Предстои ми инсеминация - Тема No 29

• 30 409
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Честита нова година!Пожелавам с цялото си сърце на всички много здраве, само положителни тестчета и здрави бебета!❤️

# 676
За много години, мили момичета. Желая в домевете ви да има здраве, разбирателство, любов и пухкави бебета.
Днес бях на преглед, за да преценим как ще подходим към четвъртата инсеминация. Лекарят предпочита отново да я направим на естествен цикъл след кърменето, което получих при първата стимулация. Каза ми обаче да не разчитам особено на успеваемост, защото след толкова дълго време непрекъснато и контролирано следене и 3 неуспешни процедури, смята че трябва да си пуснем документите за инвитро. Ще проследя темите във форума, за да се информирам по-добре за клиниките и лекарите. Междувременно обаче ще се включвам и тук, защото чакам добрите новини от вас.

# 677
За много години! Всичко ще се подреди и ще имаме успех и ние! Само си представям онзи момент в който ще станем майки и ние.... И събирам сили... Аз още не знам дали е успешна моята инсеминация... Тестовете са отрицателни... Утре ще си пусна кръвен и ще споделя какъв е резултата... Стискайте ми палци 😇 Имам усещането че ще ми дойде, дано се лъжа....

# 678
  • София
Здравейте и за много години ! С малко забавяне пиша, за да споделя аз откъде минах  Simple Smile Направих 3 инсеминации при д-р Димитрова във Вита - мъжки фактор, неуспешни. Направиха някаква част от задължителните изследвания , но всично беше много странно - всеки път ме питаше д-р Димитрова дали искам стимулация и други такива и съответно не взимаше тя решение... За отношение към мен не е било лошо, но беше много междудругото, приемаха ме между пациенти, а последният път дори не провери дали се е спукал фоликулът (развих киста съответно). Решихме 4тия опит (последен) да го направим на друго място и попаднахме на д-р Станулов / Афродита. Направиха ми доста изследвания там , вкл. и за тромбофилии и се оказа (както доста мами тук), че имам проблем с два фактора. Слагах си утрогестан, биех си фраксипарин от самото начало и стана от 1вия път Simple SmileSimple Smile Сега съм в 5ти месец и чакам момиченце. Стискам палци на всички, просто реших да се похваля от всичко в Афродита - изключително доволна съм екипа, отношението, точността и д-р Станулов най-вече. Късмет !

# 679
Rikke, даваш ми много надежда. И яз отскоро съм при д-р Сатанулов и дано се получат нещата. Честита бременност и до пухкав финал ти желая Simple Smile

# 680
  • София
Здравейте отново, днес ми е вторият ден от цикъла и ми предписаха стимулация с фемара за 5 дни х 2 таблетки през 12 часа. Какви странични ефекти сте имали от този препарат и дали някакво по-специфично хранене (примерно повече протеини) повлиява благоприятно?
Успех на всички чакащи резултат от минала вече процедура!

# 681
  • София
Tова не е препарат за стимулация, просто подпомага наличните Ф да пораснат. Възможно най слабото действие има върху организма и няма странични ефекти, само докато го пиеш подтиска Е2, но 24ч. след спирането на приема му стойностите се нормализират.

# 682
Лично аз от фемара получих леко кървене,замаяност и гадене.

С летрозол нямах такива странични ефекти.Но мисля,че е индивидуално при всяка Simple Smile

# 683
Момичета, първа неуспешна и за мен. Не съм изненадана, понеже усещам симтоми на цикъл, но пак е разочарование. Оставам в темата и почвам пак схемите за идните седмици -  кога съм на преглед, кога ще се падне, как ще работя тогава и така нататък..... абе стрес Grin, занете как е. Но си караме напред докато стане и това е Simple Smile

# 684
Здравейте, дами . В петък ми предстои инсеминация . Въпросът ми е  след самата инсеминация , докато направите теста, лежахте и почивахте ли си или си водихте живота както обикновенo ?

# 685
Максимално близо до нормалното, без излишно претоварване.

# 686
За много години, момичета! Днес ми е 9ти ден след втора неуспешна инсеминация. Ходих на преглед, пуснахме хормони, реши се - в петък на естествен цикъл ще пробваме, имам си супер доминантен фоликул в дясно и един по-мъничък в ляво. Пък да видим. Много ми рови лекарката в изследванията отново - хормони, генетични, чудесии, изследвания на партньора, но това е - проблемът е в качеството на яйцеклетките заради СПКЯ и ИР. И така - утре овитрел, петък - процедура.

По горните въпроси - след инсеминацията си живеем нормално.

Иначе при Летрозола, аз като го пих, първият път имах напрежение в яйчниците като при ПМС. По съвет тук пих протеин на прах и ме облекчи.

# 687
  • София
Здравейте, дами . В петък ми предстои инсеминация . Въпросът ми е  след самата инсеминация , докато направите теста, лежахте и почивахте ли си или си водихте живота както обикновенo ?
При първите ми три инсеминации се пазих, не спортувах и го карах по-спокойно. При четвъртата (успешна) вече ми писна и си живях нормално, даже се раздавах във фитнеса Simple Smile така че не знам доколко има значение, освен ако лекарят не ти е казал нещо друго де.

# 688
Честита да ви е новата година момичета! Бъдете здрави и успешно сбъдване на вашите мечти!

Записвам се в темата след 2 години неуспешни опити. Без нито един положителен тест и неизяснен стерилитет. Изследвания един огромен куп. Откри се тромбофилия вероятно вродена ( хомозигот по мутантен алел PAI 4G/5G, и хетерозигот по мутация MTHFR C677T и MTHFR A1298C). Реших се на стъпката да опитаме с инсеминации по препоръка на лекаря ще бъдат на ЕЦ. Първата от тях е съвсем скоро (може би до седмица). Ще бъда благодарна ако споделите информация, която би ми била полезна.

# 689
Здравейте, момичета! И аз се записвам в темата без нито един положителен тест за година и половина. Следващия месец по препоръка на реп.д-р. мисля да пробвам с първа инсеминация.
Накратко: хормонални изследвания-ок, ЦС-ок, няколко фоликулометрии-ок, спермограма на ММ нормозооспермия, но с морфология 4-5%, изследване за антиспермални тела и хормони на ММ-в норма. Докторът ни даде 6 м. да продължаваме да опитваме по естествен път и ако не стане да пристъпваме към инсеминация. Тези 6 м. изтичат този месец, та следващия смятам да пробваме.
Имате ли препоръки какви други изследвания е хубаво да мина преди инсеминация? Благодаря ви предварително.

Общи условия

Активация на акаунт