Пазаруване от Aliexpress.com 62

• 37 258
  • 740
  •   1
Отговори
# 525
  • в сърцата на децата <3
Превод
Можете да закупите само една оферта за нов потребител или оферти за до $ 30.  Изберете продукта, който най -много ви харесва, за да завършите поръчката си.
Благодаря за превода. Пробвах да махам и добавям неща за да съм над 30 долара или под 30, но пак не дава да я завърша. Възможно ли е защото съм избрала 80 различни продукта?
Та пробвай първо да поръчаш 1-2-3 де, няма отстъпки за количество когато са от различни търговци... Или пусни една евтина и на втората - всички останали.

# 526
Превод
Можете да закупите само една оферта за нов потребител или оферти за до $ 30.  Изберете продукта, който най -много ви харесва, за да завършите поръчката си.
Благодаря за превода. Пробвах да махам и добавям неща за да съм над 30 долара или под 30, но пак не дава да я завърша. Възможно ли е защото съм избрала 80 различни продукта?
Та пробвай първо да поръчаш 1-2-3 де, няма отстъпки за количество когато са от различни търговци... Или пусни една евтина и на втората - всички останали.
А не трябва ли поръчката да е една и над $30?
Или друг вариант, търговецът да избира дали да се включи в тази оферта и да сте избрали продукти все от търговци, които не учаатват? (напр. в еМаг партньорите им могат да избират дали да участват в промоции, оферти с ваучери на еМаг и подобни, може и в Али да е така)
Аз съм много стар потребител и нямам идея, честно казано, но ми се вижда малко нелогично на чистак-бърсак бов потребител да дадат оферта за $30 и той да може да поръча 60 неща по $0.50 от 40 търговци с тази оферта. То така всеки ще си прави по 200 профила, че да получи авантата и повече няма да се логва .

# 527
Ако не си логнат в Али, на мен също на всеки продукт ми излиза смешна цена с отстъпка за нов клиент...Обаче може да се избере само 1 продукт...Едната оферта беше около 4 лв отстъпка от цената. Другата беше 0,01 цент за една стока по избор. Една от двете оферти, за 1 продукт...

# 528
Идвам да се похваля най-учтиво ми "кликнаха-прозвъняха" от пощата. И при обаждане от мен ми казаха, че имам пратка без адрес. Утре да ходя да си я взема. Даже "учтивата" мадама ме насмете, че не съм си написала адреса Joy Явно китайчетата са си спестили подробностите по адреса или за тях е било достатъчно града да напишат.
Ами че ние колко хора сме за тях, те сигурно си мислят че всички се познаваме Grinning

# 529
Здравейте! Идвам със следния проблем. Баща ми си поръчва някакви неща и вече втора поръчка му е отметната като получена, а реално той не е отмятал нищо. Първата я прежалихме за 5 долара. Втората е доста по-скъпа обаче. Пише, че сделката е финиширана преди 3 дни. Пуснах диспут за всеки случай и ще видя какво ще кажат. На друг случвало ли се е подобно нещо?

# 530
Тези с номера BG.... вече може да се проследяват. Може да се ориентира човек коя къде да търси.  
https://mbm-express.com/trace/index/%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%81%D0% … %D0%BA%D0%B0.html
Някой с активен BG00000 да провери дали работи.Когато аз следих не успя да ми покаже нищо.
Изписва “За момента няма налични данни.” Може би защото не е влязла в България все още.
eто как е една с БГ номер при мен

сега ще видим кой сайт ще добави по бързо / M&BM Express
писах до админите на 17track.net и parcelsapp.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

parcelsapp.com - вече добавиха МБМ

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 13:54 от musicdoubl3

# 531
Али-то се включи с решение по диспута и тъй като в поръчката ми имаше няколко артикула на обща стойност 23 долара, имах опцията за всеки по отделно да отворя диспут, както и направих. Преди малко получих следния мейл
но не разбирам това ли е крайната сума, която ми предлагат като обезщетение или за всеки артикул следва да получа такъв мейл?

# 532
Али-то се включи с решение по диспута и тъй като в поръчката ми имаше няколко артикула на обща стойност 23 долара, имах опцията за всеки по отделно да отворя диспут, както и направих. Преди малко получих следния мейл
но не разбирам това ли е крайната сума, която ми предлагат като обезщетение или за всеки артикул следва да получа такъв мейл?
При мен последния път имаше 2 съобщения, за двата артикула в поръчката имаше отделен рефънд.

# 533
Много странна работа, грам нищо не им разбирам. Ще изчакам да видим кога и колко пари ще ми върнат и така. Благодаря за отговора

# 534
Нещо съвсем се оплетох с набавянето на документите за митническо представителство... Поради някаква причина в онлайн банкирането ми не откривам превода към алито, което е странно, защото бях направила плащането с дебитната ми карта. На някого случвало ли му се е да има подобен проблем?

Освен това откъде трябва да изтегля фактурата за направеното плащане? От Алито ли става въпрос?

Извинявам се предварително за въпросите, обаче ми е малко забъркана цялата ситуация...

# 535
  • в сърцата на децата <3
Някаква идея какво се случва? От миналия ден е така при мен.

# 536
  • Сливен
Пратките които са пристигнали в Будапеща ,къде да ги търся в България?

# 537
Пратките които са пристигнали в Будапеща ,къде да ги търся в България?
Моите 2 взех от пощата. Не се проследяваха след Будапеща. След около 10 дни от последните данни в проследяването се обадиха от пощата да си ги получа.

# 538
  • София
Здравейте, направих поръчка за филтри за прахосмукачка през месец май. Поръчката на 29.06.21 г. е със статус- Arrive at local delivery office.  Търсих във пощата, спиди и МБМ -никъде я няма,изчаках да изтече времето и пуснах диспут. Отказаха възстановяване-била пристигнала да ходя да я търся. Писах на продавача да увеличи времето той ми отговори с усмивка. Писах , че не съм доволна -нищо, Писах и на Ема-никакъв отговор.Направо съм бясна-сумата е 13 лв. -малка е .Случвало ли Ви се е , прежалила съм сумата въпроса е да не се случва и на други-само да ни прибират парите.

# 539
Изчакай, ще дойде.
И аз така търсех една пратка сумата време. От пощите викат пратка с такъв номер не съществува, но си дойде.

Общи условия

Активация на акаунт