Ваканцията след ОСМИ клас - част 2!

• 25 300
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Айде, червена точка и за вас. Joy

# 511
Шмърци, честито! Ама хубави хора тука бе, все рачешки майки, затова сме такива прекрасни майки Joy

# 512
  • Някъде в Европа...
Смея се с глас 😁...А познайте ако някой спомене, че ще ходи за гъби, какво ще си мисля 😁
Хепи, аааа, то юли почва и друга зодия - и там сме "арни" хора 😉😁
clevermary, обяснявали са ни го водачи в автобусите за Турция, предупреждавайки жените да не се объркаме да го ползваме 😉..."Сок" значело .....на АЕ разговорно, а те поназнаиват, особено по курортите, и те гледали "интересно" ако им го кажеш..😉, особено пък с въпросителна интонация 😉

Последна редакция: нд, 18 юли 2021, 18:50 от AIR

# 513
  • София
Честити да сте Шмърци и Туиг! Да сте здрави, в добро настроение и в компанията на любими хора! Наздраве!
Нашата девойка също го подкара без режим...извежда кучето сутрин в 8 и после си доспива...Задължителната литература е непокътната, но уж се кани да чете...
Много ме радват морските и планинските ви снимки!
Ние може би няма да успеем да направим море, но се надявам на няколко планински уикенди. А сестрата на ММ е на пътуване с мотор до Норвегия. Какви страхотии показва....последно беше на скала с името Тролски език, имаше хора на ръба и...луда работа!

# 514
  • Между гори и планини
Днес беше голяма жега при нас и то от 10 часа. Покрихме се у дома. Набора излезе преди малко да коси задният двор, аз ще поливам цветя и зеленчукова градина.
Aila си мълчи кротко, ама и тя е голяма градинарка, повече и от мен.

# 515
Всички ли се знаете във фейсбук, бе! Само аз се крия Joy

# 516
  • Между гори и планини
Всички ли се знаете във фейсбук, бе! Само аз се крия Joy
Хаха, много си се скрила 🤪
дългокоско  коси.

# 517
Завиждам за двора, ама и страшен работник имаш! Евала на това дете! Златно!

# 518
  • София

Хайде и аз го видях тази година. Дано да мога и да се топна по-натам.
И на мен ми попадна клипче с разни красоти от Норвегия. Мисля, че ако бях родена в някоя северна страна щях да съм много щастлива. Обичам суровия климат. Може би тогава бих се радвала и оценявала слънцето. Днес почти щях да припадна. Всъщност на лятото само морето му е хубаво. И че ми съхне бързо прането Simple Smile

# 519
  • Между гори и планини
Има вкусни плодове и зеленчуци лятото, носим леки къси дрехи. Всъщност сме късметлии с 4 сезона и така никой не ни омръзва. Живяла съм на тропик, уморително е само жега. Но пък в Скандинавските страни не бих издържала на дълги зими и къси дни. Много депресарско.

# 520
  • софия
Шмърци, да си здрава и щастлива!

Много раци сме се сбрали тук. За това ни е така динамична, щурава и хубава темата 😜

# 521
  • Sofia
Ааа, Раци, колко да сте само Раци, сега ще изскочат Лъвовете 😆

# 522
  • Някъде в Европа...
Ааа, Раци, колко да сте само Раци, сега ще изскочат Лъвовете 😆
Тъй, тъй..още малко 😉

# 523
Какви са тия дъждове и светкавици към София...обръщам към морето...

# 524
От Лъвовете се страхувам:kissing_heart:
ТуиГ, Шмърци, живи и здрави и все така забележителни. Всяка по различен начин.
jam, поуспокои ме. Браво на твоето момче за изпита
Днес толкова много ми омръзна от селски труд, че почвам да си мисля, че май по- лесно се живее в апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт