Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 306
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
Не ми се е случвало точно с алиекспрес, но ако не става автоматично разпознаването, би трябвало да има възможност да се обърнеш към жив оператор да те види на камера в реално време и да му покажеш ЛК.

ами аз всичко показах директно от тел
много чисто и ясно, не мисля че ще имат съмнения.

Нямям имейл още, но се надявам че всичко ще е ок.
засега е в процес на разглеждане, но си ползвам аликесрес нормално .Нямам някакви забрани слава Богу Simple Smile

# 406
  • Sofia
Много пъти сме го коментирали и не знам по каква причина мине се, не мине време и все някой е очуден, че Алиекспрес няма гаранция (само 15 дена), че се плаща мито/ддс като поръчваш от Китай, че в Алиекспрес има различни продавачи, а не е един единствен.
Силно е препоръчително да не купувате скъпи неща или да сте наясно, че ако го направите:
- може да се наложи да платите ДДС;
- може пристигне повреден или да е фалшив продукта и да не можете да си получите парите;
- че ако искате гаранция, то само продавача, при добра воля и късмет може да ви асистира;
- че продуктите са основно за китайския пазар (електроника) и може да има проблем в Европа;

Като цяло се купуват дрънкулки за 5-10-20 долара, които можете да ги прежалите.

Banggood са много по-добри по отношение на по-скъпа техника (примерно телефон), защото имате гарантирана доставка, със застраховка, без плащане допълнитено на ДДС и 1година гаранция.

И въпреки това, не си струва риска и е по-добре от българска фирма вносител, когато разликата в цената не е фрапираща.

# 407
Нямям имейл още, но се надявам че всичко ще е ок.
засега е в процес на разглеждане, но си ползвам аликесрес нормално .Нямам някакви забрани слава Богу Simple Smile
3 работни дни

# 408
Thank you for uploading your documents.

We were able to validate your transaction and are happy to let you know that you can start paying orders half hours later on AliExpress.com. You are advised to use the verified card(s) for payment again.

Thank you for your patience and understanding.

Sincerely,

AliExpress.com

# 409
  • в сърцата на децата <3
Това фейк ли е? Мейлът изглежда легитимен, но нямам пратки без платено ддс, нито такива, които е възможно да са в България в момента...

# 410
Фейк е. Пощите не информират по мейла, домейнът им не е postbgunions, езикът меко казано не звучи български, директната доставка е по тяхно усмотрение...

# 411
Не само че е фейк, но ако кликнете на линка най-вероятно ще целят кражба на лични данни.

# 412
Аз получих смс от BGPOST когато имах пратка за която трябваше да платя ДДС. В него ме уведомяваха, че пратката е в пощенския ми клон, пишеше го номерът за проследяване на пратката (това за мен е много важна подробност) и че дължа ДДС. Реално, по никакъв начин от мен не се изискваше друго, освен да отида на място в Пощата. Подобни имейли ми изглеждат меко казано много съмнителни...

# 413
  • в сърцата на децата <3
Не само че е фейк, но ако кликнете на линка най-вероятно ще целят кражба на лични данни.
Е, не съм чак толкова руса Joy

Благодаря на всички за отговорите! Дефакто всичките ми стари пратки влязоха без ддс, новите още са далече. Явно съм извадила късмет Simple Smile

# 414
Някой беше питал за шуба, отговорих с един продукт, който не е точно като моята.
Намерих същия модел шуба като моята, но от друг търговец. На мен ми беше излязла около 40 лв и с безплатна доставка, по други магазини е 70+ лв и още 10 за доставка.
https://a.aliexpress.com/_mMR9Y5d

# 415
Поръчах за пръв път от промените. Пише, че VAT е включено в цената. Направи ми впечатление обаче, че цените са много по- високи отпреди. Преди един кейс за телефон струваше долар, а сега са по три. Каквито и такси да са включени, увеличението не отговаря.

# 416
  • в сърцата на децата <3
Поръчах за пръв път от промените. Пише, че VAT е включено в цената. Направи ми впечатление обаче, че цените са много по- високи отпреди. Преди един кейс за телефон струваше долар, а сега са по три. Каквито и такси да са включени, увеличението не отговаря.
Световната икономиеческа криза не може да заобиколи Китай...

# 417
Кризата ще да е голяма при 300% инфлация.

# 418
  • в сърцата на децата <3
Не, само в България сме такива тарикати, нийде другаде по света го няма.

# 419
Това последното не го разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт