Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 772
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 095
Вчера се записахме, но още в системата на МОН пише "незаписал се".Thinking Има ли и други така?

И при нас така. Вие в кое училище се записахте, да не би да ги вкарват накуп в системата в последния ден

# 1 096
  • София
И ние днес записахме гимназиста, документ за самоличност на никой не са искали - на тръгване взехме за всеки случай копието от задграничния му паспорт, с което се явява на НВО.
За промяната на статуса специално питах - казаха, че системата била тегава, не винали отразявала отметката, но щом е записан (имам и вх. номер) да не се притесняваме.
Естествено, аз все пак ще си следя до утре по обед да се актуализира. Wink

Успех на тези, които ще чакат 2ро класиране!

# 1 097
Някое от вашите осмокласничета дали е прочело "Антигона". Моля попитайте наистина ли цялата книга е за труп, който останал непогребан. Моето час и половина след като му я връчих каза, че е прочетена, но като го попитах за какво се разказва, каза че не е разбрал нищо друго освен, че имало труп. Не знам дали да вярвам, че я е прочел, защото не мога да си представя че в учебния материал за 8 клас т. е. на 14г деца може да има произведение с подобно съдържание. А не ми се чете хич такова нещо.
Щерката я прочете, също толкова бързо, коментара беше: “интересна е”.
“Илиада “ чете от христоматията.
\

Горките деца! Истината е, че произведенията за 8 клас са изключително безинтересни и няма как да възпитат интерес и любов към литературата.

# 1 098
  • Някъде на край света
Трябва ли да е нотариално заверено пълномощното? Дали е описано някъде?

# 1 099
# 1 100
Като сте заговорили за литература, НВО за родители.
Отговорете с две думи на кого принадлежи фразата „Робинзон Крузо е само един от авторите, които са в 6-ти клас”.

# 1 101
  • Някъде на край света
Yovanka, благодаря! Мисля, че си отговорих на въпроса - нотариално заверено и само ако е навършил 14 години.

Дописвам се: Дидева, на някой гений ще да е. Innocent

# 1 102
Отговорете с две думи на кого принадлежи фразата „Робинзон Крузо е само един от авторите, които са в 6-ти клас”.

На някой от МОН?

# 1 103
  • София-Младост
Хаха на госпожата от статията;)

# 1 104
  • София
Дете на 13 години няма как да подпише пълномощно...това си пълен нон-сенс.

Може, бе - майка му ще го подпише от негово име, за да упълномощи себе си. Joy

Дидева, може ли аз, може ли? Синеоката госпожа с пълномощното от детето! Nerd

# 1 105
Нула точки и за двете. Joy В условието изрично е посочено - с две думи. Да видите какво им е било на децата.

# 1 106
  • София
На една "дама", слушах го на живо когато го изтърси, но дали беше министър или зам. Мисля, че беше покрай отпадането на български автори от учебника...

# 1 107
Това не беше ли госпожа зам. Министърката и то в ефир🙂🙃
 П. П: при нво за десети клас имаше и някакъв нонсенс с Епопеята, отново от МОН

Последна редакция: чт, 15 юли 2021, 10:50 от RosicaIA

# 1 108
  • София
Вчера се записахме, но още в системата на МОН пише "незаписал се".Thinking Има ли и други така?

И при нас така. Вие в кое училище се записахте, да не би да ги вкарват накуп в системата в последния ден

Оказа се, че се предупредили, че може да има известно забавяне и да не се притесняваме. Simple Smile За 91 НЕГ става въпрос.

# 1 109
  • София
Има ли значение на кое издателство ще са книгите-задължителна литература?
Не мисля. Но все пак лично аз, като купувам, се зачитам малко в текста, защото има страшни безумици.

Хитът с Робинзон Крузо го помня Joy А после как се обясняваше, че било нормално да се правят лапсуси Joy

Общи условия

Активация на акаунт