Отговори
# 285
Дано операцията на маллкия Ла4ко мине добре Praynig Praynig, с теб сме  Мама Иги  Praynig Praynig Praynig

# 286
  • София
Мама Иги,всичи сме с Лъчко и му пращаме всичката енергия сила и любов.Сигурна съм,че ще се оправи newsm17 newsm10

# 287
  • у дома
Mama Igi и ние ви изпращаме цялата си позитивна енергия  Hug молим се за малкия Лъчко да бъде силен, така както майка си и да се справи с всички трудности  Praynig молим се да се възстанови бързо след операцията  Praynig Praynig Praynig прегръщаме ви  Hug

# 288
    Молим се за малкия Лъчко всичко да мине благополучно.
 А за нова тема: Августовските слънца се подготвят за студа! , супер заглавие като гледам времето на вън.

# 289
НОВАТА НИ ТЕМА

# 290
Мама Иги и ние сме с вас, молим се за  бързо и леко възстановяване на Лъчко! Praynig
 Отдавна не съм се включвала и сега разбирам, но искам да споделя, че съм преживяла операцията на мой много близък човек и разбрах, че все още има добри и отзивчиви хора, от които най- малко съм очаквала и които без да се замислят дариха кръв и ни помогнаха. За това сме хора и в хубави и в трудни моменти да си помагаме.
Няма какво друго да пиша, освен пожелание за един хубав и щастлив ден, край нашите мъничета!

Общи условия

Активация на акаунт