Слънце весело пече, чакам аз чертички две. ~бебеправене 392~

• 33 647
  • 774
  •   1
Отговори
# 405
Кактус, честито!!! Дълъг и щастлив семеен живот пожелавам! 😊

# 406
Рейв, поздравления за решението,стискам палци възможно най скоро да ни се похвалиш!
Кактусче прекрасни стеее,дълъг и щастлив семеен живот ви желая!Следващата снимка ,която качваш да е на положително тестче Heart
Маце съжалявам Hug

# 407
Кактусче, честито! Желая ви дълъг и щастлив съвместен живот!
Изглеждате страхотно на снимката! Heart

# 408
Кактусче, честито! Много семейно щастие! Прекрасни сте. ❤️

# 409
Госпожа Kactus, прекрасни сте с мосю 🌵! Бъдете много щастливи и да отпразнувате първата си годинка трима или четирима, в ръцете или под сърцето!
Мери, има такива моменти, хубавото им е, че някога минават! Да отварят път към прекрасни изненади!

# 410
Кактус много сте хубави, прекрасна снимка. Пожелавам ви да сте още по-щастливи и много скоро едно сладко здраво бебче. Flowers Four Leaf Clover
Rave дано скоро да се изпълни и вашата мечта, стискам палци.
Аз съм в края на МЦ .... абе не ми се говори....

# 411
Много ви благодаря, прекрасни!!! ❤️❤️❤️
Много мили думи 🥰 Дано всяка една от нас да се похвали в близките месеци ❤️

ПП. Снимката е по идея на г-н Кактус 😁 Направихме си я сами, с телефон и статив върху багажника на колата 😅 Професионалните снимки ще ни ги дадат след 2 седмици 😊

# 412
  • София
Честито Кактусче!!!Много семейно щастие,любов и скоро да се увеличи семейството ви!!!
Рейв,добре дошла в отбора на бебеправещите и скоро да ни зарадваш!

# 413
Честито, Кактусче!!! Желая ви дълъг семеен живот обсипана с много любов!!! Нека следващата годишнина да празнувате поне трима!!! ❤️❤️❤️😘😘😘

# 414
Кактусче, честито! Пожелавам ви винаги да се обичате и уважавате и да имате много щастлив съвместен живот! Дай боже скоро да се случи и чудото!

# 415
  • London
Кактусче, честито !
Аз ви пожелавам ей тия щастливи усмивки да са все същите и след 10,20,30, 40 години 🤞🏻❤
Да повтаряте снимката на всяка годишнина и да запълвате кадъра с деца, внуци и правнуци ❤

# 416
Честито на сем. Кактусови! ❤️Да сте здрави и все така влюбени! 💞💞💞 Снимката е страхотна!

# 417
Кактус,честито дълги години  любов,семейно щастие и скоро да станете поне трима .Heart

# 418
  • София
Кактусче, верно ли не е професионална снимката ?
Никога не бих предположила. Anguished
Страхотни сте !
Много семейно щастие и скоро да се снимате на същото място,
но вече 3ма/4ма ! Heart

Благодаря ви, много сте мили.
А аз се вълнувам, все едно ми е за първи път... BlushGrinning
Беб си я гледам абсолютно сама /без баби/, така че ще ми е доста трудно, но мисля, че ще си заслужава. Heart

# 419
Рейв ❤️❤️❤️
Кактусче ,честито! Много семейни щастие и все така усмихнати да сте! А снимката е страхотна 💚

Общи условия

Активация на акаунт