Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 370
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Няма как да не действа. Както обясних, ако е купона на Али от тип изненада работи и малко по-трудно се вижда, тъй като не като другите купони. То се прилага автоматично и може да не разбереш че имаш отстъпка, освен ако не видиш колко пари са ти изтеглили от картата или си внимавал и гледал на последната страница от поръчката.
Обаче не говорим за другите видове купони:
- купон за регистрация, който се дава само на нови потребители. Той се показва на първата страница когато не сте логнати
- купони на селърите, те са на самата страница на продукта, пак при определени суми и се прлагат още в страницата на шопинг картата, в дясно от продукта.

# 286
Сумата която ми взимат си е точно толкова, колкото изчислих по поръчката, няма никаква отстъпка. Пробвах на друг магазин, начисли ми автоматично отстъпка. Не схванах, защо не ми я дадоха при поръчката.

P.S.  При всичките проби, оставам с впечатление, че отстъпката е за 39,12 лв. без ДДС.

# 287
  • BG-DE
Като натиснеш бутона за оформяне на поръчката там преди крайната цена няма ри го, защото при мен там се появява и реално покрива горе-долу стойността на ддс-то.

# 288
  • Sofia
Като решат да ме изненадват Али  ще направя и скрийншот Simple Smile

# 289
  • Своге
Действа си купончето. Ето една поръчка от 29.07. Имам 2$ от продавача и купончето от Али...

# 290
  • Пеликания
За пръв път ми излиза такова действие. По принцип за какво е?

# 291
  • BG-DE
Буквално означава, че вносът е разрешен.

# 292
На мен ми дойде пратката от началото на юли, взех я без да плащам нищо допълнително. На етикета пишеше цена под долар!

# 293
На етикета пишеше цена под долар!
Продължавайте да споделяте подобни впечатления и скоро ДДСто ще ни се види песен! Писали са каквото е трябвало. Щом стоката е обявена за под долар, значи толкоз й е себестойността. Точка.

# 294
  • BG-DE
Е, то в момента с новите правила занижената стойност на стоката не е от голямо значение, защото все пак лимита е $150, едва ли всеки втори се изтрепва да пазарува над тази стойност, а и не си мислете, че на митницата не са наясно, че китайците редовно занижават себестойността, това е обществена "тайна" не само в българските форуми 😊

# 295
  • Пловдив

Ще имам ли късмет до 13.08 да е при мен?

# 296
Моята стоя със същия статус около месец и след това дойде е пощата.
Скрит текст:
Поръчака SYAE006980436
Получих статус Out of delivery.

Какво означава този статус?
В една фб група имаше 3коментара, че това означава, че пратката е в някоя от куриерските фирми, но нямало тел.нимер, за д аме намерят и не може да се проследи по нататък.

От същия продавач проръчах преди месец и дойде по Speedy и там ли да отида да я търся, ако горното е вярно ?

# 297
  • Sofia
Сумата която ми взимат си е точно толкова, колкото изчислих по поръчката, няма никаква отстъпка. Пробвах на друг магазин, начисли ми автоматично отстъпка. Не схванах, защо не ми я дадоха при поръчката.

P.S.  При всичките проби, оставам с впечатление, че отстъпката е за 39,12 лв. без ДДС.
Днес направих поръчка с един такъв surprise code. Важното е, като се появи кода, да го приложиш/вземеш.
Скрит текст:
Под Savings (в дясно) се виждат двата приложени от мен кода: един на продавача и кода на Али. Т.е. при мен крайната сума преди ДДС, с отстъпките е $83.82
На следващта стъпка се изчислява ДДС-то, с което крайната сума ще стане $83.82 *1.2= $100.59

След като направиш поръчката в секцията "Financial" се вижда и крайния резултат:
Скрит текст:
А именно от картата са изтеглени $100.59

# 298
Направих 2 поръчки на 2 и 4 юли и вече си ги получих в пощата. Сега искам да направя нова, но до Германия до превозвач, тъй като е по-изгодно до там. Някой поръчвал ли е до превозвач в Германия след 1 юли? Както преди ли е, т.е. доставят до посочения адрес?

# 299
Някой получил ли е поръчка от испански склад, времето за доставка отговаря ли на обещаното?

Общи условия

Активация на акаунт