Ето, че дойде време и ние да ви почерпим днес, станахме на 3 месеца . В края на деня го правим, но днес бебка е доста кисела и не ме оставя за миг да отида някъде и да я оставя. За това цял ден сме двете на спалнята и се гушкаме. Сега тати ни отмени и двамата с шушката гледат мача, падаме много кофти, но уви.....
Самата рожденничка ви черпи с тортичка по този повод.
Освен всичко останало днес ни спряха водата от 6:30 сутринта и ще я пуснат чак утрe по някое време. Направо бях бясна, защото нямаше никакво предупреждение, една приятелка работи във ВИК Варна и от нея разбрах, че сменяли водопровод
. А за зла участ ние нямаме никакви запаси от вода. Тази вечер се къпахме с мокри кърпички, малко гимнастика имаше и масаж задължително.Дано утре да е по ведра, че днес се изтормозих.
Относно акането, ние без Дуфалака сме за никъде, преди й помагах с термометъра, но това не е много добра техология, защото се привиква към нея.
Утре смятам каквото и да е времето да я облека сериозно и да излезем за малко на разходка, може и от това да е кисела. Мерих й температурата в дупенцето и беше 37.7, като се смъкнат 0.5 единици става 37.2, това вече температура ли е или какво?!?!
Не знам да й дам ли Панадол или не?! Но от няколко дена много се плюнчи и само си чеше венците с езиче, не знам дали са зъбки или си внушавам, но определено е кисела.Ох, стана много дълго, желая ви лека нощ и спокойни и здрави бебченца.

,но аз за съжаление не знам.
.В дупето не съм пробвала досега
,и накрая все си мисля 4е не съм го сложила правилно и на място и съответно - не измерва правилно
Давам й с лъжи4ка.НО- като увели4им коли4еството ще й давам в шише( леле- каква борба ще бъде
.Все още не бързам да се похваля,но като цяло нещата мисля 4е се развиват добре.ДО края на седмицата се надявам да са приклю4или
,

Чудото стана.
Моля се за тях, един ден да изпитат това, което ние изпитахме и продължаваме да изживяваме. 
.В албумчето съм качила снимки да видите каква любов цари между братовчед и братовчедка
.Вчера пък ми стана адски мило-Ина си задържа сама шишето с вода.Сигурно е било напълно случайно,ама беше много сладко