Седмокласници 2020/2021 - Първо класиране - (12.07 - 18.07)

• 94 593
  • 1 593
  •   1
Отговори
# 1 440
sanaka, с изпит или по симпатии ще се влиза в седмокласната тема Satisfied

Дидева, ама и отмъсти на тази алгебра. Сега не може да ти се опре на малкото пръстче Wink

# 1 441
  • София
По симпатии, разбира се. Joy

# 1 442
  • София
Аз пак филм да препоръчам - българския сериал “Порталът”, последната роля на Татяна Лолова, мир на душата й!
Та, с две думи - пътуване във времето на соц-а. Великолепно направен! Има го в ю-туб, 6 серии.

# 1 443
Аз съм колекционер. Имам сериозна сбирка от учебници по математика от соца. Наскоро даже се изумих какви неща сме учили. Сегашните ученици нямат никакви основания да се оплакват.

# 1 444
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
отделно бяха. Simple Smile
по алгебра - другаря Низамски, ака Низама. напише уравнението, два реда за да даде тласък и "останалото е тривиално". ама за тивиалното ти трябва цялата площадка по физическо.
по геометрия - ...айде де! как се казваше "белия вожд"? побеляла като сняг коса, върху кръгла малка глава. тя от своя страна върху нисичко дебеличко тяло, неизменно облечено с костюм и вратовръзка.
по това време бяха модерни тъничките вартовръзки, но Белия Вожд моди не признаваше и вратовръзките му бяха с размер на лигавника на Гаргантюа и Пантагрюел, заедно. Simple Smile
някое от местните се оплакало, че ни обижда, родителя (явно не кой да е) писал, брисал и една сутрин Белия Вожд идва с порицание от ръководството, защото не се държи добре с учениците - обижда ги и ги нарича "простаци"и "говеда"
влиза БВ с широка усмивка и от вратата казва: "и тъй! забраниха ми да ви наричам простаци  говеда, от днес сте гълъбчета и врабчета. но като кажа "гълъбче", да знаете, че то си е "говедо".
айде сега гълъбче номер 5 на дъската.

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 23:33 от st. Dobri

# 1 445
  • София
Добри, обичам тА! Joy

# 1 446
  • Ланкър, планините Овнерог
Ахахаха
Ние имахме шашав учител по английски, който замеряше с тебешир.
Този по трудово беше с -2 пръста....И менгемета имахме в кабинета, не знам какво му се е случвало на човека. Негов лаф е "отворете прозорците и излизайте навън"

# 1 447
  • София
При нас географът замеряше с тебешири. Много ни беше наплашил. Преди неговия час неизменно учихме в предишния, който беше по трудово. Един ден на учителката по трудово й писна и реши да докаже, че часът й е важен като ни прибере атласите. С една приятелка я приклещихме в ъгъла и й взехме ключа от хранилището, в което заключи атласите. Тя избяга, скри се в зъболекарския кабинет и каза, че няма да излезе, докато не ни изключат. Joy

Последна редакция: пт, 16 юли 2021, 23:54 от sanaka

# 1 448
  • София
Сестра ми имаше един Николчо (да се разбира Николов) по математика, който им викаше “Вие сериозни хора ли ще ставате или литератори?”
А една моя учителка по мат имаше бисера “Всички, които нямат столове, да станат прави!”

Хаха, и при нас географичката мяташе тебешири.

# 1 449
А да пееш в хОра и в 7клас да ти Опнат 4 по музика в дипломата, щото си обидил щерката на другаря по музика, че е леко валчеста. Безценно - и тЕ така се разминах с ЕГ-то.

# 1 450
Дидева като каза колекция и се сетих за любимата ми математическа книжка. Ех, на колко "хинтове" ме научи.

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 11:35 от silan

# 1 451
  • Някъде на край света
Silan, тази книжка има няколко морета с нас и моя петокласник с кеф я четеше. Злато е! След нея всички сборници са му скучни. Simple Smile
Аз пък точно се наточих на връзка и ги махнаха. Къса клечка!

# 1 452
  • София
Оххх, момичета, нИ мо'а са спрА да се хиля Joy
Седя си на хладина и се кикотя, брат ми ме гледа съмнително и пита сина ми какво съм пила, а той отговаря "А, нищо, сигурно чете в бг-мамата" Joy
Значи, експертът по производство на алкохолни напитки ще внимава да не пием много, че ще объркаме фЪкането. Юристът ни ще внимава st.dobri да не напише нещо, което ще ни докара беля, че да не отидем в рабфак - съвременен вариант Joy

# 1 453
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile Simple Smile Simple Smile веселба да пада.
и по малко нещо за душата - я бейлисче, я кой каквото пие.
Wink

# 1 454
Ох, Добри, така се хиля, че заглушавам ревливия бебок в съседната стая, в хотел сме. Да не вземеш да спреш да пишеш...
А на твоя левент пожелавам най-сърдечно да не спре да се изказва по своя неповторим начин, явно има на кого да се метне. Щом не успя да го отучи даже госпожата до 4-ти клас, която беше дресирала моята  китайска лисичка да затваря капачките на маркерите тихо...
А лисичката си беше обикновена до вторник, когато най-сетне убеди майка си, че повече от всичко иска да учи китайски.
Та, ще ни липсвате, на мен и на лисичката... На добър час!

Общи условия

Активация на акаунт