Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 274
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
  • в сърцата на децата <3
Може ли да ми кажете за какво се използват тези неща Може ли да се пазари с тях или се използват като отстъпка към даден продукт
Аз намирам само продукти със супер символична употреба на тези coins. По принцип има и разни неща, които можеш да купиш почти изцяло с тях, но аз никога не се докопвам до такова чудо Joy

# 496
Колко време след отварянето на диспут се активизират от Алито?

# 497
  • BG-DE
Когато продавачът даде отговор пише до коя дата ако не се споразумеете се включва АЕ.

# 498
  • в сърцата на децата <3
Или ако не отговори нищо като изтече срока Али се включват. Когато повдигнеш диспут се включва таймер за отговор или предложение от продавача. Обикновено иска да затвориш диспута и да чакаш. Не го правиш! Затвориш ли диспута вече не може да отвориш нов (най-често, но не винаги). Затова ако не ти предложи пълно връщане на парите не се съгласяваш, а отказваш. Тогава има пак време, през което може да направи нова оферта продавача и когато изтече - Али се включва.

# 499
  • BG-DE
Ако продавачът не отговори нищо автоматически печелиш спора.

# 500
https://www.facebook.com/AliexpressBulgariaFAQ/posts/1025122020966912
Скрит текст:
за вече отворен диспут е по-сложно. Трябва да знете къде е датат до която може да се отвори диспут.

# 501
Имам следния отговор от Али на диспута ми - болднатото.
Предложили са ми решение - частично връщане на парите. Съгласна съм с него, трябва ли да качвам видео в такъв случай?
Скрит текст:
Problems with the order   Judgement from AE   Invalid Reason   Proof Guide
Product arrived damaged   Valid   -   We suggest you to contact the seller to negotiate this problem. Thanks.
Not delivery on-time   Invalid   We are regret to inform you that the dispute could not be supported since the product was shipped to you in 15 days within the on-time delivery service. Please kindly negotiate with the seller directly. Thanks for your understanding.   -
Having problems after connecting to the device   Invalid   Video is needed for this complaint   
Please provide us a video and show us you  follow the product instructions to pair the product with the corresponding device correctly first,

then show  the malfunction clearly,please make sure the model number,system version and brand of your  equipments was as seller's product page listed;

if the seller make a counterclaim againse your claim/evidence in the dispute,you may need to show in your evidence that you are testing the product according to the seller's instructions/advice in order to help us to confirm the problems.

# 502
За пръв път номерът на пратките ми започва с BG. А са от различни магазини. Да не говорим, че не мога са ги проследя. Пише, че такива не съществуват!

# 503
Изпрати ми отговор, че пратката ми била в пощата и ми прати номер. Този номер на пратка мога ли изобщо да го проверя някъде, защото следя пакета през приложение и и ту е в София, ту в Post NL. Според продавача, който уж се е свързал с пощата пакета ми бил при тях.

# 504
  • в сърцата на децата <3
Изпрати ми отговор, че пратката ми била в пощата и ми прати номер. Този номер на пратка мога ли изобщо да го проверя някъде, защото следя пакета през приложение и и ту е в София, ту в Post NL. Според продавача, който уж се е свързал с пощата пакета ми бил при тях.
Пишеш, че е проверено и в пощата я няма. Толкоз. Твърде много се обяснявате с продавачите. Времето за диспут обикновено е след около 90 дни от пускането на поръчката, така че или е изгубена или просто не е пусната и са ти дали фиктивен номер.

# 505
  • София
За пръв път номерът на пратките ми започва с BG. А са от различни магазини. Да не говорим, че не мога са ги проследя. Пише, че такива не съществуват!
BG май ги доставя МВМ - така чета по форумите, лично не съм получавала. Там трябва с обаждане, май нямало проследяване, но да пишат запознатите

# 506
Няколко с BG получих от Пощата. Явно съм късметлийка, защото изобщо, ама изобщо не искам да се занимавам с другите...куриери МБ нещо си...😃

Последна редакция: вт, 24 авг 2021, 01:24 от dolce miele

# 507
Аз имам една с BG номер някъде по трасето, нямам идея дали ще я получа. Стои от 3.08 без промяна в статуса. Другата пратка пътува последно ми показваше
Вашата пратка е пристигнала в пощенския оператор на страната на местоназначение и ще бъде доставена през следващите дни

# 508
Е, моите стояха от 28-30 юни като пристигнали в country of destination...Дойдоха около 4-5 август 😅

# 509
Е, моите стояха от 28-30 юни като пристигнали в country of destination...
В Лиеж ли Wink

Общи условия

Активация на акаунт