Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
и на мен ми се случи с малка пратка, явно евтините минават без такси

# 316
Взех си 4 малки пратки (аксесоари за маникюр, пакетчетата бяха плоски и малки), на едната пишеше 0.16 долара (наистина толкова беше с намалението за нов клиент), на другите не погледнах какво пише като стойност. НИЩО не ме караха да плащам- явно са решили да не се занимават с ДДС на малките пакетчета. Моите наистина бяха мънички де и за ниска стойност.
Впечатлена съм от магазина Nicole Diary, всяко шаблонче беше в отделно найлоново пликче с цип!
Имаше някаква друга пратка- само с име (като моето), без фамилия и се чудеха дали е за мен. 😅 Добре, че продавачът е написал поне адреса както трябва, оказа се, че е за друга адашка от съседна улица. Не вярвах, че има такива продавачи, да пишат само по едно голо име на пакета...

Последна редакция: сб, 07 авг 2021, 02:48 от dolce miele

# 317
Здравейте. Имам вече две пратки, които стигат до статус Delivering - Received by the delivery company след Customs clearance successful, но не идват. В някакъв момент тракинг номерът става BG00000....
Някой имал ли е подобни случаи - отварям си dispute, но все пак предпочитам да си имам доставка.

# 318
  • Sofia
От 28 юни до сега са месец и 10 дена - прекалено много ми се струва от Белгия до сега да не е пристигнала.

Дано правилно да са ви написали адреса. Имал съм само един случай за върната практа, поради непълен адрес - т.е. изпращача си беше спестил в общи линии улицата и номера - явно си мисли, че в София всички ме познават.

# 319
Здравейте. Имам вече две пратки, които стигат до статус Delivering - Received by the delivery company след Customs clearance successful, но не идват. В някакъв момент тракинг номерът става BG00000....
Някой имал ли е подобни случаи - отварям си dispute, но все пак предпочитам да си имам доставка.
Скрит текст:

За пратки с номера BG00000 проверявате по телефона или на място най-близкият офис на M&BM

# 320
Благодаря много. За първи път чувам за тази фирма. Проверих на сайта им и двете пратки са със статус В процес на доставка - едната още от 2 юни. Интересно защо не са доставени и нямам никакво известие. С тази фирма винаги на място ли се взимат пратките?

Скрит текст:

За пратки с номера BG00000 проверявате по телефона или на място най-близкият офис на M&BM

# 321
С номер BG0000 беше поне една от четирите пратки които получих от Пощата. Дано не ми се налага да си търся останалите няколко от М&BM...🙄 Пощата е за предпочитане пред тях.

# 322
Здравейте. Не знам дали тук трябва да пиша, но искам да попитам. До сега никога не съм пазарувала от алиекспрес и искам да попитам как точно става? Като си поръчам нещата и си вкарам номера на картата в пощата не трябва да плащам нищо или? Искам да си поръчам комплект за маникюр на стойност 56.88 с ДДС поне така пише.

# 323
  • BG-DE
Да, плащате си поръчката и после чакате да си я получите. Ако досега не сте поръчвали бих Ви посъветвала да си инсталирате и Алирадар, ще ви покаже рейтинга на продавача и дали същата стока я няма и на по-ниска цена.

# 324
Да, плащате си поръчката и после чакате да си я получите. Ако досега не сте поръчвали бих Ви посъветвала да си инсталирате и Алирадар, ще ви покаже рейтинга на продавача и дали същата стока я няма и на по-ниска цена.
Благодаря Ви много!❤

# 325
Здравейте. Не знам дали тук трябва да пиша, но искам да попитам. До сега никога не съм пазарувала от алиекспрес и искам да попитам как точно става? Като си поръчам нещата и си вкарам номера на картата в пощата не трябва да плащам нищо или? Искам да си поръчам комплект за маникюр на стойност 56.88 с ДДС поне така пише.
Къде пише, че е с ДДС? На мен цените не ми излизат с ДДС.
Аз бих ви посъветвала да гледате и транспортната такса, да не е да искат 20 долара за транспортиране.

# 326
Някой знае ли колко време отнема от Clearing customs succesfull до доставка в клона(София) От 10 дни стои на този етап доставката и нищо.

# 327
  • Сливен
Имам поръчка със същият стаус,стои така от 26.07,за Сливен е и друга със статус Receive by the delivery company ,която пък стои така от 12.07.С BG са номерата и според проследяването трябва да дойде с Български пощи.Проверявах и в клона,няма ги.

# 328
  • при моите любими
Момичета търся дълго, до под дупето или до коляното зимно яке с качулка с пух. Дали някой е взимал нещо хубаво от този сайт?

# 329
Аз си взех едно много дълго - под коляното ми е за моите 180 см ръст. Но не е пухенка, а с поларена подплата, тежи и пухът на яката му е дооооооста малък в сравнение със снимките.
От този тип е, но е черно и доста по-дълго.
Не мога да си открия поръчката, явно съм я пратила в кошчето.

Общи условия

Активация на акаунт