Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 301
  • 752
  •   1
Отговори
# 525
  • Между гори и планини

Да сменя морските пейзажи със селски.

# 526
  • София
Айде по една патерица и от мен за Тиуг и шмърци. Да сте здрави и от късмет да не отървете...

# 527
Моето момиче е с С1 по английски. Излязоха й резултатите. Яви се на В2, но покрива С1 на всички части. На три от тях с максималния резултат за С1.
Ама толкова ми е готинооо, ама така ми е кеф😁 Фукам се, да знаете!

Най-страшното животно е телец, който само гледа, мълчи и се усмихва!

# 528
  • Sofia
Amanda, толкова сме готини, че няма как да се страхуваш 😘
Фиш, браво на детето! Това от наборите или по-голямото ти дете?

# 529
  • Между гори и планини
Мъжът ми е телец, душа - памук. Малко говорят, но винаги на място. Много точни. Готвят уникално вкусно. Единственото лошо е, че харчат много. Печелят много и харчат още повече - талант! 😂 За това моя се е сдобил с пресметлива коза.
Овните са страшни, докато не им влезеш под кожата. Но пък са много работливи.

# 530
Fish, браво на детето!
Vesana,  познавам ви  добре. Очарователни командири:grinning:

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 20:27 от Amanda.D

# 531
Amanda, толкова сме готини, че няма как да се страхуваш 😘
Фиш, браво на детето! Това от наборите или по-голямото ти дете?
Наборката. Тя ми голямата😁

# 532
Най-страшното животно е телец, който само гледа, мълчи и се усмихва!
И яде. Много яде. Непрекъснато яде. Joy

# 533
  • Sofia
Мъжът ми е телец, душа - памук. Малко говорят, но винаги на място. Много точни. Готвят уникално вкусно. Единственото лошо е, че харчат много. Печелят много и харчат още повече - талант! 😂 За това моя се е сдобил с пресметлива коза.
Както казва моят мъж: "Трябва да има разделение на труда - един да печели, друг да харчи"😂

# 534
Моят мъж е стрелец, сигурно може да се каже нещо хубаво за стрелците, ама не се сещам Joy

# 535
  • Между гори и планини
Аз харча 2 пъти по-малко от мъжът ми. Като го пратя за хляб се връща с 3 торби екстри. Аз съм някаква сбъркана, дето не обича да ходи по магазините, да купува дрехи, обувки и др. Само периодично ми пристигат кашончета с вино и книги. Набора и той намества всичко, колкото му дам, всичко харчи. От 9 клас съм решила да му давам пари един път седмично и да си прави сметката.

# 536
Доня ако искаш мога да те науча да харчиш два пъти повече от него😁

# 537
Ние и двамата харчим много. Само голямото дете е пестеливо.Чак ме дразни с тая пестеливост...

# 538
  • о`майна лунна нощ е
Висим в тапа на магистралата и вместо да съм кахърна, че едва шаваме, морето свърши и утре е понеделник работен ден, аз се хиля на етикетчета 1.70лв и се чудя дали наоколо растат гъби. От колите покрай нас ме гледат съжалително като акълът ми да е останал в някоя шамандура на Арапя.
Обичам ви!

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 20:05 от `ТуиГ

# 539
  • у дома...
ММ е Лъв. Аз съм Телец. 'Ич тамън не ми е като почне да ръмжи и мята грива. Той харчи повече. Аз мразя да пазарувам парцалки и чепици. Чантите са моята краста, и книгите. Хедонист и епикуреец съм.

Общи условия

Активация на акаунт