ви.
Успех в това начинание 🤗 Искрено се радвам за хора, които имат смелостта да следват мечтите си 😊

Страх ме беше да погледна до коя страница е темата. Вчера я следих до 10 стр.
Днес покрай целия зор да успеем да влезем и да проверим класирането + калпавия нет, пак изпуснах нещата.
Както и да е. Попълних анкетата. Ще се запишем на първо класиране 😊 Девойката е приета по първото й желание  - НСУ в паралелка с АЕ и ИИ.  Съобразих подредбата изцяло с нейното желание. Предполагам, че балът би стигнал и за 51. СУ за същата паралелка, но тя предпочете да го поставим на по-долна позиция.
Надявам се, че не сме сгрешили с избора на училище.

Паздравявам всички наборчета за класирането🤗
Стискам палци на участниците във второ класиране 🙏

Ще се опитам да понаваксам.

# 850
  • София
За статистиката - 133 с АЕ/ре, мат профил, момиче, бал 444. И сега се чуди дали да пробва за 2 АЕГ на 2 класиране, където не са й стигнали 3 Т. Проблемът е, че между двете седи Фег, а тя реши, че не иска френски. Аз бих пробвала, но ще я оставя да си вземе сама това решение, все пак. Нали и за 2 класиране, и за записване няма нужда от детето - само от диплома и лк? И онова заявление за 2 класиране, ако се решим?
Между другото, утре може ли да се обикалят 2-3 училища - дори и тези, в които не сме приети? И да поразпитаме разни неща - дали ще ни обърнат внимание?

# 851
Утре започва записването, като добавим и противоепидемичните мерки, възможно е да не ви обърнат внимание. Иначе ми се струва, че има път към Втора Английска, който минава над ФЕГ, но наистина е най-добре детето да си реши.

# 852
  • София
Олив, а математика иска ли? Защото в математически профил ще учи мооого математика във втори гимназиален етап. И то доста тежка такава.

# 853
  • София
Уф, това е втория проблем - обърнах й внимание за тази математика, като редеше желанията, но явно не си даде сметка. Освен пак да наблегна на това, благодаря за подсещането!

# 854
1 желание Строителството и архитектура с АЕ, Пловдив, момче, бал 410.

Честито , Валерия, много здраве на експертите от РУО-то Simple Smile

За статистиката - момче, Пловдив, 1-во желание, ЕГ Пловдив- НЕ, бал 474.500

Общи условия

Активация на акаунт